Dorian Gray, pizza + Starstruck.

Just nu sitter jag och väntar på att filmen Starstruck ska börja på Disney Channel. (Den börjar kl 19:00).
Och mamma kommer när som helst från affären och med sig har hon en fryst Ristorante-pizza med Mozarella-smak som jag ska äta till middag framför filmen. Ugnen är på så den borde vara klar lagom tills hon kommer hem. Filmen kommer dock hinna börja innan pizzan är färdig att ätas, men mamma får stå för serveringen om jag inte ska missa något av filmen.

Idag gick jag upp runt 12 efter att jag hade fått ett sms från Johanna. Hon ville möta mig nere på "stan" för att hon ville ha smakråd om en jacka hon hade spanat in, men det slutade med att hon inte ville ha den sen. Mötte henne runt klockan 12:45, och sen gick vi hem till mig. Vi gjorde ett stopp på vägen dock för Johanna ville köpa en pizza att äta till lunch. Stackaren hade ju inte ätit sen klockan 7 imorse. Så hon fick äta lunch medans jag åt frukost, haha.

Sen så började vi kolla på Dorian Gray-filmen och pratade om hur vacker Ben Barnes är. Vi verkar ha lite samma smak på killar faktiskt. Det har jag aldrig varit med om med någon annan kompis så det är roligt.
Efter att vi hade settt klart på filmen så var hon tvungen att gå nästan direkt, men vi hann ju iallafall umgås några timmar.

Men nu börjar Starstruck så nu måste jag sluta. Ciao!