Narnia 3.

Inlägget som jag nyss postade är väldigt passande eftersom jag och Elin nämligen ska se på den nya och tredje Narnia-filmen (The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader) ikväll klockan 18:15. ♥

Det ska bli roligt att se den eftersom det är en film-serie jag följer och jag och Elin har dessutom sett alla tidigare filmer tillsammans så det är en tradition vi har. Och vi båda gillar filmerna såklart, annars hade vi ju inte sett på dem.
Filmen visas i 3D också så jag ska gå och ta på mig mina linser snart så att jag kan se på filmen utan problem. Att ha 3D glasögon på sina vanliga glasögon testade jag sist när vi såg på en 3D-film tillsammans... Det fungerade ju men glasögonen hamnade ju en bit ifrån ögonen eftersom det blev dubbla glasögon, och så åkte glasögonen ner hela tiden så det var inte det smidigaste valet. Så därför kör jag på linser istället.

Innan vi ska se på filmen så ska vi äta middag tillsammans. Förmodligen på pizzerian som ligger närmast biografen. Om den är öppen såklart, men det borde den vara eftersom det inte är någon röd dag idag.

Elin kommer hit om en timme ungefär så jag borde väl gå och klä på mig och sätta in mina ögon så att jag är helt klar för att gå när de kommer hit. Ciao!