Min julkalender!


Här är min fina julkalender. :)
En påse fylld med små presenter i kartonger för varje dag ända fram till julafton. :) Wiho!

Jag har alltid haft chokladkalendrar varje år, så jag skulle vilja ha en i år också. Men jag kan ju inte säga att jag gått runt i mat-affärer på sistone så jag har inte sett någon, och mamma har tyvärr inte heller sett någon. Under alla tidigare år har jag haft chokladkalendrar med vanliga mönster (dvs dem som finns i butiken), men förra året hade jag med Hello Kitty på. :) Och det är såklart det jag vill ha i år igen! Så om någon av er vet vart det finns Hello Kitty chokladkalendrar att köpa så kan ni ju vara snälla att berätta det för mig så jag kan ha en även i år. :)


 Jag julpyntade här hemma i torsdags. Och det här är det som fick vara i mitt rum:


Fast julbocken och isbjörnen är faktiskt mina egna, så det var en självklarhet. ;)
(Mamma säger att isbjörnen inte har något med julen att göra så därför satte jag glitter på den så kan den låtsas vara lucia eller något, haha!)
Sen fick det bli tre tomtar också då jag inte orkade ha något annat i mitt fönster. Och en av våra ljusstakar verkar ha fått ben och gått och gömt sig också, och en annan ville inte fungera.
Glittret ska jag dock sätta upp på gardinen i mitt fönster, och samma sak med ett silvrigt glitter i vardagsrummet. :) Det kanske ger lite mer julstämning om man har tur.
Jag vill ju egentligen ha vårat hem julpyntat ÖVERALLT så att man får en riktig julstämning men vi har inte så mycket saker, plus att det är dyrt att köpa nytt och jag är inte rik. Synd för mig som älskar julpynt. :(

(Jag tänkte att jag lika gärna kunde ha dessa två saker i samma inlägg så det inte blir så tjatigt.)