Sammanfattning om Gröna Lund igår.

Här kommer en sammanfattning från gårdagen då jag och Elin var på Gröna Lund! :)

PLUS
+ Blev rädd för Dracula inne i Spökhuset, och det var i slutet också! Elin skulle visa mig att han stod där men jag började skrika istället. Haha. Dåligt av mig att bli rädd för Dracula som är vampyrfantast. Damn! :b
Vi skrattade ihjäl oss åt det en lång tid efter. :)
+ Dagens favoriter som vi åkte mest var Lilla Fritt Fall, Flygande Mattan och Bläckfisken. :)
+ Vi åt Grönan's goda Fish 'n Chips till middag! Det är våran gemensamma favoritmat där, haha.

MINUS
- Insane. Elin's kompis hade sagt att den var rolig och inte läskig, men jag och Elin funderar på om hon bara har ljugit ihop det. För den var verkligen hemsk. Den var inte rolig någonstans iallafall. Snacka om att man fick en trauma upplevelse! Jag ska aldrig mer åka den där berg och dalbanan. Jag trodde fan jag skulle dö.
Och en unge's pappa som hade stått och skrämt upp mig ännu mer under köandet klagade på att han hade fått tinnitus av mitt skrikande.
- Jag var jätte nära på att vinna i Pingu-hjulet. Jag tänkte ta nummer 56, 57, 58, 59 & 60 men sen råkade jag peka på den brickan med 5 nr före, och då orkade jag inte säga till när hon redan hade markerat den brickan. Och sen vann den brickan som jag hade tänkt ta från början. Tack så mycket.
- Det kändes som att jag hade urinvägsinfektion halva dagen. :( Inte så bra tajming att gå omkring på Grönan då men jag led igenom det.