110717 - Helgen.

I fredags kom Elin och Marjo (min kusin & moster) hem till oss någon gång efter ett-tiden. Vi fikade, pratade, spelade Buzz, och sen skulle Marjo flytta den hopplösa spegelgarderoben som står i det minsta rummet i vår lägenhet eftersom mamma ska ha det rummet och då ville hon inte ha garderoben på samma plats som den har stått på innan, och sen blev jag tvingad att ta ut alla mina kläder från garderoben (jag har kvar alla mina kläder i den garderoben eftersom jag hade det rummet innan & mamma har sina kläder i klädkammaren) för att Marjo skulle kunna flytta den och sen var det bara att plocka in alla kläder igen.

Som tur är så fick jag hjälp med det av Marjo och Elin, annars hade det väl tagit ännu längre tid än vad det tog. Vi började med att ta ut kläder efter klockan 17:00 nämligen och var inte klara förrän efter klockan 20:00! Då var vi en aning hungriga och jag hade t.o.m. börjat bli yr. Så jag, Marjo och Elin åkte till pizzerian och köpte pizza.

De skulle egentligen hem till sig och de skulle skjutsa mig tillbaka hem igen, men sen frågade jag Elin om vi skulle lana och det ville hon också, så vi åkte hem till mig igen och hämtade lite saker och sen åkte jag med dem hem. Då fick jag träffa Sammy också! ♥ Sammy är/var vår katt egentligen, eller mammas, men sen gav mamma bort honom till Elin så nu bor han hemma hos Elin. Eftersom det är/var mammas katt kunde hon ta det beslutet och min katt Celeborn passade tyvärr inte så bra ihop med Sammy ändå. Celeborn är nämligen den lugnaste katten jag har träffat på medan Sammy är mer eller mindre tvärtom, så när han bodde här så var han på Celeborn hela tiden och ville leka och jävlas med honom medan Celeborn bara vill ta det lugnt. Och för Celeborn som redan är känslig av sig så är det inte så bra att bo med en katt som håller på att jävlas med honom hela tiden.

När vi kom hem till dem så åt vi våra pizzor till middag, pratade och sen tillbringade jag och Elin resten av kvällen/natten med att lana i köket. Vi gick och la oss efter klockan 05:30 och sen var klockan 06:30 när vi släckte lampan i Elins rum.

I lördags vaknade vi lite innan klockan 15:00 och gick upp runt klockan 15:30. Då gick vi ner och åt frukost, sen klädde vi på oss och kopplade upp datorerna i vardagsrummet och satt där tills vi skulle äta middag några timmar efteråt.

Sen när klockan var runt 19:40 så åkte vi iväg för att kolla om det gick att bada i poolen som finns typ 5 minuter från deras hus (om det hade varit alldeles för kallt så hade vi förmodligen inte badat). Men vi åkte dit i badkläder och kände direkt på vattnet och det kändes inte särskilt kallt när jag stoppade ner handen i poolen men sen när vi hoppade i så blev det desto kallare. Men när man hade simmat runt lite (vi hade kastat i luftmadrasser så att vi blev tvungna att hoppa i för att hämta dem) så blev det varmare och då var det inte kallt alls.

Jag har faktiskt inte badat någonting nu i sommar innan vi var och badade där i poolen och jag fick lust att bada redan i torsdags när jag pratade med Elin på msn och sms, så vi var tvungna att åka och bada! Marjo fick agera lekledare och kom på saker som vi kunde göra i poolen, eller vi körde “japansk game-show” som vi kallade det. Vi badade i ungefär 2 timmar innan mina händer började förfrysa och hela jag började frysa så då fick vi vara nöjda och åka hem igen.

Sen frös jag resten av kvällen så jag fick sitta inlindad i två filtar i soffan när jag och Elin skulle se på film. När filmen var slut så såg vi lite på TV medan jag höll på att somna så runt klockan 03:00 gick vi och la oss, sedan låg vi och läste lite i en varsin bok innan vi släckte lampan för att sova. Jag blev helt slut av att leka i poolen, haha, eftersom jag blev så himla trött. Jag brukar annars vara den som är pigg på natten och kan vara uppe hur länge som helst mer eller mindre.

Igår, söndag, så gick vi upp efter klockan 14:00, åt frukost, tog det lugnt, spelade ett annat Buzz spel som heter Jungle Party där min apa drack sig för full (vem vet vad det var i den där kokosnöten?!) för att kunna komma etta eller tvåa (det var inte alls jag som var för dålig... haha!) och efter det minns jag inte vad vi gjorde innan vi åkte och handlade i en av mataffärerna här där jag bor. Efter det så skjutsade Marjo och Elin hem mig så jag var hemma runt klockan 19:00.

Då packade jag upp mina saker som jag haft med mig, fixade lite i mitt rum, satte mig vid datorn och från klockan 21:00 till ungefär 23:30 tillbringade jag med att komplettera en uppgift i mitt teoriprov i Samhällskunskap B. Jag fick egentligen sommarlov redan i slutet av maj men jag har fått komplettera några uppgifter i Samhällskunskapen så det är inte förrän idag (måndag) som jag har sommarlov helt och hållet. Kompletteringen gjorde så att jag blev godkänd på provet och jag gick upp lite innan klockan 13:00 idag för att ringa till min lärare och ha betygssamtal. Så nu har jag ingen skola och har alltså sommarlov helt och hållet (jag har iofs haft det innan också förutom att jag behövt komplettera några uppgifter) fram till den 8 augusti. SKÖNT!Rima | 2011-07-18 @ 23:21:49 | | http://www.rimashin.blogspot.com

Haha jag van båda buzz spelen : D Me = 4ever winner!!READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0