R.I.P. min HP-laptop?

Jag tror att min älskade HP-laptop som jag haft sen år 2008 kommer dö riktigt snart.
För ett tag sen så la jag den i mitt knä och då började det ryka från sidan av laptopen där fläkten sitter + att den gav ifrån sig ett konstigt ljud som den inte har gett ifrån sig förut. Jag förstår ju själv att rök + dator inte är någon bra kombination. Så jag antar att min stackars laptop går på sina sista krafter...

Eftersom jag köpte den år 2008 (har jag för mig) så har det gått mer än ett år och garantin gäller i 1 år enligt en sida där jag såg en likadan laptop som jag har. Så alltså kan jag inte lämna in den någonstans gratis och få den fixad, och jag tvivlar på att mamma vill lägga ut pengar för att fixa den eller köpa en ny. Och jag själv vill inte heller lägga ut pengar för det då en ny laptop kostar en slant + att jag har sparat ihop mina pengar under några månader nu och då vill jag inte bara "slänga bort dem".

Men jag har skickat ett mail till HP och frågat dem om det är meningen att en laptop bara ska leva i 2 år (& så har jag såklart förklarat problemet & frågat vad det beror på & det är ju det jag vill ha svar på först & främst).
Så jag hoppas att de svarar så fort som möjligt.

Jag skrev i panik till Albin som tack och lov var inne på msn och frågade honom vad jag skulle göra, och han sa att jag nog borde stänga av datorn tills jag fått någon support på det som hänt och vad jag ska göra.
Och jag borde nog lyda det rådet om jag inte vill att datorn ska brinna upp mitt framför mina ögon, och det vill jag ju verkligen inte för jag är livrädd för eld, och vad fan skulle jag göra om den började brinna?

Så jag får nog ta och stänga av laptopen nu och vänta tills HP svarar på mitt mail. Jag som vill sitta här i vardagsrummet med min laptop, som jag nästan alltid gör... Jag kommer bli ledsen om de skriver att min laptop är körd, för jag kommer bli deprimerad om jag tvingas sitta instängd på mitt rum framför min stationära dator hädanefter. Det är ju det som är så bra med att ha en laptop; att man kan sitta var som helst med den och göra andra saker samtidigt, som att se på tv.
Jag har ju en annan laptop i min ägo, men det är en mini-laptop så det skulle ju bara bli jobbigt att sitta vid den (den är ju så liten & för mig är den bara till för att användas när jag är iväg någonstans & inte har tillgång till en vanlig stor laptop/stationär dator) + att jag måste ha en internet-kabel i när jag sitter med den för den vill av någon anledning inte koppla upp sig på vårat trådlösa nätverk.

Nu ska jag bara vänta tills datorn har kopierat alla bilder osv till mitt USB-minne, så att jag inte
förlorar något om den nu skulle gå sönder. Och sen ska jag stänga av den och se på tv istället, buhu.

ica | 2010-06-10 @ 23:13:46 | |

lät ljudet som ett slags larm?



READ BEFORE SENDING A COMMENT!
‣ I REPLY TO COMMENTS IN THE SAME BLOG-POST.
‣ ANONYMOUS COMMENTS + SPAM/LINKS/ADS GETS DELETED.
‣ RUDE COMMENTS GETS DELETED & THE SENDER IP GETS BLOCKED.
‣ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST GETS DELETED.

GDPRTHE INFORMATION YOU ENTER IN THE COMMENT FORM (NAME/EMAIL/WEBSITE) WILL BE SAVED & STORED IN MY BLOG ACCOUNT. THE PURPOSE OF INCLUDING YOUR EMAIL ADDRESS IS SO YOU CAN RECEIVE AN EMAIL NOTIFICATION WHEN I REPLY TO YOUR COMMENT. YOUR EMAIL ADDRESS WON’T BE USED FOR ANY OTHER PURPOSE, NOR WILL I SELL/SHARE IT WITH A THIRD PARTY. BY SENDING A COMMENT YOU AGREE TO THIS.

BLOG DESIGN IS MADE BY MALINBELLE.COM © BLOG DESIGN IS BEST SEEN IN CHROME + MOZILLA FIREFOX.

ABOUT MY BLOGMY BLOG POLICYMY LINKTREE.

© BLOG WEBSITE IS 100% COPYRIGHTED BY MALINBELLE.COM ©
EVERYTHING ON MY BLOG IS CREATED BY ME UNLESS STATED OTHERWISE.
NO PART OF MY BLOG OR MY CONTENT MAY BE COPIED, UPLOADED, USED
OR RE-USED IN ANY FORM OR MEDIA WITHOUT MY EXPRESSED PERMISSION.


» NAME:
SAVE?
» E-MAIL: [only seen by me!]

» WEBSITE:

» COMMENT




© COPYRIGHT BY・MALINBELLE.COM ©