R.I.P. min HP-laptop?

Jag tror att min älskade HP-laptop som jag haft sen år 2008 kommer dö riktigt snart.
För ett tag sen så la jag den i mitt knä och då började det ryka från sidan av laptopen där fläkten sitter + att den gav ifrån sig ett konstigt ljud som den inte har gett ifrån sig förut. Jag förstår ju själv att rök + dator inte är någon bra kombination. Så jag antar att min stackars laptop går på sina sista krafter...

Eftersom jag köpte den år 2008 (har jag för mig) så har det gått mer än ett år och garantin gäller i 1 år enligt en sida där jag såg en likadan laptop som jag har. Så alltså kan jag inte lämna in den någonstans gratis och få den fixad, och jag tvivlar på att mamma vill lägga ut pengar för att fixa den eller köpa en ny. Och jag själv vill inte heller lägga ut pengar för det då en ny laptop kostar en slant + att jag har sparat ihop mina pengar under några månader nu och då vill jag inte bara "slänga bort dem".

Men jag har skickat ett mail till HP och frågat dem om det är meningen att en laptop bara ska leva i 2 år (& så har jag såklart förklarat problemet & frågat vad det beror på & det är ju det jag vill ha svar på först & främst).
Så jag hoppas att de svarar så fort som möjligt.

Jag skrev i panik till Albin som tack och lov var inne på msn och frågade honom vad jag skulle göra, och han sa att jag nog borde stänga av datorn tills jag fått någon support på det som hänt och vad jag ska göra.
Och jag borde nog lyda det rådet om jag inte vill att datorn ska brinna upp mitt framför mina ögon, och det vill jag ju verkligen inte för jag är livrädd för eld, och vad fan skulle jag göra om den började brinna?

Så jag får nog ta och stänga av laptopen nu och vänta tills HP svarar på mitt mail. Jag som vill sitta här i vardagsrummet med min laptop, som jag nästan alltid gör... Jag kommer bli ledsen om de skriver att min laptop är körd, för jag kommer bli deprimerad om jag tvingas sitta instängd på mitt rum framför min stationära dator hädanefter. Det är ju det som är så bra med att ha en laptop; att man kan sitta var som helst med den och göra andra saker samtidigt, som att se på tv.
Jag har ju en annan laptop i min ägo, men det är en mini-laptop så det skulle ju bara bli jobbigt att sitta vid den (den är ju så liten & för mig är den bara till för att användas när jag är iväg någonstans & inte har tillgång till en vanlig stor laptop/stationär dator) + att jag måste ha en internet-kabel i när jag sitter med den för den vill av någon anledning inte koppla upp sig på vårat trådlösa nätverk.

Nu ska jag bara vänta tills datorn har kopierat alla bilder osv till mitt USB-minne, så att jag inte
förlorar något om den nu skulle gå sönder. Och sen ska jag stänga av den och se på tv istället, buhu.ica | 2010-06-10 @ 23:13:46 | |

lät ljudet som ett slags larm?READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0