100211 - The Vampire Diaries.

Jävlar, vad tiden går fort! Jag satt ju nyss och kollade på säsongsstarten/dubbelavsnitten av The Vampire Diaries och det höll ju på klockan 20:00-22:00! Sen dess har tiden bara skenat iväg!
TVA var iallafall bra och jag föll för serien direkt! Om jag inte hade kollat på det nu ikväll så hade jag verkligen missat något!
Jag har ju såklart hört talas om det innan, men jag har inte tagit mig tiden att kolla på det tidigare. Och så har jag faktiskt varit lite tveksam på serien, eftersom det är ännu en vampyrserie vi talar om. Jag älskar allt som har med vampyrer att göra (och jag älskar både Twilight och True Blood), men någon gång borde ju hysterin om det dö ut, och om det hade handlat om något annat och det hade gjorts filmer och två tv-serier om något annat ämne så hade det ju blivit tjatigt och någon/något av dem hade floppat. Så därför var jag lite tveksam, även om jag älskar vampyrhysterin och inte tackar nej till den! Jag fattar dock inte varför jag var det när jag nu älskar det. Jaja, nu har jag iallafall sett de två första avsnitten av serien och jag kommer definitivt fortsätta att kolla på den! Den hamnade direkt på listan om mina favorit tv-serier. :)
Jag föll genast för både Elena och Stefan i serien, men Damon (Stefan's bror) gillar jag inte alls. Han är ju bara elak och ställer till med problem för Stefan. Jag får se nästa vecka vad han ställer till med i nästa avsnitt.

Nu sitter jag i soffan med min laptop och kollar på Smallville som går på trean, men tiden rinner som sagt iväg. Jag borde gå och lägga mig och sova så att jag inte sover bort hela dagen igen. Men samtidigt vill jag läsa klart alla tweets på Nina Dobrev's (Elena i TVD) twitter som jag är inne på just nu. :) Hihi.
Men jag får väl se klart på Smallville och sen gå och lägga mig och försöka sova. Jag får läsa igenom hennes twitter sen när jag vaknat, tihi. Jag har också 235 nya uppdaterade blogginlägg att läsa på bloglovin' eftersom jag inte har varit inne på den på hela dagen, och det lär ju bara bli fler så det får jag också ta itu med när jag vaknat. Jag har en upptagen dag framför mig alltså, haha. :)

All min cola är uppdrucken nu också, så jag får nog tvinga iväg mig själv till affären "imorgon" också. Jag får be mamma om pengar till det så är jag verkligen tvungen att gå dit.
Vi hörs "imorgon", fredag, istället! När jag väl har vaknat och gått upp dvs, när nu det blir. Men hejdå tills dess!Viktoria | 2010-02-12 @ 18:20:26 | | http://becoolsodapop.blogg.se/

Svar: Det är nog hans bad boy stild med hans sköna sätt helt enkelt. Dessutom är han jävligt snygg ;D

Lily [ L i n d a . B l o m ] | 2010-02-12 @ 20:52:57 | | http://lindablom.se

Svar: Sööööööt!! Tusen tack! : )READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:Follow on Bloglovin
My name is Malin and I'm 27 years old. I'm a Finnish/Danish/Swedish/Italian girl, born and raised in Stockholm, Sweden.

I'm a “crazy cat lady” and I have a silver shaded Persian cat named Pika. ♥ I'm 158 cm (5'2").
I have a INTJ personality. I'm living a Straight Edge lifestyle. I've been a Pescetarian since 2006. I'm a huge fan of Harry Potter and I'm sorted into Ravenclaw. I'm also a big fan of Disney. I'm a animal lover and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge Follow on Bloglovin

I’M CURRENTLY READING

Dead Ever After
tagged: currently-reading
The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading

goodreads.com

2017 Reading Challenge

2017 Reading Challenge
Malin has read 1 book toward her goal of 27 books.
hide
MalinBelle.com's 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com's visitors since July 24, 2014.
Test Your Hunger IQ
Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about. The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that isn't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

All the images, brushes, patterns used to the making of the design are © copyrighted to their rightful and respected owners, and I take no credit for them.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogvertiser bloggping Bloggparaden Nätets bästa sajter! Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0 Follow on Bloglovin