❝Vampire Diaries❞ - S02E04.

(VARNING FÖR SPOILERS!)

Jag har just kollat på avsnitt 4 i säsong 2 av “Vampire Diaries”. Det borde jag egentligen inte ha gjort eftersom jag ligger efter med flera avsnitt (jag är på avsnitt 18 i säsong 1, vilket är 8 avsnitt innan avsnitt 4 i säsong 2 som nyss visades på tv'n), men eftersom det inte fanns något annat att kolla på så kollade jag på det ändå.

Jag hade ingen aning om att Caroline hade blivit vampyr t.ex., så jag ska definitivt kolla på de avsnitt jag har missat så fort som möjligt.

Något annat jag fick reda på i dagens avsnitt är att Katherine är tillbaka på riktigt, Stefan och Damon har förmodligen en ny fiende (Mason som är varulv. Vampyrer & varulvar går ju inte ihop som vi alla vampyr-älskare nog vet), och så även att Caroline inte bara har blivit vampyr utan hon hjälper också Katherine. Hur hon nu kan hjälpa Katherine vet jag inte och jag förstår det inte heller, då Katherine knappast vill se Elena i livet och Caroline är ju kompis med Elena, så det förstår jag verkligen inte. Men det är väl antagligen så att Katherine tvingar henne till det för om hon skulle hjälpa henne frivilligt och svika Elena så är hon ju inte direkt någon bra vän...

Nu ska jag som sagt kolla på några avsnitt av de avsnitten jag har missat så att jag kommer ikapp avsnitten som visas på tv. Men innan nästa torsdag hinner jag ju definitivt kolla på de avsnitten som jag har missat.

Hur många av er kollar också på “Vampire Diaries”?

Nu var jag även dum och läste en sammanfattning om säsong 2Wikipedia, där det avslöjades varför Caroline har blivit förvandlad till en vampyr men även andra saker som kommer hända i säsongen. Så ett tips till er som följer serien är att inte läsa den.
Jag kan aldrig låta bli att läsa sånt där, även om det står "spoilers" eller något annat, eller om jag t.o.m vet att jag inte borde läsa det, så slutar det alltid med att jag läser det ändå. Men jag tycker ändå att det är spännande att kolla på serierna/filmerna även om jag vet lite om vad som kommer hända, och det är väl tur det. Men jag ska verkligen försöka sluta läsa sånt där, det förstör ju faktiskt hela grejen litegrann.