Lördag @ The Voice 09.

Vi kom in till stan lite innan klockan 7 på kvällen. Då gick vi såklart mot Kungsträdgården på en gång. Istället för att gå igenom all trängsel i själva Kungsträdgården så gick vi igenom husen som ligger precis innan Kungsträdgården. En väldigt smart idé! ;)
Sen gick vi och satte oss på ett ute-café precis vid Café Opera. Och där satt vi och pratade och frös tills det hela började. Det var äckligt varmt när jag åkte hemifrån men sen inne i stan kändes det som att det var höst? Vad håller det här vädret på med egentligen?
Jag köpte en glass också. En glasskula i strut för 20 kronor! En aning dyrt men jag kostade på mig det.

Vi såg en massa tjejer som gick runt i linnen och jeansshorts, och vi frös ännu mer när vi såg det. Brrrr!

Innan klockan närmade sig 8 så gick vi mot scenen och backstage-området. Och där stod det två stycken och pratade med en kille som både jag och Angelica kände igen, men vi kunde inte komma på vem det var. Sen kom det fram tre tjejer och frågade om de fick ta en bild med honom, så då blev jag ännu mer frustrerad när jag inte kunde komma på vem det var. Sen när själva The Voice började så visade det sig att killen vi stått precis vid var Rigo Pencheff i Crossfire. Han har varit med i Latin Kings förut precis som både jag och Angelica trodde, och sen har han även varit med i Infite Mass.
Så duktigt gjort av mig att inte ens känna igen min egen idol! Dock kan jag faktiskt försvara mig med att jag aldrig sett några bilder på dem i Crossfire, jag har mest bara lyssnat på dem. :/ Men det var lite surt ändå. Jag borde ju ha bett om att få ta en bild med honom! Och sen kunde jag ha låtsats att jag visste vem han var hela tiden. ;) Haha.
Och det dåliga var ju att vi verkligen stod nära honom där vid backstage-området. Vi stod bredvid dem som pratade med honom, och han kollade på oss då och då så vi hade flera chanser då vi kunde bett om att få ta en bild. :) Typiskt mig och min tur! Haha.

Jag skulle ha träffat R igår också. Ringde upp honom efter att han hade ringt mig, och då pratade vi lite men sen sa vi att vi kunde ses sen för han var längst bak och vi var ju där bakom scenen. Men sen ringde jag honom flera gånger igår innan vi skulle dra därifrån, men samtalen kopplades inte ens upp. Angelica sa att det säkert var för att för många använde mobilen där i Kungsträdgården just då, men något sånt borde ju inte kunna hända. Jag fick iallafall inte tag i honom och sen hade min mobil dött också så vi träffades inte igår.

Jag och Angelica var på The Voice i en timme kanske. Vi såg/hörde Darin och Crossfire innan vi stack. Det var ju iallafall två av dem som jag ville se så det var ju bra för mig. :)
Vi fick nog på allt folk och all trängsel. Och jag som är kort kunde inte se särskilt bra någonstans, vart vi än stod. Så vi tröttnade totalt och beslöt oss för att åka hem istället.
Så vi missade alltså tårgas-olyckan som inträffade igår under The Voice. Jag läste om det på internet när vi hade kommit hem. Vem är så idiotisk och sprider ut tårgas när det är sådär mycket folk? Vissa människor är ju bara för mycket.

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0