Beauty & the Briefcase.


Jag kollade klart på filmen Beauty & the Briefcase på datorn för en stund sen. Det är Hilary Duff som spelar huvudrollen i den filmen och det var såklart därför jag ville se den. Jag hittade filmen redan i somras men jag har alltså inte sett på den förrän nu. Det gick inte något bra på tv'n nu ikväll/inatt så då tänkte jag att jag kunde se på den.

Filmen handlar om en tjej vid namn Lane Daniels (Hilary).
Hon är en modejournalist och jobbar med att skriva en artikel om att dejta businessmän undercover.

Filmen hade premiär den 18 april 2010 ABC Family i USA.
Filmen spelades in under oktober och november 2009.


Jag tyckte iallafall att filmen var bra, och det var roligt att se Hilary i en ny film. Jag har ju såklart sett henne i de avsnitten då hon var med i Gossip Girl, men annars så såg jag henne sist i filmen War, Inc. som är från 2008.
Så det var som sagt roligt att se en ny film med henne. Jag måste säga att hon var väldigt snygg i filmen också! Det strålade verkligen om henne och hon såg helt enkelt fantastisk ut.

Det var också roligt att se Chris Carmack i filmen (han är väl mest känd för sin roll som Luke i The O.C). Han pratade faktiskt med en stark brittisk accent vilket var väldigt imponerande eftersom han är amerikan.
Det var också några till i filmen som jag kände igen.

Hilary är en av mina stora favoriter, vilket jag kanske har skrivit tidigare. Jag har alltid gillat henne både som skådespelare och som artist. Enda sen jag först såg henne i Lizzie McGuire, och det var ju ett tag sen! Sen är hon också en väldigt bra förebild måste jag säga. ♥

Jag ska också se till att kolla på hennes andra nyaste filmer som jag inte har sett ännu; What Goes Up, According to Greta och Stay Cool. Filmen Bloodworth kommer ut i år och filmen She Wants Me spelar hon in just nu.