True Talent.


Kollade ni på True Talent nu ikväll?

Det gjorde jag (och mamma). Men mamma kollade nog mest för att få en skymt av mig och Martin i publiken, haha. Vi var ju nämligen där som jury/publik. Vi satt i åldergruppen 0-19 eftersom Martin inte är 20 ännu och de sa till oss att de som är 20 eller uppåt skulle gå över till den andra åldergruppen (för de var för få i den när vi skulle spela in & det måste ju såklart vara jämnt) men eftersom Martin är 19 så ville vi såklart inte sitta i olika publiker.

Vi visades i alla fall 3 gånger vad jag kunde se. Men mamma missade den första gången som vi visades, haha. Och i morgondagens avsnitt så kommer vi förmodligen att vara med igen eftersom de inte visade alla deltagare som vi hörde på inspelningen i dagens program, så då ska vi såklart kolla på programmet igen. Och jag kollar såklart inte på programmet för att vi själva har varit med i publiken/juryn (även om det kanske lät så på det här inlägget, haha!) utan för att det hittills verkar vara ett bra program.

Enligt mig så är det här programmet mycket bättre än vad Idol och andra liknande program är, just för att vi som är med i publiken/juryn inte har en aning om hur deltagarna ser ut när vi röstar på dem vilket gör att vi bara röstar utifrån om deras röst är bra eller dålig och det är också det som är meningen med programmet. Tyvärr är det ju faktiskt så att man får ett visst intryck av varje person som man ser och om man nu skulle få ett dåligt intryck av en viss person så skulle ju det kunna påverka en till att rösta nej bara för att man har fått ett dåligt intryck av personen, när man inte ens har hört personens sångröst. Så jag tycker verkligen att det är ett bra koncept med True Talent!

Och jag kan säga att varje deltagare som sjöng när vi var där i publiken/juryn hade ett otippat utseende sen när vi fick se hur deltagaren såg ut, eller det är i alla fall vad jag tyckte. Det är helt enkelt ett stort bevis på att man aldrig ska döma människor utifrån hur de ser ut!

I dagens program så var det den blonda unga tjejen som sjöng Bruno Mars - Grenade, den rödhåriga tjejen, den brunhåriga killen med skägg och den mörkhyade killen som vi fick höra på inspelningen, vilket alltså betyder att vi definitivt kommer att vara med i nästa avsnitt eftersom de inte visade alla 12 deltagare som vi fick rösta på. Den mörkhyade killen som sjöng Kings Of Leon - Sex On Fire fick vi alltså inte se på inspelningen eftersom vi inte röstade ja på honom. Om jag hade fått gissa så hade jag trott att han var en kille i 20-årsåldern (vilket han var) med en rockig stil (vilket han inte hade av vad jag kunde se), så det var roligt att få se hur han såg ut även om vi tyvärr inte röstade vidare honom. Men nu när man fick se honom i programmet såhär så håller jag faktiskt med Pernilla om att han borde valt en annan låt, för i så fall kanske vi hade röstat vidare honom.

Om ni vill kolla på kvällens avsnitt men missade det så kan ni kolla på det på TV3 Play!