Fredag/The Last Airbender imorgon.


Imorgon blir det The Last Airbender med Elin klockan 16:00 i stan.
Vi ska även kolla i lite affärer och sedan äta middag efter bion.

Så, så ser min lördag ut!
Medans många andra förmodligen ska fira Halloween? Eftersom Halloween är på söndag så antar jag att de flesta kommer fira under lördagen, eftersom söndag inte är den bästa dagen att fira på då man har jobb/skola dagen efter. Hur som helst så önskar jag att jag bodde i USA just nu, för där firar de Halloween rejält och det vore toppen för mig som vill fira det på samma sätt! Men här i Sverige är det tyvärr ganska dött när det gäller Halloween, vilket är väldigt tråkigt. I år är det ju inte ens samma dag som Alla helgona-dagen så det finns ju inte heller några människor som kan klaga om det (som många äldre människor har gjort alla andra år).

Men det finns inte så mycket att göra åt mitt icke-firande. Så att istället gå på bio blir ju bra det med. Jag kommer ha mina glasögon imorgon så jag kommer ha dubbla glasögon under bion, eftersom filmen visas i 3D. Men jag orkar inte ta på mig linser och jag har sett andra ha glasögon under 3D-glasögonen så det kommer funka ändå. Det ska bli kul att se Jackson Rathbone i något annat än Twilight också, som den nörd jag är, haha.

Nu ikväll ska jag först fixa någon mat (funderar på att göra egen pizza mamma har köpt ett sånt där set igen men frågan är om jag orkar riva all den ost som krävs till det) och sen klockan 21:30 visas andra Bourne-filmen på TV3; The Bourne Supremacy. Och sen klockan 00:10 kommer SCREAM Awards 2010 visas på Kanal 5 så glöm inte det ni som vill se det! Den håller på till klockan 02:00 och då är det bums i säng som gäller för mig om jag ska orka upp imorgon. Jag ska inte gå upp allt för tidigt men ändå tidigare än vad jag gått upp de senaste dagarna, haha. Nu orkar jag inte skriva något mer så ni får ha en trevlig kväll! Ciao!