Sex and the City 2.

Hej!
Jag har inte hunnit skriva något idag förrän nu, eller ja, mer eller mindre.
Jag vaknade sent (gick upp runt klockan 14:00) och sen satte jag mig direkt vid datorn och då hade jag förstås haft tid till att skriva men jag får skylla på att jag var nyvaken och trött då.
Och sen var jag tvungen att duscha och klä på mig, för klockan 16:00 gick jag och mamma ner "på stan".

Vi gick först till kina-restaurangen och åt middag, precis som jag hade föreslagit dagen innan. Varför jag kom med den idén vet jag faktiskt inte, eftersom jag (precis som mamma sa när jag föreslog det) knappt kunde äta något från menyn. Men det fanns några rätter som jag kunde äta, och av det så valde jag wokade skaldjur och grönsaker.

Efter att vi hade ätit så gick vi och kollade inne på Åhléns. Sen gick vi och hämtade ut bio-biljetterna och sen gick vi till ICA där vi köpte cheddar-popcorn och läsk. Och sen gick vi tillbaka till bion och väntade på att filmen skulle börja. Och filmen som vi skulle se var ju Sex and the City 2.
Jag hade väl inga förväntningar på filmen direkt eftersom den fått så dåliga betyg i alla tidningar som jag kollat i (den har ju bara fått 1 enda +!), men jag tycker faktiskt att tidningarna har bedömt den helt fel. Det finns ju hur dåliga filmer som helst som får 3 + på en gång, och SATC 2 fick bara 1 + och det var inte en dålig film som tidningarna försöker få oss att tro. Utan filmen var faktiskt bra. Så ni som tror att den är dålig pga tidningarnas bedömningar kan andas ut, för den är sevärd!

När filmen var slut och vi hade kommit hem igen så hade klockan hunnit bli 21:00. Så jag och mamma såg på Norska Hollywoodfruar på TV3. Och efter det så har jag bara suttit med laptopen i knät och kollat runt på internet + pratat lite med Johanna på msn.
Och just nu kollar jag på SATC igen, fast på tv-serien såklart. Serien har ju börjat om på TV3 igen.
Nu ska jag rikta uppmärksamheten åt tv'n och SATC som snart är slut dock, men efter så börjar ju 2 ½ Men som duger lika bra. Ciao!