TwiDay den 15 november med Nordisk Film & SF!

TWIDAY
Inför världspremiären av The Twilight Saga: Breaking Dawn arrangerar SF Bio och Nordisk Film TWIDAY tisdagen den 15 november. TWIDAY är en maratonvisning av de tre tidigare Twilightfilmerna och den allra första visningen av Breaking Dawn, den fjärde och näst sista delen av Twilightsagan. TWIDAY startar klockan 15:30 den 15 november, Breaking Dawn visas vid midnatt.

 

BILJETTER
Biljetterna släpps onsdagen den 19 oktober till Bioklubbens medlemmar (max 2 biljetter/medlem) och till övriga torsdagen den 20 oktober. Medlem i Bioklubben blir du enkelt här.

Biljetterna kostar 295 kr st. I priset ingår en liten popcorn och läsk inför första filmen samt lättare måltid i första pausen.

 

Här anordnar vi TWIDAY den 15 november:
- Gävle.
- Göteborg (Filmstaden Bergakungen & Biopalatset).
- Helsingborg.
- Jönköping.
- Karlstad.
- Linköping.
- Luleå.
- Lund.
- Malmö.
- Norrköping.
- Stockholm (Filmstaden Sergel, Filmstaden Heron, Filmstaden Söder, Filmstaden Vällingby, Filmstaden Camera, Filmstaden Grand på Lidingö, Filmstaden Sickla, Filmstaden Kista & Park).
- Sundsvall.
- Umeå.
- Uppsala.
- Västerås.
- Växjö.
- Örebro.

 

ÅLDERSGRÄNS
Då filmen Twilight har en åldersgräns på 15 år måste även TWIDAY ha den åldersgränsen. Vilken åldersgräns Breaking Dawn får är ännu inte bestämt.

Ni kan även tävla om biljetter till TwiDay här. 10 st. vinnare får 2 biljetter var.

Är det någon av er som ska gå på denna TwiDay? 

Jag skulle vilja gå på TwiDay men jag har sett alla filmer förutom New Moon tillsammans med min morbror och jag tror inte att han vill gå tidigare från jobbet för att kunna gå på denna TwiDay, haha. Så tyvärr kan jag inte gå på TwiDay eftersom den börjar redan klockan 15:30. Så jag kommer att gå på den vanliga premiären av Breaking Dawn den 16 november, tillsammans med min morbror och kusin.