❝The Suite Life Movie❞.

Jag har precis kollat på “The Suite Life Movie” med Cole och Dylan Sprouse i huvudrollerna.

Filmen är en såkallad spin-off av deras tv-serie “The Suite Life On Deck” som sänds på Disney Channel. D.v.s. det är samma skådespelare/karaktärer som är med i filmen men det är inte någon slags fortsättning på serien.

Filmen handlar om att en doktor tar kontakt med Zack och Cody och talar om för dem att de skulle vara perfekta för Gemini Project, som är ett enormt projekt för att studera tvillingar.

Jag visste redan vad filmen handlade om innan jag såg den eftersom jag har vetat om den här filmen ända sen det först meddelades att det skulle komma en “The Suite Life” film. Och eftersom jag följer och har följt båda deras TV-serier (“The Suite Life On Deck” & “The Suite Life of Zack & Cody”) + att det är två av mina favorit TV-serier så är det ju inte så konstigt att jag såklart ville se filmen också. Tyvärr har filmen inte ens haft premiär på svenska Disney Channel ännu (fast den hade premiär i USA redan i mars) så jag såg filmen på datorn.

Filmen var hur som helst väldigt bra och jag tycker verkligen att alla andra Zack & Cody-fans (eller ska jag säga Cole & Dylan fans eftersom det är de som spelar dem) borde se filmen om ni inte redan har gjort det eller planerat att göra det! Till er andra så kan jag säga att filmen är placerad i kategorierna äventyr, komedi och drama så om ni gillar de kategorierna så skulle ni förmodligen gilla filmen också.