❝The Carrie Diaries❞

(VARNING FÖR SPOILERS!)

Jag läste ut boken “The Carrie Diaries” av Candace Bushnell i natt.
Boken handlar om Carrie Bradshaw när hon går i high school och innan hon flyttar till New York.

Jag tycker att boken var bra och det var roligt att läsa om hur Carrie hade det innan hon flyttade till New York. Jag har inte läst böckerna i den vanliga bokserien men jag har såklart sett på tv-serien!

Nu när jag har läst “The Carrie Diaries” så vet jag att Carries första pojkvän var ett svin så då är det inte så konstigt att hon träffar en del dåliga män i tv-serien också. När man är van vid att bara träffa dåliga människor så blir det lätt så att man alltid träffar dem, så det förklarar en del att hennes första pojkvän var ett svin.
Något som jag blev både arg och lite chockad över var att hennes första pojkvän och en tjej vid namn Lali som skulle föreställa en av Carries bästa vänner inledde ett förhållande medan Carrie fortfarande var tillsammans med pojkvännen! Jag personligen förstår verkligen inte hur vänner kan göra så mot varandra men tydligen var de inte så bra vänner som Carrie trodde. Jag visste också redan innan de blev avslöjade att det var något på gång mellan dem så jag väntade bara på att det skulle avslöjas.
Boken slutade med att Carrie precis har anlänt till New York och precis blivit rånad, vilket betyder att hon inte har några pengar eller telefonnummer till hennes kompis som hon skulle ringa när hon kom fram. Men sen kommer hon på att hon skrev ner ett nummer i hennes dagbok, som är till ingen mindre än Samantha Jones! Och Samantha är kusin till en av Carries frenemies (en tjej vid namn Donna LaDonna som först var Carries fiende men sedan slutade det med att de blev vänliga mot varandra då de hamnat i samma foto-kurs) så det var lite lustigt.

The Carrie Diaries” är en ny bokserie om Carrie. The Carrie Diaries handlar om Carrie innan hon flyttar till New York och “Summer and the City” som handlar om när Carrie precis har flyttat till New York.

Nu måste jag definitivt läsa “Summer and the City” eftersom “The Carrie Diaries” slutade som den gjorde + att jag såklart vill veta vad som hände Carrie när hon precis hade flyttat till New York + hur hon träffade Miranda och Charlotte!