❝Jessie❞.


Jessie är en 18-årig tjej från landsbygden i Texas som flyttar till New York City. Helt plötsligt är hon en nanny för fyra barn och bor i en mångmiljonärs takvåning i ett hotell efter att ha knuffats ut ur en taxi. Ett av de yngsta barnen ber henne bli deras nanny och nu måste Jessie få dem att sluta bråka och börja samsas. Ett av barnen har en låtsasvän och en annan har en bandvaran (ödla). Till hennes hjälp har hon Bertram, en elak lat butler och Tony, en 20-årig dörrman som hemligt gillar Jessie.

HUVUDKARAKTÄRER
Jessie(Debby Ryan) är en idealistisk tonåring från landsbygden i Texas som gått ut high school och flyttar till New York City och blir nanny till fyra rika barn. Jessie försöker tjäna pengar efter att ha blivit lämnad på gatan av en otrevlig taxichaufför och blir upptäckt av Zuri.

Emma Ross (Peyton R. List) är en sprudlande 13-åring som är ivrig att återinrätta världen och hon är det enda biologiska barnet i gänget.

Ravi Ross (Karan Brar) är ett 10-årigt indiskt adoptivbarn genomsyrad av hans östra kultur, men glad över sitt nya liv i Amerika. Han är en fredsvän och blir alltid utsatt för spratt.

Luke Ross (Cameron Boyce) är en 12-årig son som alltid kommer på spratt och är beroende av TV-spel och han finner Jessie attraktiv trots att hon är hans nanny och 6 år äldre än honom.

Zuri Ross (Skai Jackson) är en bedårande oförskämd 7-årig tjej adopterad från Afrika som är mycket fantasifull och äventyrlig. Hon upptäckte Jessie på gatan nära den fina lägenhetsbyggnaden där hon bor och gav henne jobbet som familjen Ross nya nanny.

Bertram (Kevin Chamberlin) är den iskalla överviktiga butlern som motvilligt hjälper Jessie att vara nanny.

Den nya tv-serien “Jessie” har premiär den 30 septemberDisney Channel i USA.