❝The Bachelorette❞ - Season 6.

Igår kollade jag på den svenska premiären för “The Bachelorette (säsong 6) som gick på TV efter “The Real Housewives of Beverly Hills” på TV3. Den säsongen sändes i USA mellan den 24 Maj-2 Augusti 2010.

Som vanligt så sökte jag efter information om henne på google (brukar söka efter information om de personer jag gillar i liknande tävlingsprogram/serier som t.ex. “Top Model” osv.) men det jag inte hade räknat med var att få upp spoilers om vilken kille hon har valt och som hon nu är förlovad med.

Eftersom jag brukar söka information om personer såhär så borde jag ha räknat med att det finns spoilers eftersom programmet redan har gått i USA och då får man räkna med att det finns spoilers på internet. Men det som är typiskt mig i alla dessa tillfällen då jag har sökt information om personer på google är att jag inte kan låta bli att läsa de spoilers som finns! Så jag får alltid reda på allt innan programmet ens har kommit igång ordentligt.

I “Top Model” brukar jag googla mina favoriter, och då brukar jag alltid läsa spoilers om vem som vunnit hela “Top Model”. Och nu med “The Bachelorette” så googlade jag Ali Fedotowski som tjejen heter, och läste såklart de spoilers som fanns om vilken kille hon har valt. Så jag hann alltså se ett enda avsnitt innan jag spoilade mig själv, haha! Det är så typiskt mig som sagt eftersom jag alltid gör såhär när det gäller tävlingsprogram/serier och eftersom jag har gjort såhär så många gånger innan så borde jag ha lärt mig att sluta googla sånt här, eller åtminstone sluta läsa spoilers så fort jag ser att det är en spoiler! Nåja, bättre lycka nästa gång! Haha.

Jag kan iallafall säga att hon har valt en bra man. Eller jag fick iallafall ett bra intryck av honom i gårdagens första avsnitt. Jag kommer nog fortsätta att se på programmet på måndagar och de andra dagar programmet går ändå, även om jag vet vem hon kommer att välja. Det är ju ändå roligt att se vad som händer i programmet och vad de gör. Jag kommer också att följa “The Real Housewives Of Beverly Hills” som går på måndagar klockan 21:00 som startade igår.

Eftersom jag redan vet vem hon har valt så kan ni ju gissa vem hon valt?
Eller skriva vilken er favorit är hittills?