Förhandsvisning av ❝I Am Number Four❞.

Den 15 mars (vilket är nästa tisdag) ska jag och Marre gå på förhandsvisningen av I Am Number Four som hålls på biografen Park klockan 21:00. Filmen har egentligen premiär här i Sverige den 25 mars så vi får se den 10 dagar innan.

Jag såg i lördags att TwilightSweden höll en tävling om det hela där det var först till kvarn att mejla till arrangören för att skrivas upp på listan, och eftersom de publicerade inlägget med tävlingen redan i fredags så trodde jag att alla biljetter skulle vara slut när jag mailade i lördags, men idag fick jag ett mail där det stod att vi är uppskrivna på listan. Det blir nog roligt att se den filmen då den faktiskt verkar vara bra (annars hade jag ju iofs inte velat gå på den) och jag ville se den, och Marre tyckte också att den verkade bra när han hade kollat på trailern, så det blir nog ett bra tidsfördriv under tisdagskvällen!

BILD FRÅN TÄVLINGSINLÄGGET PÅ TWILIGHTSWEDEN:


INFORMATION OM “I AM NUMBER FOUR” + TRAILER:
John Smith är en speciell ung man, som är på flykt från skoningslösa fiender utsända för att förgöra honom. Han är hela tiden tvungen att byta identitet och flytta från stad till stad tillsammans med sin beskyddare Henri. Han är alltid ”ny i stan” och har inga band till sitt förflutna. I den lilla staden i Ohio som John för tillfället kallar sitt hem inträffar en rad oväntade och livsavgörande händelser – han upplever den första kärleken, får nya kraftfulla förmågor och kommer i förbindelse med de andra som delar hans otroliga öde. Men nu är tre av dem döda, vem blir nummer fyra?”

Det stod i mailet som jag fick tillbaka att insläppet är klockan 20:30 men vi kommer nog gå dit tidigare så att vi (eller iallafall jag!) med säkerhet kan få en av de där goodiebagsen. Gratis är gott heter det ju!