My H&M package.


Idag gick jag och hämtade mitt paket från H&M som jag beställde redan den 14 juni. Jag fick en sms-avi om att det hade kommit till posten förra veckan men det har inte blivit av att jag gått och hämta det förrän idag. Det innehöll som sagt linnet och baddräkten på bilden ovan och jag är nöjd med båda plaggen.

Det är ju alltid en risk att man inte blir nöjd med klädesplaggen som man beställer på internet eftersom man inte får se hur de ser ut på riktigt förrän man får hem kläderna. Vissa kläder som ser bra ut på bilderna på internet ser ju inte alls ut som man hade tänkt sig när man sen ser dem i affären t.ex. Men som tur är så är jag som sagt nöjd med båda plaggen!

Jag provade båda plaggen också och mamma tyckte att jag kunde klä ut mig till en playboy-bunny med baddräkten, haha! Baddräkten är förmodligen någon storlek för liten (vilket jag var medveten om när jag beställde den) för den var väldigt tajt på överkroppen när jag provade den men när jag har gått ner några kilo till så kommer den sitta perfekt. Linnet var jag rädd för att det skulle vara för litet men det gled över kroppen hur lätt som helst och det är t.o.m. för stort. Men det är förmodligen också för att modellen på linnet är lite oversize liknande och det går utåt på sidorna.

Vi får se när jag inviger linnet och baddräkten för första gången men jag ska i alla fall behålla båda.