The Runaways, Speak & Ramona and Beezus.

I fredags kväll/natt så kollade jag på två filmer med Kristen Stewart i huvudrollen innan jag gick och la mig. Först kollade jag på The Runaways, och efter det kollade jag på Speak.

The Runaways handlar om
70-tals bandet med samma namn, som skapades av Joan Jett (spelad av Kristen). Dakota Fanning är också med i den filmen och spelar Cherie.

Speak handlar om
Melinda Sordino (Kristen). Hon kommer tillbaka till skolan och är utstött p.g.a. att hon förstörde en fest när hon ringde polisen. Ingen bryr sig om att fråga henne varför hon ringde och Melinda själv har slutat prata. Skolarbetet bryr hon sig inte om, endast bildlektionerna har någon mening för henne. Men när hon ser sin före detta bästis Rachel bli ihop med Andy Evans bestämmer hon sig för att berätta vad som hände på den där festen.

Och igår under lördags kvällen/natten så kollade jag på Ramona and Beezus med Selena Gomez. Det är inte Selena som spelar huvudrollen, men jag ville se den ändå bara för att hon är med i den.

Ramona and Beezus
handlar om Ramona Quimby (Joey King) från Beverly Cleary's populära bokserie. Ramona är en liten tjej med livlig fantasi och sinne för rackartyg. Hennes lekfulla upptåg gör att hela den kärleksfulla familjen ständigt är på sin vakt, inklusive systern Beezus (Selena) som försöker överleva första året på High school. Under barndomens bergochdalbana lär sig Ramona och Beezus att allt är möjligt om man bara tror på sig själv och litar på varann.



READ BEFORE SENDING A COMMENT!
‣ I REPLY TO COMMENTS IN THE SAME BLOG-POST.
‣ ANONYMOUS COMMENTS + SPAM/LINKS/ADS GETS DELETED.
‣ RUDE COMMENTS GETS DELETED & THE SENDER IP GETS BLOCKED.
‣ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST GETS DELETED.

GDPRTHE INFORMATION YOU ENTER IN THE COMMENT FORM (NAME/EMAIL/WEBSITE) WILL BE SAVED & STORED IN MY BLOG ACCOUNT. THE PURPOSE OF INCLUDING YOUR EMAIL ADDRESS IS SO YOU CAN RECEIVE AN EMAIL NOTIFICATION WHEN I REPLY TO YOUR COMMENT. YOUR EMAIL ADDRESS WON’T BE USED FOR ANY OTHER PURPOSE, NOR WILL I SELL/SHARE IT WITH A THIRD PARTY. BY SENDING A COMMENT YOU AGREE TO THIS.

BLOG DESIGN IS MADE BY MALINBELLE.COM © BLOG DESIGN IS BEST SEEN IN CHROME + MOZILLA FIREFOX.

ABOUT MY BLOGMY BLOG POLICYMY LINKTREE.

© BLOG WEBSITE IS 100% COPYRIGHTED BY MALINBELLE.COM ©
EVERYTHING ON MY BLOG IS CREATED BY ME UNLESS STATED OTHERWISE.
NO PART OF MY BLOG OR MY CONTENT MAY BE COPIED, UPLOADED, USED
OR RE-USED IN ANY FORM OR MEDIA WITHOUT MY EXPRESSED PERMISSION.


» NAME:
SAVE?
» E-MAIL: [only seen by me!]

» WEBSITE:

» COMMENT




© COPYRIGHT BY・MALINBELLE.COM ©