Evanna Lynch & Mark Williams comes to Sweden on November 8!


Den 8 november (måndag) kommer Evanna Lynch (Luna Lovegood) och Mark Williams (Arthur Weasley) besöka Sverige inför premiären av Harry Potter och dödsrelikerna - del 1.

Och premiären för Harry Potter 7: del 1 är den 17 november enligt SF, och inte den 19 november som jag gått runt och trott. Så var beredda på att det är den 17 november och inte den 19 november!
Jag ska ändra datumet i min nedräkning här på bloggen så att det blir rätt.


Hur som helst så ska jag och Yousef åka in till stan på måndag för att få en skymt av Evanna och Mark. Och självklart vet vi vart de ska så vi kommer förhoppningsvis inte missa dem. Vi kommer åka dit några timmar innan också för att vara på den säkra sidan. Jag tycker att det ska bli jätte roligt att få se dem eftersom jag är ett fan av Evanna. Tänk att hon bara var ett vanligt fan innan hon blev vald till rollen som Luna! Men hon gör verkligen rollen som Luna perfekt och därför gillar jag henne. Så, måndag it is! Bara 5 dagar kvar! ♥

Imorgon ska jag förresten gå upp i gryningen (klockan 07:00) för att få välja och vraka över biljetterna till Harry Potter-premiären. Det hade varit mycket bättre om man kunde boka biljetterna vid midnatt (vilket jag såklart ska kolla om man kan) men det har aldrig gått att boka biljetter vid den tiden innan så därför får man bita i det sura äpplet och gå upp tidigt för att få de bästa platserna. Men jag kan ju bara gå och lägga mig sen efteråt så det gör inte så mycket. Nu är det bara 14 dagar kvar till premiären! D.v.s. 2 veckor!

[INFOKÄLLA: MOVIEZINE. KOLLAGE: JAG. BILDKÄLLOR: 1, 2, 3, 4, 5, 6.]