❝Pretty Little Liars❞ - S01E01+E02.

Jag kollade på de två första avsnitten av den nya tv-serien “Pretty Little Liars” nyss.

Jag kommer definitivt att följa den hädanefter, vilket jag i och för sig redan visste. Jag hade kunnat följa den bara för Lucy Hale's skull, men nu är det för själva serien. Den började bra och man kom in i serien direkt och därför blev jag också fast i serien direkt. Men jag hade en känsla redan innan när jag läste om den att det var en serie som jag skulle gilla.

Så nu blir det att kolla efter nya avsnitt på internet varje torsdag! Den går ju på TV  i USA på onsdagar, och det
tar vanligtvis en dag tills det nya avsnittet dyker upp på internet på olika gratissidor där du kan se avsnitten.
Jag ser redan fram emot nästa avsnitt för det slutade ganska spännande.
Jag rekommenderar er defintivt att börja kolla på “Pretty Little Liars”!

Nu tog jag också reda på vart jag känner igen “Spencer” i serien från.
Hon (Troian Bellisario) spelar McGee's syster i två NCIS-avsnitt, så det är där jag har sett henne innan.
Jag kunde inte komma på vart jag hade sett henne innan så jag var tvungen att kolla upp det. Troian Bellisario och Sean Murray är också styvsyskon.

Ett annat bekant ansikte är ju såklart Holly Marie Combs som spelar “Aria's” mamma i serien. Hon är ju mest känd från “Förhäxad” som de flesta antagligen känner till. Jag följde alltid det förut. Det är roligt att se henne i en ny tv-serie iallafall, för jag har bara sett henne i “Förhäxad” innan vad jag vet.

Och “Hanna” i serien är samma tjej som spelar “Abby” i “The Days Of Our Lives”. Men det visste jag inte förrän jag såg det på Imdb. Hur som helst så la jag märke till att hon har vissa drag i ansiktet som får henne att likna Ashley Greene, fast det kanske bara är jag som tycker det? Eller är det någon som håller med?