❝Pretty Little Liars❞ premieres today!

Idag har tv-serien “Pretty Little Liars” premiär!

Det är Lucy Hale som spelar huvudrollen i serien och hon spelade tidigare en av huvudrollerna i tv-serien “Privileged” som tyvärr blev nedlagd efter en säsong (jag älskade den serien!). Så jag hoppas att den här serien har mer tur och att den är bra, men av det som jag har sett så tror jag att det är en serie i min smak.

Serien handlar om fyra ungdomar - Spencer, Hanna, Aria och Emily - vars värld faller samman efter deras kompis Alison mysteriskt försvinner. Tre år senare börjar de få kryptiska textmeddelanden från någon som kallar sig själv “A”. Denna “A” hotar att avslöja alla deras hemligheter, inklusive gamla som de trodde att bara Alison visste om!

Serien är baserad på ett gäng ungdomsböcker skrivna av Sara Shepard.

Aria Montgomery (Lucy Hale) startade en kärleksaffär med hennes lärare, fast hon visste inte det då. Hon får ett sms från “A” under hans lektion, och snart börjar klasskamraterna förstå kopplingen mellan paret.
Hanna Marin (Ashley Benson) blir Queen Bee efter Alison's försvinnande, och tar avstånd från de andra för att få popularitet. När hon var yngre var hon tjock, och var tvungen att bli mer smal för att passa in och bli populär. Hanna snattar också, vilket orsakar problem med hennes mamma.
Spencer Hastings (Troian Bellisario) är en av tjejerna i Alison's gäng, som börjar bli attraherad av hennes systers pojkvän. Hon är relativt smart och blir mer reserverad efter Alison's försvinnande.
Emily Fields (Shay Mitchell) stänger av sig själv från de andra, och kommer till rätta med hennes sexualitet.