Lördag/Elins födelsedag.


Jag och mamma åkte hemifrån runt klockan 13:00 och kom hem igen runt klockan 20:30.
Vi åt först smörgåstårta (förutom jag som åt lax+pastagratäng tror jag det var?),
och sen fikade vi några timmar efter med vanlig tårta + bullar osv.

Annars satt vi bara och pratade i vardagsrummet och Elin öppnade sina presenter. Jag låg också och vilade lite i soffan för jag sov ingenting under natten av någon anledning. Men jag får ta igen det nu i natt istället.

Sammy verkade inte känna igen varken mig eller mamma när vi var där. Vi pratade med honom båda två och jag gosade med honom men nej då, inga tecken på igenkännande. Eller så är han sur och visade det på det sättet, men det vore ju lite skumt det också eftersom han har det bra hemma hos dem. Det är inte som att han har kommit till något hem där de plågar honom, tvärtom. Han får ju lyxigare mat än vad han fick här så det kanske är därför han inte kommer ihåg oss... haha.

Jag hoppas iallafall att Elin fick en bra födelsedag! ♥
(Jag har för mig att Marjo sa att hon föddes 6 min innan midnatt så grattis igen! :))

När vi kom hem så var Celeborn instängd i mammas rum. Det måste ha blivit korsdrag eller något och dörren måste ha slagit igen då, för mamma lämnade dörren till sitt rum öppen så att han skulle kunna gå ut. Stackaren måste ju ha blivit jätte rädd när dörren smällde igen, plus att en lampa och en kruka ramlat i golvet.

Nu kollar jag på “Panic Room” men just nu är det paus, men den är väl snart slut. Så nu säger jag hejdå.