❝The City❞ - S02E09-12. (Spoilers!)

Jag har just sett på avsnitt 9-11 (säsong 2) av “The City” som jag inte har hunnit se förrän nu.
Och nu ska jag också se på säsongsfinalen i avsnitt 12.
Förresten, någon som vet när nästa säsong av “The City” kommer?

I avsnitt 11 så är min älskling Ashley Greene med och plåtas och intervjuas av Elle, och Olivia intervjuar henne för Elle.com. Olivia blir tillsagd av Joe att fråga Ashley vilka kläder hon har på sig, eftersom hon inte hade frågat det annars bara för att hon inte vill nämna Whitneys klädlinje. Jag tycker det är väldigt barnsligt att bete sig som Olivia gör, och att verkligen inte vilja förknippas med Whitneys klädlinje när det är en modetidning hon jobbar på och det är dem som vill att hon ska säga det hon tvingas säga om Whitneys klädlinje. Hon ska inte bry sig om sina egna åsikter när det är en så stor modetidning hon jobbar för. Och hon är också väldigt kort i tonen när hon intervjuar Ashley och man ser hur Joe och Erin tittar på varandra och jag vet att dem tyckte samma sak, och även Ashley som trots det ler och är hur trevlig som helst verkar tycka samma sak. Jag förstår verkligen inte varför Olivia är som hon är, för om man bortser från det så är hon ju väldigt duktig på kläder och har en snygg klädstil. Men hon är en aning speciell som person får man ju lugnt säga. Frågan är om hon är så på riktigt i det verkliga livet, eller om det är producenterna som får henne att framstå sådär. Fast det jag just skrev om videon med Ashley kan man ju inte tolka henne på något annat sätt när man får se precis det som sker. Jag tycker i alla fall lite synd om Ashley som fick smaka på den sidan av Olivia när hon själv är så söt och trevlig!

I avsnitt 11 får man se när Roxy flyttar ut ur hennes och Whitneys gemensamma lägenhet. Just nu verkar de ju inte alls ha någon bra relation utifrån det man har fått se i avsnitten.
Tror ni att de kommer lösa det eller vad tror ni kommer hända mellan dem? Och vad tror ni kommer hända med Whitney nu; kommer hon bo kvar själv, flytta till en ny lägenhet eller skaffa en ny rumskompis?