Today’s bargain.

Tidigare idag när jag mötte mamma och vi gick och handlade så hittade jag två bra fynd som jag också tvingade mamma att köpa. Men jag ska betala dem sen vilket kommer svida på mitt konto nu när jag har blivit så snål, haha. 

De två fynd jag hittade var en box med de tre Pirates of the Caribbean-filmerna, och en High School Musical-klippbok (scrapbook). :)
Jag ska försöka fixa lite foton och klistra in i scrapbooken. :) Dock har vi ingen skrivare hemma så jag kan inte fixa det här hemma. Men jag får kolla om det är en färgskrivare som pappa har så kan jag skriva ut lite bilder nästa gång jag är hemma hos honom.
Jag har också en High School Musical-"dagbok" (som egentligen inte är en dagbok då den innehåller lite olika avsnitt som man själv får fylla i, bl.a. mina-vänner-sidor och lite annat) som känns lite i samma stuk som scrapbooken. :) Men jag gillar nog scrapbooken bättre då den är något som man kan fylla i och sen visa upp. :) Jag ska faktiskt ha den framme sen när den är klar och ifylld. ;) Hihi.
POTC-boxen kostade 199:- och det fanns en hel del andra boxar med olika filmer och serier (bl.a. med HSM också men den kostade 299:- och det orkade jag inte betala och sen upptäckte jag POTC-boxen och då valde jag den istället!) så om jag hade varit rik så hade jag definitivt köpt alla filmer/serie-boxar som jag ville ha där, men så bra ekonomi har jag inte tyvärr. :b Det fanns också säsong 1 av Heroes och jag skrev ju för bara några dagar sen att jag vill/ska se på alla säsonger i den serien, så det var ju lite roligt. :b