Cruise to Helsinki - 100129-31.

Hej! :)
Mamma väckte mig runt klockan 8 idag, för hon trodde att båten skulle komma i land klockan 9. Eller ja, egentligen hade hon ställt fram sin klocka en timme för att den skulle gå i finsk tid, och vi skulle komma fram på svensk tid eftersom tiden på båten alltid går i lokal tid, så hon var en timme tidigare i sitt tänkande om man säger så. Så alltså hade vi kunnat sova i en timme till, och vi hade kunnat gå och äta frukost på båten. Men istället så gick vi iväg till taxfree:n och glodde.
Sen när vi väl kom i land och gick ut så var det inte allt för varmt. Jag fick t.o.m. låna mammas andra mössa som hon hade med sig! Och sen när vi kom hem så var det ännu kallare. Så jag gick med snabba steg från bussen så att jag skulle komma hem fortare, haha.

Sen när vi väl hade kommit innanför dörren här hemma så satte mamma igång och gjorde frukost: rostat bröd med stekt ägg. :)
Och sen dess har jag inte gjort så mycket. Jag har mest kollat på tv (har bl.a. sett The Cheeta Girls 2-filmen som gick på Disney Channel) och suttit här i vardagsrummet med laptopen i knät.
Jag borde ju vara trött tidigt när jag gick upp så tidigt men än så länge har jag inte styrt stegen mot sängen, förutom att jag har mina pyjamasbyxor på mig.

Kryssningen var hur som helst bra. :) Dock gick vi inte av i Helsingfors igår (lördag), vilket förmodligen är hela meningen med att åka på kryssning till Helsinfors, haha. Men jag sov tills klockan tre (!) och mamma låg och läste, så vi klarade oss bra i våran hytt på båten.
Sen när jag vaknade så skulle jag se på film på min lilla laptop som jag hade tagit med mig. Men tror ni att det gick att se på film på den eller? Nej, det gick inte alls. Filmen gick igång men det enda som hände var att man hörde ljudet från filmen, men man såg inte bilden! Vad är det för vits med att "se" på en film som man inte kan se?! Grrrrr! Snacka om att den lilla laptopen bara gör mig arg! Jag har inte ens fått igång internet på den någon gång! Om jag inte får igång internet (ska prova söka efter något enligt min morbror, och sen se om internet fungerar på den) så får min morbror ta tillbaka datorn eller något... En dator ska ju fungera!

I fredags åt vi smörgåsbord klockan 17:30 på båten också. :)
Och en servitör som jobbade där hade en frilla som såg ut som Lilla My's, haha. Och en tant gick runt i skinnstövlar som slutade ovanför knäna... Visst får man klä sig hur man vill, men det finns väl gränser tycker jag.

Jag har inte köpt något under kryssningen, men jag fick dock en sak utav mamma. Nämligen en stor pez-hållare(?) med Hello Kitty! :) (Jag lägger såklart upp foto på den sen så ni får se!)
Hon gick och köpte den till mig medans jag var kvar i hytten och förgäves försökte få igång min laptop. Och det blev jag såklart glad över! :)

Vi gjorde inte så mycket under själva kryssningen, men det är alltid roligt att åka på kryssningar oavsett vad man gör tycker jag. :) Och vi hade det trevligt ändå. :)
Och Celeborn blev glad när vi kom hem idag också. :)

Nu sitter jag i soffan här i vardagsrummet och läser bloggar (efter bara 2 dagar hade jag 500 uppdaterade blogginlägg på bloglovin', puh!), och kollar lite halvt på tv. Jag får se om jag går och lägger mig snart eller vad jag gör.

Btw, så gick mina älskade kängor sönder idag! Precis när vi kom hem och jag skulle ta av mig dem så gick de sönder och det blev ett stort hål på sidan vid hälen och själva skon lossnade från sulan. Ett par kängor för över 600 kronor ska väl inte gå sönder?! Plus att jag gillade dem! :( (Jag visar er imorgon hur de ser ut nu, buhu. :()

Foton från kryssningen kommer upp imorgon, för jag orkar inte fixa det nu. :)
Så vi hörs imorgon. Jag säger godnatt och hejdå redan nu för jag orkar inte skriva något mer. Så hejdå!