The Vampire Diaries.

Jävlar, vad tiden går fort! Jag satt ju nyss och kollade på säsongsstarten/dubbelavsnitten av The Vampire Diaries och det höll ju på klockan 20:00-22:00! Sen dess har tiden bara skenat iväg!
TVA var iallafall bra och jag föll för serien direkt! Om jag inte hade kollat på det nu ikväll så hade jag verkligen missat något!
Jag har ju såklart hört talas om det innan, men jag har inte tagit mig tiden att kolla på det tidigare. Och så har jag faktiskt varit lite tveksam på serien, eftersom det är ännu en vampyrserie vi talar om. Jag älskar allt som har med vampyrer att göra (och jag älskar både Twilight och True Blood), men någon gång borde ju hysterin om det dö ut, och om det hade handlat om något annat och det hade gjorts filmer och två tv-serier om något annat ämne så hade det ju blivit tjatigt och någon/något av dem hade floppat. Så därför var jag lite tveksam, även om jag älskar vampyrhysterin och inte tackar nej till den! Jag fattar dock inte varför jag var det när jag nu älskar det. Jaja, nu har jag iallafall sett de två första avsnitten av serien och jag kommer definitivt fortsätta att kolla på den! Den hamnade direkt på listan om mina favorit tv-serier. :)
Jag föll genast för både Elena och Stefan i serien, men Damon(Stefan's bror) gillar jag inte alls. Han är ju bara elak och ställer till med problem för Stefan. Jag får se nästa vecka vad han ställer till med i nästa avsnitt.