❝Nikita❞ - S01E05.

(VARNING FÖR SPOILERS!)

I avsnittet av “Nikita” som gick på Kanal 5 nu ikväll såg jag ett välbekant ansikte. Nämligen Emily som spelades av Bianca Lawson. Hon spelar just nu Maya St. Germain i Pretty Little Liars och har även haft en gästroll i The Vampire Diares som Emily Bennett.
Kan ni tänka er att hon är född 1979? Hon ser ju mycket yngre ut än så. Inte för att 31 år är särskilt gammalt men hon ser ju ändå yngre ut än 31.

Jag trodde faktiskt en stund att hennes rollkaraktär Emily skulle överleva, att Nikita och Owen skulle kunna rädda henne, men hon dog ju tyvärr utan någon som helst chans att kunna räddas. Så nu har Nikita och Owen något gemensamt; båda deras älskade har blivit dödade pga. Divisionen. Så det verkar ju som att de kommer börja samarbeta nu, även om Owen t.o.m. försökte skjuta Nikita. Men det verkade iallafall som att Nikita ville att de skulle samarbeta, så det lär nog bli så också.

Är det någon av er som följer “Nikita”? Det är en av mina nya favoritserier. Det är inte någon vanlig tonårsserie så den passar nog de flesta människor. Det är en action/thriller/drama-serie enligt IMDB.