Valentine’s Day.


Jag och mamma såg på Valentine's Day nu ikväll. Vi hyrde den genom tv'n,
och det var första gången vi provade att hyra en film genom tv'n så det var ju lite roligt.

Jag hade väl trott att den skulle vara bättre än vad den var eftersom det var med så många bra (& snygga!) skådespelare i den. Men den var inte bättre än "okej". Den går helt klart att se på, men den hade inget vad-bra-den-var i sig, tyvärr. Eller det är iallafall vad jag tycker. Sen var filmen ganska förutsägbar också.

Men det var helt klart roligt att se så många bra skådespelare i samma film.

Jag tyckte synd om Ashton Kutchers rollkaraktär som var världens gulligaste men hade ett as till flickvän.

Och det var roligt att se Taylor Lautner i något annat än Twilight, och han fixade det bra även om han inte hade så många scener i filmen. Men det var ju roligt när han skulle "hoppa häck" och han snubblade på den sista, haha. Och Taylor Swift spelade ju hans flickvän, och hennes rollkaraktär betedde sig lite korkat (typ dum blondin) och jag fick en lite bitch-känsla av henne också. Det var ju något helt annat mot vad man har uppfattat Taylor som på riktigt. För jag har iallafall fått intrycket av att hon är snäll mot alla hon träffar.

Det var också roligt att se Anne Hathaway, Emma Roberts, Patrick Dempsey, Eric Dane, Bradley Cooper och Julia Roberts.

Anne Hathaway spelade en tjej som jobbade med telefonunderhållning (telefonsex), haha. Det är ju helt olikt hennes andra roller, och först när man inte fick reda på exakt vad hon jobbade med så gissade jag på att hon var prostituerad. Men det var hon ju lyckligtvis inte.

Bradley Cooper och Julia Roberts var väldigt söta tillsammans på flyget, trots att de inte ens kände varandra. Och att Bradley Cooper spelade homosexuell hade man ju inte kunnat gissa förrän i slutet då han kom hem till Eric Danes rollkaraktär.