Lady GaGa ikväll!

Tjoho!
Jag gick upp vid klockan 1, alltså två timmar efter att jag skulle ha gått upp. Men det gör inget, för jag har ändå hunnit med det jag skulle hinna med.
Sitter här med en handduk som turban på huvudet, och väntar på att klockan ska ticka framåt mer eller mindre.
Jag borde dock stänga av datorn nu, och fixa till mig så att jag är helt klar när jag ska gå. Måste sätta in mina linser, borsta tänderna och lite annat. Måste lägga ner det jag ska ha med mig i min väska också. Tydligen så spöregnar det där Angelica är just nu, så hon har beordrat mig att ta med mig två paraplyn.

Jag ska dra hemifrån vid klockan 15:40 för jag måste gå ner till stationen och gå på bussen där. Den brukar tydligen vara full redan vid första stationen nu eftersom det är en massa sommargäster här på helgerna osv, så mamma har sagt åt mig att gå ner dit så jag kommer på bussen med säkerhet.

Men nu måste jag fixa det som ska fixas.

Om det är någon som inte har koll men som ändå vill se Lady GaGa live, så spelar hon klockan 20:00Gröna Lund ikväll. Det är smartast att komma dit innan klockan 18:00 för då behöver man bara betala inträdet som ligger på 80 kronor. Annars om man kommer dit efter klockan 18:00 så har entréavgiften höjts till 140 kronor. Just so you know!

Jag hoppas på en grym kväll.