Monday - Åland Islands.

Hej hej!
Jag ska bara skriva detta inlägg och posta det och sen är det raka vägen till sängen som gäller för mig.

Träffade Angelica lite innan klockan 2 vid stationen. Och sen när vi väntade på att bussen skulle komma så började det spöregna. Mysigt! Eller inte.
Sen såg jag L och A som jag gått i samma skola med förut, så jag sms:ade L och frågade vad han gjorde i min hemstad. Och det visade sig att han har flyttat hit! :) När regnet avtog så gick vi dit så att jag kunde prata lite med dem. :) Sen kom deras buss (de latmaskarna orkade inte gå fast de skyllde på att det regnade, haha) och vi sa hejdå och gick tillbaka till en annan busskur för att vänta på att våran egen buss skulle komma.
När den väl kom så blev Angelica helt glad och var tvungen att ta kort inuti bussen för hon tyckte att det var en väldig Hultsfred-känsla över det hela. :b
Det tog inte lång tid alls att åka till hamnen, så det var ju skönt.
Det första vi gjorde när vi hade gått ombord på båten var att gå till lekrummet, haha. Där hittade vi en stor soffa full med stora gosedjur som vi la oss i. Den hade man ju lätt kunnat somna i eftersom ingen av oss hade sovit något under natten! Men vi gick därifrån efter ett tag.

En rolig grej som vi upptäckte var att det var väldigt många som hade laptop med sig på båten. De var fullt med bärbara datorer i cafén. Jag som hade läst innan på deras hemsida att de hade trådlöst internet, haha. Men jag tänkte att vad ska man med en laptop till under bara några timmar på en båt?
Men vi hade nog kunnat haft roligare med en laptop på båten för det fanns inte särskilt mycket att göra. Dock hade det inte varit så roligt att ta hem den sen i allt regn som öste ner. :(
Vi frågade buss-chauffören om han kunde släppa av oss vid min busshållsplats men "han fick inte stanna vid andra hållplatser förutom två stycken, varav en var på stationen". Så vi fick lov att gå av vid stationen och då började regnet ösa ner ännu mer och jag var tvungen att ta fram mitt paraply som jag som tur är hade tagit med mig. Det gjorde tyvärr inte så mycket nytta då vi fick dela på ett paraply och regnet verkligen öste ner! Vi blev som två dränkta katter.
Vi tog en genväg till pizzerian, eftersom vi skulle köpa pizza att äta till middag. Så vi kom in dyngsura till pizzerian, och där jobbade en bekant till Angelica kan man väl säga. Eller ja, en kille som hennes mamma känner, och som därför Angelica känner. :b Han var väldigt schysst och gav oss lite rabatt och sen en varsin gratis läsk till pizzorna! :)
Han frågade tydligen mig hur gammal jag var (jag trodde att han frågade Angelica så jag sa hennes ålder, haha), och sen sa han att han trodde att jag var runt 15-16 år! Hahaha. Ser jag verkligen så ung ut eller varför får jag höra det så ofta nu för tiden? Jaja, jag bryr mig inte riktigt. Jag kan ju iallafall skryta med att jag kommer se ung ut när alla andra ser gamla ut. ;)

Efter att pizzorna var klara så tog vi med dem och gick hemåt till mig. Hemma hos mig så åt vi och sen hann vi sitta lite framför datorn innan Angelica slocknade i min säng, så jag har sagt åt henne att gå och lägga sig för länge sen. Själv är jag inte så trött som jag trodde att jag skulle vara, så jag har läst en massa uppdaterade bloggar, laddat upp bilder och nu skriver jag ju i bloggen. :)

En del klockrena kommentarer har kläckts idag också. Och självklart måste jag dela med mig av dem! :)
När jag och Angelica satt på en bänk på däck 6 så hör vi en kille spola på toaletten och Angelica säger: "Var det skönt?", haha. Han hörde det ju inte men jag och Angelica hade iallafall väldigt roligt åt det!

Sen var det 3 andra killar som skulle gå på toaletten där efter ett tag, när vi satt på samma ställe, och ena killen utbrast: "Men vad fan är det här för jävla återvändsgränd?!" Haha, jag och Angelica höll på att garva ihjäl oss åt det! Och sen slog det mig att han lät som en maning version av mig, hahaha.

När vi satt på bussen och väntade på att de sista skulle gå på så går 2 killar förbi. Den ena säger att de ska sitta längst bak med de andra, och den andra killen säger: "Jag vill inte umgås med folk!"

Sen kläckte jag en bra kommentar enligt Angelica när jag satt på toa, haha. Satt och kliade min fot mot våran matta som vi har inne i badrummet, och då säger jag: "Det känns som att foten får en orgasm!"

Nu är klockan över midnatt och jag har inte sovit sedan jag gick upp igår (söndag) klockan 16:30, så nu är det sovdags som gäller för mig. Men jag ska nog ställa klockan så att jag kommer upp i tid. På fredag är det upprop i skolan klockan 10:00 så nu är det omställning för skolan som gäller också!
Lite bilder från dagens lilla kryssning kommer imorgon när jag orkar publicera dem. :) Kan inte göra det nu eftersom jag måste sova. Hejdå och godnatt!