Against racism.

Your car is Japanese.
Your vodka is Russian.
Your pizza is Italian.
Your kebab is Turkish.
Your democracy is Greek.
Your coffee is Brazilian.
Your movies are American.
Your tea is Tamil.
Your shirt is Indian.
Your oil is Saudi Arabian.
Your electronics are Chinese.
Your numbers - Arabic, your letters - Latin.

And you complain that your neighbor is an immigrant?
Pull yourself together!


COPY IF YOU'RE AGAINST RACISM!


Reblog this...


Why shouldn’t people talk with their pets? It’s unnatural. I love talking with my cat, haha.

The funny thing is that his mewing sounds like he’s saying “mmm” and “nah” and I’m NOT kidding! It’s so cute.
My grandma sometimes say that we should learn him to answer the phone when we’re not home. Then he can answer and say “nah” when they ask if we’re home or not. Haha.To non-Pet owners who visit our homes...

DON’T COMPLAIN ABOUT OUR PETS.

1: They live here, you don’t.
2: If you dont want their hair on your clothes, stay off the furniture. Thats why they call it ‘Fur’-niture.
3: Chances are, I love my pets more than I like you.
4: To you, they are animals. To me, they are family who are hairy, walk on all fours & don’t talk back.

Re-blog if you love your pet!

[SOURCE: TUMBLR.]


Quote from 10 Things I Hate About You.
[SOURCE: TUMBLR.]Quote.


[SOURCE: TUMBLR.]July 2011.

This year JULY has 5 Fridays, 5 Saturdays and 5 Sundays. This happens once every 823 years. This is called money bags. So Copy this to your status and money will arrive within 4 days. Based on Chinese Feng Shui, the one who does not copy, will be without money. Figure I'd pass this on!

This also happened October of 2010 but its the 7th month of 2011.

[KÄLLA: TUMBLR.]


Earth Hour 2011.


Lördagen den 26 mars kl 20:30 är det dags igen för Earth Hour – den största miljömanifestationen genom tiderna. Då släcker vi ljuset under en timmes tid för att skicka en signal till världens beslutsfattare om att ta klimatfrågan på allvar.”
[SOURCE: WWF.]


EARTH HOUR VÄRLDEN RUNT

[SOURCE: SVT.]


A Pet's 10 Commandments. ♥

1. My life is likely to last 10-15 years… Any separation from you is likely to be painful.
2. Give me time to understand what you want of me.
3. Place your trust in me. It is crucial for my well-being.
4. Don’t be angry with me for long and don’t lock me up as punishment. You have your work, your friends, your entertainment, but I have only you.
5. Talk to me. Even if I don’t understand your words, I do understand your voice when speaking to me.
6. Be aware that however you treat me, I will never forget it.
7. Before you hit me, before you strike me, remember that I could hurt you, and yet, I choose not to bite you.
8. Before you scold me for being lazy or uncooperative, ask yourself if something might be bothering me. Perhaps I’m not getting the right food, I have been in the sun too long, or my heart might be getting old or weak.
9. Please take care of me when I grow old – remember, you too, will grow old.
10. On the ultimate difficult journey, go with me, please Never say you can’t bear to watch. Don’t make me face this alone. Everything is easier for me if you are there, because I love you so.

− Anonymous.


POTC 4: On Stranger Tides - Ny trailer.The Babes - Sweet Peach.

Jag fick en avi i torsdags om att jag hade ett paket att hämta ut, och jag trodde faktiskt att det var en skolbok men det var det inte. Iofs har jag inte ens har pratat med personen som säljer boken så jag tänkte också att det var lite konstigt. Men samtidigt hade jag inte beställt något annat. Paketet innehöll detta:

Jag hade alltså vunnit ett pris från en FRIDA-tävling. Jag tror det är från Vinter-numret för det kommer jag ihåg att jag köpte + att jag var med i alla tävlingar som fanns med i det numret.

Jag hade alltså vunnit en The Babes parfym i doften “Sweet Peach”.

“Dockan” är helt vit för att man själv ska kunna designa den som man vill, med hjälp av klistermärkena man fick med i förpackningen. Jag fick med tre ark med klistermärken i färgerna silver, svart, röd, orange och vit.

Jag tycker att det här är en rolig sak de har hittat på, att man får en “docka” tillsammans med parfymen.
Det är som en leksak för vuxna kan man väl säga, parfym + “docka”. Det ska bli roligt att designa den också.

Jag kan visa foton på “dockan” igen när den är designad om ni vill.


Hello Kitty-strumpor.


Dessa tre par Hello Kitty-strumpor fick jag av mamma förra helgen. ♥Harry Potter 7: Part 2 - Trailer/First Look.Beyoncé - Suga Mama.❝Off The Map❞.

Jag kollade just på den nya tv-serien “Off The Map” som hade premiär på Kanal 5 nu ikväll.
Hittills verkar den bra, så jag kommer nog följa serien. Den visas alltså på Kanal 5 onsdagar klockan 21:55 direkt efter Grey's Anatomy (GA hade säsongsstart ikväll precis innan OTM).

OFF THE MAP'S HANDLING
“Hit anländer volontärerna Lily Brenner, Mina Minard och Tommy Fuller i hopp om att kunna hjälpa de bättre behövande, men också för att få tillbaka passionen för det yrke de en gång valt.

De möts av den gåtfulle Ben Keeton som lämnat en framgångsrik karriär i USA för att starta kliniken. Tillsammans med sin högra hand Otis Cole, den mystiske Dr. Ryan Clark och lokalanställda Zia Alvarez, kommer han lära sina nykomlingar hur man räddar liv i en av världens mest utmanande miljöer. Samtidigt kommer hemligheter att avslöjas och nya vänskaps- och kärleksrelationer skapas.”

I rollerna ser vi bl.a. Mamie Gummer (Meryl Streep's dotter), Zach Gilford (från bl.a. Friday Night Lights & Post Grad som jag såg för några helger sen), Rachelle Lefevre (som spelar “Victoria” i Twilight & New Moon), Jason George (har också varit med i Grey's Anatomy).


110316 - I Am Number 4 förhandsvisning.

Igår var jag och Martin inne i stan för att se förhandsvisningen av I Am Number Four klockan 21:00 Park.

Innan bion så gick vi och åt middag på Pizza Hut. Deras pizzor är verkligen de godaste pizzorna som finns, haha. Sen efter att vi hade ätit klart så gick vi mot Park där förhandsvisningen skulle vara. Martin hade aldrig sett Stadsbiblioteket innan, som vi gick förbi eftersom det ligger precis vid Park. Jag har gått förbi det några gånger men jag har aldrig varit därinne, så någon dag måste jag gå in och kolla hur det ser ut därinne. Det borde ju vara gott om plats iallafall!

Både jag och Martin tycker att filmen var bra, så om ni har tänkt gå och se den så tycker jag att ni ska göra det. Filmen handlar ju om en “utomjording” (Alex Pettyfer) och det hände saker i filmen nästan hela tiden, så om ni gillar sci-fi och action som är filmens genrer så är det en film för er. Biljetterna har nu släppts på SF fick jag mail om idag, och premiären är den 25 mars, vilket är nästa fredag. Trailern för filmen visas också flitigt på TV3 har jag märkt, så ni har förmodligen sett den om ni har kollat på TV de senaste dagarna.

förhandsvisningen fick man också en såkallad goodiebag. Eller det var de första som kom in som kunde ta en innan de tog slut som fick en, och jag var en av dem eftersom vi hade varit där redan vid klockan 20:00 och insläppet var klockan 20:30. Den innehöll en I Am Number Four-affisch, den senaste Veckorevyn (som jag redan har & jag fick t.o.m det nya numret hem i brevlådan idag!), en Shockwaves - Heat Defense Curl Mousse sprayflaska från Wella, tre mini-tuber med System Professional Repair Shampoo från Wella och The Boys Are Back på dvd. Själva goodiebagen var en vit påse med Walt Disney Studios Home Entertainment tryck på, och eftersom jag älskar Disney så kommer jag såklart att spara den.

När filmen var slut och vi gick ut från salongen så hittade jag två till I Am Number Four-affischer. Den ena är dock lite trasig, men om någon av er vill ha en så kan ni ju säga till så kan ni få en.

Filmen var slut runt klockan 23:00 men jag var inte hemma förrän klockan 00:40. Jag missade bussen som gick klockan 23:10 så jag fick vänta på bussen som gick klockan 23:40. Martin hade tur och tog bussen som gick klockan 23:20, så jag fick iofs bara vänta i 20 minuter själv vilket inte var hela världen. Sen när jag kom hem så såg jag på TV och satt vid datorn innan jag gick och la mig.


POTC 4: On Stranger Tides - Ny trailer.


Det är just nu 2 månader och 3 dagar kvar till premiären den 18 maj! ♥


I'm proud to support equal rights.Happy International Women's Day 2011!8 Mars 2011.Harry Potter: Part 2 premiere date announced + "Making Of" Tour.

Warner Brothers har officiellt meddelat att Harry Potter and The Deathly Hallows: Part 2 kommer att ha världspremiär på Londons Trafalgar Square och Leicester Square den 7 juli.

Skådespelarna, filmskaparna och gästerna som går på sista Harry Potter-premiären kommer att börja kvällen på röda mattan på Trafalgar Square innan de promenerar vägen upp till Leicester Square's biografer för att se filmen, rapporterar THR.

Dessutom meddelade Warner Bros också att det officiella The Making of Harry Potter rundvandringen kommer att debutera på Leavesden, England under våren 2012.

Den tre timmar långa turen kommer att ge fansen en chans att se uppsättningar, kostymer, rekvisita och effekter som används i alla åtta Harry Potter-filmerna.

[KÄLLA: JUSTJAREDJR.]


Förhandsvisning av I Am Number Four.

Den 15 mars (vilket är nästa tisdag) ska jag och Marre gå på förhandsvisningen av I Am Number Four som hålls på biografen Park klockan 21:00. Filmen har egentligen premiär här i Sverige den 25 mars så vi får se den 10 dagar innan.

Jag såg i lördags att TwilightSweden höll en tävling om det hela där det var först till kvarn att mejla till arrangören för att skrivas upp på listan, och eftersom de publicerade inlägget med tävlingen redan i fredags så trodde jag att alla biljetter skulle vara slut när jag mailade i lördags, men idag fick jag ett mail där det stod att vi är uppskrivna på listan. Det blir nog roligt att se den filmen då den faktiskt verkar vara bra (annars hade jag ju iofs inte velat gå på den) och jag ville se den, och Marre tyckte också att den verkade bra när han hade kollat på trailern, så det blir nog ett bra tidsfördriv under tisdagskvällen!

BILD FRÅN TÄVLINGSINLÄGGET PÅ TWILIGHTSWEDEN:


INFORMATION OM “I AM NUMBER FOUR” + TRAILER:
John Smith är en speciell ung man, som är på flykt från skoningslösa fiender utsända för att förgöra honom. Han är hela tiden tvungen att byta identitet och flytta från stad till stad tillsammans med sin beskyddare Henri. Han är alltid ”ny i stan” och har inga band till sitt förflutna. I den lilla staden i Ohio som John för tillfället kallar sitt hem inträffar en rad oväntade och livsavgörande händelser – han upplever den första kärleken, får nya kraftfulla förmågor och kommer i förbindelse med de andra som delar hans otroliga öde. Men nu är tre av dem döda, vem blir nummer fyra?”

Det stod i mailet som jag fick tillbaka att insläppet är klockan 20:30 men vi kommer nog gå dit tidigare så att vi (eller iallafall jag!) med säkerhet kan få en av de där goodiebagsen. Gratis är gott heter det ju!


❝Audrina❞.


Här är promon för Audrina's nya tv-show som kommer att visas på VH1.
Tv-showen, som heter “Audrina”, har premiär den 17 april.

Kommer ni att kolla på Audrina's nya tv-show?Quote.“Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief” får en uppföljare!


The L.A. Times rapporterar via MTV att Fox 2000 är i tidiga utvecklingsskeden för att göra en uppföljare till Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief.

I den andra boken så beger sig Percy (Logan Lerman) och hans vänner till det "the titular sea" för att hitta den mytomspunna "Golden Fleece" och frigöra Grover (Brandon T. Jackson) som har fångats på ön Polyfemos.

Stjärnorna Logan, Brandon, Alexandra Daddario och Jake Abel har skrivit på för tre filmer i serien.
Scott Alexander
och Larry Karaszewski skriver det andra manuset och Chris Coulumbus och Karen Rosefelt producerar.

[KÄLLA: JUSTJAREDJR.]Sharpay's Fabulous Adventure - Nya klipp.


I de två nya klippen från Sharpay's Fabulous Adventure får vi se Ashley Tisdale som spelar Sharpay tillsammans med den nya hunden som spelar Boi.

Filmen kommer att släppas direkt på dvd, och beräknas släppas den 19 april 2011.

Filmen handlar om
Sharpay Evans som reser till New York i hopp om att få en Broadway karriär men det blir hennes hund som får en skådespelar karriär först...

[KÄLLA: JUSTJAREDJR.]


Min nya kamera - Canon IXUS 1000 HS.


I onsdags åkte jag hem till pappa och Martin och sov över där.

Jag tog också med mig min julklapp från pappa hem - en Canon IXUS 1000 HS kamera.
Pappa beställde den i början av januari, sen tog det några veckor tills den levererades (kameran var slut hos alla återförsäljare & slut i färgen jag ville ha så därför tog det lite tid) och sen har den legat hemma hos honom i ytterligare några veckor tills jag var där och hämtade den i onsdags/torsdags.

Hur som helst, säg hej och välkommen till min nya kamera! ♥
Från och med nu kommer jag alltså att fotografera med den nya kameran och inte med min gamla.

Jag ska nog försöka sälja den gamla om det går, den är ändå väldigt bra så det borde ju gå att sälja den.
Någon som är intresserad av en Panasonic DMC-FX35?
(Klicka på namnet för att se alla funktioner osv.)

Jag får dock vara väldigt rädd om kameran nu när jag ska använda den, för den är tyvärr för stor för kameraväskan som jag har till min gamla kamera så jag kan inte förvara den i den, och det är ju inte särskilt bra att bara ha den framme utan något slags skydd. Så jag funderar faktiskt på att köpa den där kameraväskan som lanserades för IXUS 10-års jubileum och är speciellt designad för just IXUS kamerorna (såhär ser den ut!). Kameraväskan kostar 399 kronor, är i svart skinn och det medföljer en putsduk. Den är förmodligen någon hundralapp dyrare än kameraväskor till andra modeller, men jag har iallafall inte hittat någon annan kameraväska som passar just till min kameramodell så då lutar det åt att jag kommer köpa den designade kameraväskan. Den är ju snyggare än vanliga kameraväskor också så det är ju ett plus.Hello Kitty saker.


Dessa Hello Kitty-saker fick jag av mamma förra veckan (jag tror det var i fredags).
En liten matlåda, ett glas och en flaska. ♥

Jag har redan en annan Hello Kitty-flaska i en annan färg också (som ni kan se här).March.
My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you’ll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0