My second photo-book, from Photobox.


Jag fick hem min andra fotobok från Photobox tidigare i veckan, eller ja, jag fick hem en avi om den och mamma var snäll och gick och hämtade den för hon skulle ändå hämta ut några böcker där.
Så såhär ser min fotobok om Cypern 2008 ut! Fast jag måste ha missförstått något för jag blev väldigt paff då fotoboken var så liten. Den är i A5-storlek tror jag. Jag trodde ju att fotoboken skulle vara i A4-storlek som de andra fotoböckerna är, men tydligen inte så där blev jag som sagt ganska paff. Men resultatet blev bra ändå! :) Alla foton kom ju med, och de gjorde sig bra i boken. :) Så jag är nöjd med den!

Jag blev chockad över att jag inte behövde betala något för boken men det var ju just det som var grejen; man behövde ju inte betala något för sin första "Fotobok Kompakt" (på hemsidan står det ju att den boken är i storlek 14x18 cm men jag läste tydligen inte så noga eftersom jag inte visste att den skulle vara så liten), och det var ju därför som jag beställde den från början. :) Smart jag är ibland alltså.

Ni kan kolla på min första fotobok - Kreta 2007 - här om ni vill.