Monday & the Cruise.

HEMMA HOS MARKUS, INNAN KRYSSNINGEN:

Jag upptäckte Iliaden-boken i Markus bokhylla! Det är ju den boken jag använt till en uppsats i Svenska B nyligen så det var galet. Den boken är knappast underhållande så därför var jag tvungen att dokumentera att han har den.

Mmmm, en så fin syn med en såhär välfylld bokhylla. En fröjd för ögat för bokälskare som mig!

Man ser till Globen från Markus lägenhet...

Jag valde mellan denna kopp med Filifjonkan&hennes barn och en annan (som är likadan som den jag har här hemma; med Toffslan&Viffslan!) på morgonen när jag skulle göra mitt té...

Jag upptäckte Markus hela muminkopps-samling i skafferiet när jag skulle leta efter socker till mitt té! Jag ska också ha en sån samling sen när jag flyttat hemifrån! Jag är just nu uppe i 6st koppar!


Här är det meningen att ni ska få se hur långt upp hans lägenhet är men det gick inte att fånga så bra på bild... han bor på 7:e våningen så det är som ett stup rakt ner om man kollar ut genom fönstret! Scary!


PÅ KRYSSNINGEN:

Det fanns en massa Hello Kitty-saker på barnavdelningen i butiken...

Och det där var de enda fotona jag tog på kryssningen. Jag vet inte hur det kom sig då jag brukar vara ganska duktig på att fota under kryssningar, men den här gången glömde jag väl helt enkelt bort det.