Dag 2 - Cypern.


Utsikt från vår balkong.

Paparazzi-bild.

Pool området.


Utsikt från vår balkong.


@ en Supermarket affär.

Vi gick till "slutet" av byn/orten & sen tillbaka till hotellet igen.

Vi gick som sagt igenom hela byn/orten & sen tillbaka till hotellet igen, men de hade redan stängt köket så vi kunde inte äta i hotell-baren som vi hade tänkt. Så vi fick gå till den närmaste restaurangen som fanns eftersom vi bara ville få något att äta, så då gick vi tillbaka till Blue Bay Restaurant som låg på andra sidan gatan.

Jag beställde något som hette "Fried fish" så jag trodde ju såklart att det skulle vara lite mer som fish & chips, för det är så friterad fisk ser ut, men istället fick jag in den här tallriken... Jag vet inte vad ni tycker om att se 4 döda fiskar på tallriken som ser levande ut, men jag kunde iallafall inte äta upp dem.
Jag är nämligen pescetarian, vilket betyder att jag endast äter fisk & skaldjur (inget kött, ingen kyckling, ingenting förutom fisk & skaldjur med andra ord!) men bara för att jag äter fisk betyder det inte att jag vill se hela fiskar som ser ut att ha levt för 5 minuter sen på min tallrik. Så jag kunde verkligen inte äta upp dem, vilket ledde till att en gubbe kom ut & frågade varför jag inte hade ätit upp dem, men försök att förklara det jag just har skrivit för en person som knappt förstår engelska... Det gick inte särskilt bra.
Och det var inte bara maten som var fel, utan efter vi hade ätit klart fick vi sitta i mer än en halvtimme & vänta tills de kom med notan. Det var vi & fyra andra människor i hela restaurangen & personalen satt bara inne & kollade på tv istället för att komma ut med notan, så det var ganska irriterande då vi själva (eller jag faktiskt) ville gå & se matchen som redan hade börjat. Så jag rekommenderar inte Blue Bay Restuarant i Fig Tree Bay om ni någon gång åker dit.