100731 - Lördag.

Jag hittade "Dessa vackra hästar" på TV4 igår som jag kollade på. Kollade på hela filmen förutom de sista 20 minuterna eftersom jag gick och la mig då (någon som vet om Matt Damon dör i slutet eller om han klarar sig?). Klockan var då 04:20. Och jag sov såklart ännu längre idag än vad jag gjorde igår. Typiskt. Men inte så oväntat eftersom jag gick och la mig så sent.

Idag har jag inte gjort någonting alls. Gick upp ur sängen bara för att gå och lägga mig i soffan. Kollade på tv tills jag orkade gå in i mitt rum och klä på mig, och sen gick jag tillbaka till soffan och tv'n igen. Har läst två tidningar; den senaste Klick! och Tara. Sen har jag också lagat och värmt mat (dvs stekt fisk och värmt potatisgratäng som mamma köpt i affären) som jag såklart åt framför tv'n. Det är såklart Disney Channel som jag har kollat på hela dagen (eller iallafall de timmarna jag varit vaken), även om det inte har gått några speciellt roliga serier just idag så har det iallafall varit sevärt. Men klockan 22:00 så slutar ju kanalen att sända så sen dess har jag suttit här i mitt rum framför datorn. (Mitt liv hade ju varit komplett om DC hade sänt dygnet runt, iallafall på dagar som denna då man inte orkar eller vill göra något annat än att kolla på tv. Jag tycker verkligen att DC borde börja sända dygnet runt!)

Just nu är mitt största vill-ha-begär en påse chips eller något annat smaskigt. Men vi har såklart inte det hemma, och att gå ut bara för att gå och köpa en påse chips kommer inte på fråga. Inte har vi min favorit Pepsi max hemma heller, så jag får nöja mig med att sno läsk från mammas Coca cola light som hon köpt (men jag antar att jag får ta, annars hade jag ju inte gjort det om det tex hade stått "mamma" med stora bokstäver på den). Jag vet inte vad ni tycker men enligt mig så har Coca cola light alltid varit äckligt. Man känner verkligen smaken på det där sötningsmedlet, eller jag tror iallafall att det är det som är äckligt. Pepsi max däremot, som också är light-varianten av vanliga Pepsi är inte ett dugg äcklig. Så jag fattar inte varför Coca cola light måste vara så äcklig när det finns läsksugna och desperata människor som jag. Väldigt irriterande när man är just läsksugen och det enda man har att dricka är Coca cola light. Blä! Någon som förstår mitt stora i-landsproblem här?

Nu ska jag nog gå och kolla på tv igen, fast först ska jag kolla in några roliga hemsidor som jag hittade i Tara-tidningen. Ni vet såna där hemsidor med roliga saker som man egentligen inte behöver. Om det är någon som har en chipspåse som ligger och skräpar någonstans (helst med ett bäst-före-datum som inte gått ut då) så kan ni ju komma hit med den och göra mig glad. Ciao!


Travel in Harry Potter's footprints!

Böckerna och filmerna slår rekord på rekord.
Men ett riktigt Harry Potter-fan nöjer sig inte med det.
Här är sju Potter-platser i Storbritannien som du bör besöka.

Kings Cross, London
Varje höst när höstterminen börjar åker Harry Potter och de andra eleverna med Hogwarts-expressen. Det rosa tåget går från perrong 9 ¾ på tågstationen Kings Cross Station i London. Letar du efter perrongen så kommer du inte att hitta den – det är på perrong nummer 4 som scenerna i filmerna spelats in. Här finns nu en perrong 9 ¾-skylt och en bagagevagn som genom ett trollslag försvinner in i väggen.
Foto: MICKE JÄGERBRAND.
 
Charing Cross, London
GATAN
Harry Potter
åker bil på Charing Cross i en av böckerna.
Harry Potter
blir mordhotad och för att skydda honom kör man honom i specialbilar längs gatan Charing Cross mitt i centrala London. Saknar du någon av böckerna kan du passa på att köpa den här.
Charing Cross-gatan finns det ett tjugotal stora boklådor.

London Zoo

Det var här som Harry Potter inser att han kan ormspråket flytande under inspelningen av ”Harry Potter och de vises sten”. Scenen spelades in i terrariet i djurparken.

Goathland, North Yorkshire
Tågstationen i Goathland i nordöstra England användes till filmens Hogsmeade station. Potter-fansen flockas här för att ta bilder på sig själva. Tyvärr lär du inte få syn på Hogwarts i fjärran som i filmerna - de scenerna skapades med specialeffekter.
Foto: AP.

Alnwick Castle
Det största bebodda slottet i England, efter mera kända Windsor. Slottet, som ligger i nordöstra England, användes för att filma exteriörerna på Hogwarts när Harry och hans klasskamrater får sin första flyglektion samt när Harry kraschlandar med sin flygande bil.

Katedralen i Gloucester
Eftersom skolan Hogwarts inte finns i verkligheten så går den inte att besöka. Däremot kan du besöka den 900 år gamla katedralen i Gloucester. Det är här man har spelat in delar av den första filmen om Harry Potter. Scener från Hogwarts har också spelats in i bland annat Christ Church-universitetet i Oxford, Durham Cathedral och Lacock Abbey, Wiltshire.

Foto: AP.

Edinburgh, Skottland
När författaren JK Rowling började skriva på den allra första Harry Potter-boken bodde hon i Edinburgh med sin dotter. För att få lugn och ro när hon skulle skriva promenerade hon runt i Edinburgh med barnvagnen tills dottern somnade.

Sedan satte hon sig på något av stans fik, beställde en kopp kaffe och skrev.

[KÄLLA: AFTONBLADET.]100730 - Fredag natt.

Är klockan redan 02:26? Tydligen.

Tiden har runnit iväg eftersom jag gjorde mat runt klockan 21-22 och sen kollade på de 4 senaste The Hills-avsnitten + eftershowen + bonusvideos. Men det känns som att klockan är senast 00:00 eller något.
Fast jag känner mig iofs lite trött så jag skulle kunna gå och lägga mig och sova nu, men jag vill vara uppe ett tag till och därför är det lite störande att klockan är så pass mycket. Om jag sätter mig framför tv'n och hittar något att kolla på så lär ju klockan bli ännu mer (såklart) och jag lär ju inte vakna upp så tidigt imorgon om jag går och lägger mig alldeles för sent nu inatt. Jag vaknade nämligen sent på fredags eftermiddagen, och jag borde gå upp tidigare imorgon även om jag inte har något inplanerat.

Men men, det får bli som det blir. Nu ska jag iallafall gå och kolla om det går något på tv'n och annars får det bli läggdags. Ciao!


Goodbye, ❝The Hills❞! ♥

Jag har precis kollat klart på den sista eftershowen någonsin av “The Hills”. Och innan dess kollade jag på avsnitt 9-12, som också är de sista avsnitten någonsin av “The Hills”. Jag kan inte fatta att det är slut och att det aldrig mer kommer visas ett nytt avsnitt av serien. Det är så sorgligt!

Men hur som helst så kan jag ju berätta lite vad jag tyckte om de senaste och sista avsnitten av “The Hills”...

• Jag tycker Audrinas kommentar till Justin när de var i Costa Rica - “Not with you” - var så himla bra.
För det visar att hon äntligen lärt sig att han inte är bra för henne och att de två inte borde vara tillsammans.
Dock så har de ju ingen kontakt alls i det verkliga livet enligt Audrina (hon har skrivit det på hennes hemsida när hon svarade på en fråga), så just det är väl en fejkad del av serien att de försöker få det att se ut som att det kommer bli något mellan dem igen när det egentligen är en helt annan situation i det verkliga livet.

• Hur söta var inte Lo och hennes pojkvän Scott i de två sista avsnitten? Lo verkar verkligen vara en genomsnäll människa och hur gullig som helst, så hon förtjänar verkligen all lycka som man ser att hon och Scott har. Och det var ju också roligt att få se hennes pojkvän Scott i serien, för man har ju inte fått se honom så mycket som i de två sista avsnitten tidigare i serien. Och jag önskar dem fortsatt lycka såklart!

Och en liknande händelse men med andra personer. Hur söta var inte Stephanie och Josh?! Jag är glad för Stephanies skull att hon äntligen har hittat en pojkvän, eftersom hon (precis som Lo sa) har velat ha en så länge. Och Josh verkar ju verkligen vara hur gullig som helst, och de är gulliga tillsammans också, så jag hoppas att de två kommer att hålla ihop!

• Att Kristin och Brody inte skulle sluta som något par visste jag redan från början. Det finns ju alltid en anledning till att man gör slut, och att ett par som gjort slut (även om de klarar sig bra som vänner efter uppbrottet) blir ihop igen händer nästan aldrig. För som sagt så finns det ju alltid en anledning till uppbrottet.
Men visst var det sorgligt i slutet då de sa hejdå i det sista avsnittet, det fick mig faktiskt att fälla några tårar och jag fick en klump i halsen. Men det blev helt klar en bra sista scen (någonsin) till serien, och jag gillar hur de "saktade ner" Unwritten-låten.

Men något som jag reagerade på, och som säkert fler har reagerat på, är då kameran zoomar ut från Brody och man får se flera kameror och en inspelningsplats. Det får en verkligen att undra om det är fejk eller inte... Men det är nog precis som jag sagt om det innan, och som Brody också säger i eftershowen; att vi inte kommer få veta vad som är fejk och vad som inte är fejk. Och det kan man ju enkelt översätta till det jag sagt tidigare om den saken; att vissa saker i serien är säkert äkta medans andra saker är fejkade, och det fick vi ju mer eller mindre svar på nu av Brody att det är så det är.❝The City❞ - S02E09-12. (Spoilers!)

Jag har just sett på avsnitt 9-11 (säsong 2) av “The City” som jag inte har hunnit se förrän nu.
Och nu ska jag också se på säsongsfinalen i avsnitt 12.
Förresten, någon som vet när nästa säsong av “The City” kommer?

I avsnitt 11 så är min älskling Ashley Greene med och plåtas och intervjuas av Elle, och Olivia intervjuar henne för Elle.com. Olivia blir tillsagd av Joe att fråga Ashley vilka kläder hon har på sig, eftersom hon inte hade frågat det annars bara för att hon inte vill nämna Whitneys klädlinje. Jag tycker det är väldigt barnsligt att bete sig som Olivia gör, och att verkligen inte vilja förknippas med Whitneys klädlinje när det är en modetidning hon jobbar på och det är dem som vill att hon ska säga det hon tvingas säga om Whitneys klädlinje. Hon ska inte bry sig om sina egna åsikter när det är en så stor modetidning hon jobbar för. Och hon är också väldigt kort i tonen när hon intervjuar Ashley och man ser hur Joe och Erin tittar på varandra och jag vet att dem tyckte samma sak, och även Ashley som trots det ler och är hur trevlig som helst verkar tycka samma sak. Jag förstår verkligen inte varför Olivia är som hon är, för om man bortser från det så är hon ju väldigt duktig på kläder och har en snygg klädstil. Men hon är en aning speciell som person får man ju lugnt säga. Frågan är om hon är så på riktigt i det verkliga livet, eller om det är producenterna som får henne att framstå sådär. Fast det jag just skrev om videon med Ashley kan man ju inte tolka henne på något annat sätt när man får se precis det som sker. Jag tycker i alla fall lite synd om Ashley som fick smaka på den sidan av Olivia när hon själv är så söt och trevlig!

I avsnitt 11 får man se när Roxy flyttar ut ur hennes och Whitneys gemensamma lägenhet. Just nu verkar de ju inte alls ha någon bra relation utifrån det man har fått se i avsnitten.
Tror ni att de kommer lösa det eller vad tror ni kommer hända mellan dem? Och vad tror ni kommer hända med Whitney nu; kommer hon bo kvar själv, flytta till en ny lägenhet eller skaffa en ny rumskompis?


100727 - Tisdag/Kom hem igår.

Hello!
Nu är jag tillbaka i Sverige! Kom hem igår morse redan runt klockan 06:00. Dock 2 timmar senare än vad vi skulle ha kommit fram, pga att personalen på flygplatsen (vet inte om det var Grekland eller vilka det var) jobbar så långsamt som möjligt för de vill egentligen strejka men det får de inte så då jobbar de så långsamt som möjligt istället. Så vi kom inte iväg från Chania flygplats förrän klockan var ca 03:30, och vi skulle egentligen ha åkt därifrån klockan 01:25. Så då var man ju lagom glad när man fick sitta (ett tag fick vi stå också) på flygplatsen och glo när man mest av allt bara ville gå på flyget och förhoppningsvis somna. Jag var så trött att jag trodde att jag skulle ramla ihop och somna där jag stod. Sen fick jag en glass som jag piggnade till litegrann av, och då hade vi lyckats hitta två platser att sitta på också som tur var.
Sen när vi väl fått gå på planet så försökte jag förgäves sova men jag hittade ingen bekväm ställning att sova i och stolarna som man sitter i är ju på tok för små för att man ska kunna luta sig på något sätt och lyckas somna.
Nej, fy, det var ingen rolig natt kan jag säga. Vi hade ändå gått upp klockan 10:00 grekisk tid på söndagen, vilket är klockan 09:00 svensk tid, och sen var vi hemma runt klockan 09:00 måndags morgonen. Så vi gick väl ganska exakt 24 timmar utan sömn, alltså ett helt dygn. Så det första jag gjorde när jag kom hem var att byta om till nattlinne, gå på toa och sen gick jag och la mig och sov.

Gick upp igen efter klockan 15:00 igår har jag för mig. Och efter det så läste jag nya Veckorevyn och H&Ms höstkatalog, klädde på mig och satt vid datorn. Och sen kom även pappa hit och lämnade min bebis Celeborn. Jag mötte dem t.o.m. i trappen! Hade ju saknat min bebis. ♥
Sen sa pappa att de skulle åka och äta pizza så då följde jag med dem (pappa, Martin & hans 2 kompisar) och åt, eftersom jag inte hade ätit något under hela dagen och ändå hade fått laga mat själv eftersom mamma redan hade ätit. Sen skjutsade pappa hem mig igen, och vi sa hejdå och jag sa åt dem att ta det lugnt eftersom de (pappa, Martin & Jonas) skulle åka till Holland på natten. De skulle bila ner (de lär ju vara framme nu tror jag) och börja åka redan på natten, antagligen eftersom det är mycket mindre trafik då.
Resten av kvällen och lite av natten så satt jag också framför datorn, surprise surprise.

Och idag gick jag upp lite efter klockan 13:00, gjorde frukost, åt frukost medans jag läste mammas nya Amelia-tidning, och sen har jag faktiskt jobbat i princip hela dagen med en bloggdesign åt en tjej som faktiskt är en av mina favoritbloggare (så det är ju helt klart roligt att hon låter mig göra en design åt henne, men samtidigt höjs kraven på mig själv från min egen sida då jag inte vill göra henne besviken men jag ska jobba vidare på den & hoppas att hon kommer bli nöjd med den i slutändan!). Så därför har jag faktiskt inte hunnit skriva eller uppdatera något här i bloggen förrän nu. Men nu vet ni iallafall att jag lever, om någon nu har undrat.

Nu ska jag nog gå och kolla på tv. Jag får ont i rumpan av att sitta för länge på den här stolen, haha.
Och fotona från Kreta kommer väl när de kommer, med tanke på att jag inte ens laddat upp dem från Cypern ännu, men jag ska försöka redigera dem snart och sen ladda upp dem så fort som möjligt. Ciao!


100718 - Söndag/Hejdå.

Hej hej!
Pappa kom och hämtade Celeborn för ungefär en halvtimme sen. Det var så sorgligt att säga hejdå till min bebis-katt. Jag ställde mig t.o.m i köket och kollade ut genom fönstret och såg när pappa stoppade in Celeborn i bilen (han fick sitta i framsätet, snällt av pappa!) och sen när de åkte iväg. Pappa såg också att vi kollade ut och vinkade. Jag kan tänka mig att det är så det känns att säga hejdå till sina barn, om man nu har några. För Celeborn är verkligen min bebis. ♥ Och jag som bråkade med honom igår, som mamma också påminde mig om... Men idag har vi borstat honom och jag har gosat med honom. Men jag ska nog klara mig utan honom i 1 vecka, det har jag ju gjort förut.

Jag har precis packat klart allting för en stund sen. Tidsoptimist får en ny innebörd om man tänker på mig förstår ni. Fast jag är ju ändå klar mer än en timme innan vi ska åka så det är ju bra jobbat! Jag skulle ha packat och fixat allt igår, men som vanligt så skjuter jag upp allt till sista minuten vilket jag verkligen måste ändra på. Fast nu är jag ju ändå klar med allt som sagt, så ingen skada skedd som tur är.
Sitter här framför dator med en handduk som turban i håret, och för över filmer till mitt USB-minne. Jag ska ju föra över filmer till min mini-laptop nämligen. Sen efter det är jag helt klar och behöver bara vänta tills klockan 15:00 då vi ska börja klä på oss skor osv och röra oss mot bussen. Det är ju bäst att gå i god tid eftersom vi ska få ner våra resväskor för trapporna och sen dra dem till bussen.

Vårat flyg går från Arlanda klockan 19:55, och sen är vi nere på Kreta klockan 23:55. Så det blir väl att gå och lägga sig direkt när vi kommit fram. Men ni får ha det så bra här hemma, eller om ni också ska iväg någonstans. Vi hörs igen nästa måndag (den 26 juli)! Puss och hejdå tills dess.


Avatar. ♥

Nu ikväll så såg jag för första gången på filmen Avatar.
Jag, mamma, Marjo och Elin såg på den efter att vi hade tröttnade på karaoke:n.
Jag har tänkt se på den hur länge som helst men det har inte blivit av förrän nu,
och den kom ju ändå ut för mer än ett halvår sen. Men det är ju bättre sent än aldrig!

Filmen är ju nästan 3 timmar lång så mamma var tvungen att gå och lägga sig innan den var slut, men vi andra kollade klart på den. Och jag vet inte hur jag ska beskriva den. Det var verkligen en fantastisk film!
Jag hade verkligen varit nöjd med mig själv om det var jag som hade skapat den filmen, eller om jag hade varit med i den filmen. Jag ser verkligen fram emot Avatar 2!
(Men den ska inte komma förrän år 2014 enligt Imdb, vilket är ett tag kvar...) Planeten Pandora var ju verkligen mer spännande än vad våran planet Jorden är, så man förstår varför Jake förälskar sig i den planeten och också i folket som bor där. Men den var också lite läskig med tanke på alla skrämmande djur som fanns där, men det positiva tar ändå över rädslan för djuren (för mig alltså).
Hur underbart vore det inte om det fanns en planet som Pandora där alla avatarer levde?
Jag skulle lätt vilja leva där isåfall, om jag såklart var en avatar och klarade mig där. Som människa skulle jag nog inte klara mig där särskilt länge och människor har ju inte heller något där att göra.
Människorna var faktiskt det dåligaste med hela filmen (förutom Jake & hans få goda medarbetare såklart).

Det är typiskt att människor ska komma och förstöra en så fin planet med ett helt annat folk, bara för att människorna är egoistiska och vill ha en sten som är värd pengar. Människan är jävligt egoistisk på det sättet, och det är som jag alltid brukar säga: människor är det värsta djuret som finns i universum, för det är vi som kommer på alla hemska saker i världen, det är vi som är ansvariga för allt dåligt som händer i världen. Jag skäms faktiskt för att vara en människa, med tanke på det jag skrev ovan, men jag kan ju inte heller förtrolla mig själv till ett djur och sluta vara en människa.
Men det är så himla tragiskt och sorgligt att det är vi människor som är värst i universum av alla tusen djurarter som finns, och att vi inte kan ta bättre hand om världen, allt vi har och varandra. Det finns ingen tvekan om att Jorden en dag kommer att gå under, hur sorgligt det än låter.


100716 - Friday's shopping.


Köpte dessa två tidningar på Pressbyrån. De kostade 39:- st.

Köpte dessa två böcker i en bokhandel. Bree Tanner-boken kostade 179:- och Elsas Mode kostade 63:-

Köpte ett par svarta vanliga leggingsLindex för 99:-
(Det är faktiskt det första paret jag har som är "vanliga" leggings. De andra leggings:en (latex) jag har är ju glansiga, även kallad pimp-byxor av mamma, & det är väl meningen att de ska påminna om skinnbyxor tror jag?)

Här ovan är alla posters som följde med i tidningarna.100715 - Torsdag.

Hello.
Imorgon ska jag till UM redan klockan 10:00 (väldigt tidigt för att vara mig!), men jag måste dit så det är bara att ställa klockan och gå upp. Efter det så ska jag och mamma ta en sväng nere på "stan" och kolla i affärer.
Jag vill kolla på Kappahl + Åhléns efter badshortsen som jag aldrig kollade efter innan vi åkte till Cypern, så nu ska jag iallafall kolla efter dem innan vi åker till Kreta söndag.
Och så sa mamma att det är rea Kappahl och det lär det ju vara inne på H&M också (& där har jag t.o.m presentkort) så där vill jag också kolla.
Sen finns det någon butik med väskor som det också är rea på så det kanske blir en sväng dit också. Jag har nämligen endast två väskor som jag använder (förutom små mini-väskor) och min ena vita väska som är den mindre av dem har jag haft i flera år nu och den har även blivit blå på ena sidan (det måste ha varit något som har färgat av sig på den), och min svarta väska som är den största väskan av dem är "sönder" vid handtagen, eller det är som svarta band som är virade runt handtagen längst ner och ena bandet har lossnat så det hänger bara där (det har även hänt på ett annat handtag för några år sen men då sydde en kompis ihop det men det orkar inte jag), så det känns ju som att det kanske är dags att införskaffa en eller två nya väskor.

Sen runt klockan 14:00 så ska Marjo och Elin komma hit till oss, och så ska vi ha karaoke dag/kväll! Det var min idé faktiskt, så det ska bli roligt. Mamma har också sagt innan att vi måste prova våra nya skivor (hon har ju köpt några stycken sen vi fick Marre's PS 2) eftersom vi inte provat dem än, så imorgon är det dags!

lördag ska jag väl se till att packa och fixa allt så att jag är helt klar för att åka på söndag. Vi kommer att åka hemifrån runt klockan 15:30 och sen går planet klockan 19:55 har jag för mig. Sen blir det att gå och lägga sig direkt när vi kommer fram till hotellet ungefär.

Nu ska jag gå och ta mer cola. Ciao!


Little, little-brother.


This commercial is on TV right now. And I always think about my little-brother every time I see it. I don't know why but I guess it's because the little boy in the video is so kind and sweet, exactly like my little-brother also was when he were little. And I'll probably always see him the same way; a kind and sweet little boy! I can't understand that he's exactly 16 months minus 1 day younger than me and already is 18 years old, because I'll always see him like a little boy. My little little little-brother! ♥Gerani/Kreta på söndag den 18 juli!

Igår bokade mamma en resa till oss; 1 veckaGeraniKreta. Vi åker på söndag kväll (den 18 juli).

Jag har knappt hunnit vara hemma i 2 veckor innan jag åker utomlands igen, men vem tackar nej? Det är ju mamma som betalar, och hon fick godkänt i att åka 1 vecka utomlands så då vill hon ta vara på den chansen eftersom hon annars ska jobba hela sommaren. Så det förstår man ju att hon vill, och jag är helt enkelt "tvungen" att följa med då hon inte vill åka själv. Och varför skulle jag tacka nej till att åka till mitt favoritland? (Fast hur otänkbart det än är så protesterade jag faktiskt lite först... för vi kommer hem den 26 juli, & då är det inte så långt kvar till den 16 augusti då skolan börjar, & innan dess så ska jag ha hunnit räkna 1 helt kapitel i matten & jag har inte ens börjat med det, vilket betyder att jag borde ta med mig mina böcker, vilket inte känns så roligt... men frågan är om jag ska skita i 1 veckas extra tid till att räkna, eller om jag ska ta med mig böckerna & räkna lite därnere så jag slipper stressa ihjäl mig här hemma sen. i-landsproblem kallas det va...? Sen ville jag inte lämna Celeborn heller, men pappa ska passa honom & han har ju bott hos pappa i flera år innan, så det blir nog inget problem för honom att bo där i en vecka. men jag kommer sakna min bebis!)

Så, på söndag åker vi som sagt. Det passar ju bra att vi åker om man tänker på "min" resväska, för jag har inte ens packat upp den sen jag kom hem från Cypern, har bara tagit ur smutstvätt och lite annat. Så jag behöver bara packa ner lite nya kläder, en ny handduk, min badrock (mycket skönare att ta på sig en badrock än en handduk när man går från poolen märkte jag, dock tar ju badrocken såklart mer plats i väskan), och sen lite andra saker så är jag klar. Sen ska jag tömma mitt USB-minne och lägga in nya filmer som jag kan se på när jag får tid över därnere på Kreta (t.ex. på kvällen eller liknande så är det perfekt att ha mini-laptopen med sig så man kan kolla på film & underhålla sig med det). Jag ska nog också lägga in ännu mer filmer på själva datorn då den ändå har 250GB i minne. När jag och Martin var nere på Cypern så hade jag nästan för få filmer att kolla på faktiskt, eller så var det bara vi som kollade på för många. (+ att en film som jag hade på mitt USB, som dock var delad i 2 delar, var jätte dålig kvalité på så den kunde vi inte ens kolla på).

Så det här blir min andra utomlandsresa den här sommaren. Så lyxigt har jag inte haft det någon tidigare sommar. Ni tycker ganska synd om mig va? Jag kunde tänka mig det.
Frågan är om jag ens kommer få upp fotona från Cypern innan jag åker iväg till Kreta, haha. Men jag får verkligen försöka att ta tag i det någon dag, och såklart så säger jag till när det är klart och ni slipper bry er om det tills jag säger till. Nu ska jag kolla på Sex and the City som varje kväll! Ciao!The last episode of ❝The Hills❞ airs tonight.

Ikväll sänds sista avsnittet i säsong 6 av “The Hills”, som också är det sista avsnittet av “The Hills” någonsin. Det är en sorglig dag för mig och alla andra “The Hills”-fans. Vi har kunnat följa serien sen premiären den 31 maj 2006, alltså i hela 4 år.
I hela 5 säsonger har vi fått följa Lauren Conrad, Heidi Montag och Audrina Patridge (även Whitney Port såklart men hon slutade i säsong 4 då hon flyttade till NY och nu kan man se henne i hennes egna serie “The City”) och deras liv. Lauren valde att sluta med “The Hills” efter säsong 5, och istället kom Kristin Cavallari in i serien och förde med sig en hel del drama till säsong 6 där man har fått följa resten av gänget utan Lauren.

Det kommer helt klart att bli sorgligt att se det sista avsnittet av “The Hills”, även om den senaste säsongen inte har varit detsamma som de andra eftersom Lauren inte har varit med. Jag tror att alla fans kan hålla med om det. Men, det har fortfarande varit roligt att få följa de andra i gänget och se hur det går för dem.

Tack vare MTV så finns det en sammanfattning där vi kan återuppleva serien innan det sista avsnittet visas ikväll. Kolla på sammanfattningen här!
Whitney har också skrivit ett inlägg om hur hon känner om att “The Hills” tar slut och gjort en video, och även Audrina.

Vi i Sverige (och andra länder förutom USA) får snällt vänta tills imorgon då vi får se det sista avsnittet någonsin av “The Hills”.

Som tur är så har jag inte kollat på de två (eller om det är tre) senaste avsnitten av “The Hills” så jag har lite att se fram emot innan det tar slut för gott. ♥


I ♥ matprogram.

Jag har hittat ett nytt matprogram som jag har kollat på både igår och idag. Masterchef Australia (baserat på det brittiska originalprogrammet) heter programmet, och det handlar då om 20 ambitiösa amatörkockar som tävlar om $100.000 AUD, en chans till att få en egen kokbok publicerad och kockträning av professionella kockar. För att krönas till Australian Masterchef måste deltagarna imponera på domarna i en rad tuffa utmaningar.
Hittills så gillar jag faktiskt programmet, och det är rättvisa utslagningar också. Det är inga som kan utse någon annan till den som gjort sämst ifrån sig, som de får göra i Hells Kitchen t.ex (där får ju såklart alltid Ramsay det sista ordet, men det är ju ändå lite 'backstabbing' känsla över det hela). Utan alla tävlar var för sig och det är endast domarna som avgör saken. Så det gillar jag.

Och eftersom jag nämnde Hells Kitchen, så kan jag ju säga att jag gillar det också, trots Ramsays konstanta utbrott. Men man får ta han som han är, och jag stör mig faktiskt inte på hans utbrott som säkert de flesta kan göra. Det är hans restaurang det handlar om, så det är klart att han blir arg när något går fel - det skulle jag också bli.
Jag kollar förresten på Hells Kitchen på TV3 just nu medans jag skriver detta. Jag följde det förut när det gick en kväll varje vecka, men nu brukar jag inte följa det utan bara kolla på det ibland på eftermiddagarna.

Men jag gillar verkligen matprogram, trots att man alltid blir sugen på mat när man ser på dem. Men jag ville faktiskt bli kock när jag var liten, och vem älskar inte mat? Så det är klart att jag älskar matprogram.
Jag önskar mig en alldeles egen kock faktiskt! Tänk er en egen kock som gör den mat du vill ha varje dag och som finns tillgänglig hela dagen också så du kan få mat när du vill. En kock är ju också medveten om vad som är onyttigt och nyttigt, så då skulle man ju kunna få god mat serverad men ändå nyttig. Nu gäller det bara att bli rik innan jag kan få den önskan att slå in...Vad jag tyckte om Eclipse...

(VARNING FÖR SPOILERS!)

"After two weekends in theaters, Eclipse continues to be strong.
The third installment in the Twilight Saga has earned $33.4 million this weekend at the box office in North America, bringing its total to $237 million domestically.
Internationally, the film took in another $81.1 million this weekend to bring its worldwide gross to $219 million.
That means, all across the globe, Eclipse has earned $456 million.
"

Jag har ju glömt att berätta hur Eclipse var (efter att jag såg den i fredags), så jag gör det nu istället.
Jag hade som sagt inte lika stora förväntningar inför Eclipse som jag hade inför New Moon. För att vara ärlig så tycker jag inte att New Moon var så bra, men det beror nog på att jag hade så stora förväntningar. Jag har inte sett den sen jag såg den på bion, så jag borde nog se den igen (har ju dvd-boxen och allt...) nu eftersom det var ett tag sen premiären så nu borde jag kunna se på den med nya ögon eftersom jag inte har några förväntningar på den längre. Men det var ju inte New Moon som jag skulle berätta om.

Hur som helst, så tycker jag att Eclipse var bättre än väntat. Det hände saker hela tiden så man hann inte bli uttråkad (om man nu ska tänka på icke Twilight-fans), och jag tycker faktiskt att de har lyckats med filmen. Även om de inte fått med allt från boken och vissa saker kunde varit bättre, så är det ju ändå något man får räkna med när en bok blir till film; att de inte kan få med allt och att de kommer ändra vissa saker (t.ex. så tycker jag att själva striden mellan vampyrerna+varulvarna och "the newborns" borde varit längre än vad den var). Så den är definitivt värd att se på! Jag och Markus kom överrens och gav den ♥♥♥♥/5 i betyg.VIVA ESPAÑA!


[FOTO: Marcos Brindicci @ Expressen.]

Andrés Iniesta avgjorde finalmatchen när det återstod 4 minuter av förlängningen!
Jag hurrade för mig själv här hemma i soffan, och det kan man minst sagt säga att alla spanska spelare också gjorde; det blev kramkalas, tårar, en enorm glädje och ännu mer kramar! Det är första gången i historian som de vinner ett VM-guld. Och Spanien är nu det enda landet och laget i Europa som vunnit både ett EM-guld och ett VM-guld!

Jag visste faktiskt inte om varken Spanien eller Holland skulle få in ett mål i den här matchen. Jag tycker att Spanien fick väldigt många målchanser men de missade alla, tills Iniesta slutligen fick in ett snyggt mål bara 4 minuter innan hela matchen tog slut! Och matchen avgjordes såklart redan då och Spanien blev världsmästare!

Jag som inte ens är spansk eller känner några spanjorer blev helt rörd av alla känslor som visades efter att matchen hade avgjorts... Iniesta slet av sig tröjan och på linnet under stod det: ”Dani Jarque, siempre con nosotros”. Det var en hyllning till ärkerivalen Espanyols avlidne lagkapten. (Espanyols lagkapten avled, 26 år gammal, av en hjärtattack på ett hotellrum i augusti förra året. Han och Andrés Iniesta var bra kompisar trots rivaliteten mellan de två Barcelonaklubbarna.)
Att hylla en ärkerival (även om de nu var kompisar) är ändå jävligt fint gjort av honom. Men det gulligaste måste ändå varit Spaniens målvakt Iker Casillas som började gråta redan efter Iniestas mål och fortsatte att gråta av glädje även efter matchens slut. Det var så fint och det visade ju verkligen hur glad han var!

Ett välförtjänt VM-guld till Spanien tycker jag!
VIVA ESPAÑA! ♥


Glömska jag!

Jag är helt efter med datumen här i sommarhettan, för jag har missat finalen av VM nu...
Eller den håller på just nu och jag har inte sett den från början så då är det ju ganska onödigt att ens kolla på det som är kvar. SMART! Hoppas att ni (om ni nu följt VM) hållt reda på datumen bättre än mig.

Men jag håller ändå på Spanien även om jag inte kollar! GO SPAIN! ♥

(Ska kolla om det finns någon livesändning på internet nu för mamma sitter vid tv'n...
Hittade den här sidan där matchen visas! Dock pratar de på spanska, men bättre än inget.)


Första bilderna @ POTC: On Strangers Side.


Inspelningen av Pirates of the Caribbean: On Strangers Side började den 14 juniHawaii.
Dagen efter så avslöjades de första bilderna på Blackbeard's skepp.
Den 21 juni meddelades det att produktionen kommer att inträffa på Hawaii, i England
och i Los Angeles, Kalifornien. Inspelningen kommer att flyttas till Kalifornien i augusti 2010.
Filmen beräknas att släppas den 20 maj 2011.

Filmen är en 3-D fantasy-action/äventyrs film - den första filmen i serien som blir en 3-D film. Det är den fjärde filmen i Pirates of the Caribbean serien, fördelad av Walt Disney Pictures och producerad av Jerry Bruckheimer. Det är den första filmen i serien som blir regisserad av Rob Marshall och inte Gore Verbinski.

Handlingen är inspirerad av boken On Stranger Tides av Tim Powers, med Captian Jack Sparrow, åter igen spelad av Johnny Depp, som söker efter "the Fountain of Youth" och konfronterar piraten Blackbeard.


HANDLINGEN
:
"Captain Jack Sparrow crosses paths with a woman from his past (Penelope Cruz), and he's not sure if it's love--or if she's a ruthless con artist who's using him to find the fabled Fountain of Youth. When she forces him aboard the Queen Anne's Revenge, the ship of the formidable pirate Blackbeard (Ian McShane), Jack finds himself on an unexpected adventure in which he doesn't know who to fear more: Blackbeard or the woman from his past."


YAY! Jag längtar till den 20 maj 2011!
Vi får hoppas att den släpps i Sverige samma datum.100709 - Fredag/Eclipse.

Hello!
Idag ska jag äntligen (10 dagar efter premiären) se på Eclipse med min morbror Markus. Bion börjar klockan 18:20.
Personligen förstår jag inte vad jag fortfarande gör hemma för jag börjar känna mig lite stressad, men Markus skulle ringa mig när han var hemma och sen skulle han mata några katter som han passar, eftersom han mycket väl vet att det tar en timme för mig att åka in till stan. Och det är bara buss-tiden, sen måste man lägga till tunnelbanan också (som visserligen går snabbt men ändå). Jag borde ju åka senast klockan 16:30 om vi inte ska behöva stressa sen när vi ska till bion.

Någon som dock har ringt till min mobil flera gånger idag är ett jävla reklam-nummer som inte vill ge sig. Varför jag vet det är för att jag har kollat upp numret på internet, och det står också att när man svarar så är det helt tyst i luren, så därför har jag aldrig svarat när det numret har ringt. (Nu ringde Markus och jag ska åka om en halvtimme precis som jag skrev, vilken tankeläsare jag är!) Men vad jag inte fattar är varför de inte ger upp. Är det någon störd reklam-människa som sitter och ringer mitt nummer hela tiden även fast jag inte svarar, eller är det någon jävla maskin som håller på och ringer mig? Väldigt irriterande är det iallafall, för jag tror varje gång att det är någon riktig person som ringer och sen ser jag det där dumma reklam-numret. Ska man behöva byta nummer bara för att ett jävla reklam-nummer ringer en hela tiden? Det verkar ju helt stört.

Jag och Markus hade pratat om att äta middag ikväll också, men frågan är om vi hinner det på ca 40 minuter? Jag är inte den som kan kasta i mig maten direkt. Men vi kanske äter efter bion då, det återstår att se.

Nu orkar jag inte skriva mer. Ska sätta på strumpor på mina stackars fötter innan jag går till bussen, och ta mina converse. Vill inte ta några av mina sandaler då jag har ett fint skavsårsplåster på min ena häl (efter att jag använde mardrömssandalerna i tisdags), plus att jag är lite för ytlig och misstänker att de inte är så snygga i alla andras ögon (hur orkar jag ens bry mig om det?!) fast att de är bekväma som fan att gå i vilket borde vara det viktigaste. Blir trött på mig själv som ens tänker sådär. Men jag tar mina converse ändå, som ett säkert kort liksom. Men nu ska jag kolla runt lite på internet i sisådär 6 minuter, sen stänga av datorn och ta på mig skor, och sen gå till bussen och åka in till stan. Ciao!

UPDATE kl 16:11: Jag svarade nu för första gången på det där reklam-numret, och det var någon tjej där som presenterade sig och jobbade på något vad-det-nu-var och jag har tydligen svarat på en enkät som jag inte ens kommer ihåg. Men jag snoppade av henne innan hon hann säga mer och sa att de har ringt mig varje dag i 3 veckor nu och att jag är väldigt irriterad, så nu bad hon om ursäkt. Tack så mycket. Det kan inte vara roligt att jobba på ett sånt ställe när folk svarar som jag gjorde, men är man irriterad så är man. Nu hoppas jag att de tar bort mitt nummer ifrån deras system och slutar ringa mig, vilket jag också sa till henne.


Official Waka Waka Stockholm Sweden.


Någon som var på plattan den 4 juli 2010?


Give it to me, baby.


Aww! ♥ Jag vill också ha en sån här söt pojkvän.Yay! Spanien vann!

För er som inte såg matchen så kan jag berätta att Spanien vann över Tyskland, precis som jag ville. Så nu är Spanien för första gången i historian i VM final! Så nu kan man ju tänka sig hur mycket de firar just nu.
Finalen kommer att spelas mot Hollandden 11 juli klockan 20:30 SVT.

GO SPANIEN! ♥


Snart 20 men ser ut som "15 någonting"?

Ehh... En 12-årig tjej som jag känt hela hennes liv sa just att hon trodde att jag var "15 eller någonting", när vi frågade om varandras ålder. HA-HA-HA! (Jag såg henne nämligen på bussen igår men visste inte om det var hon eftersom jag inte kände igen henne helt & hållet, förmodligen eftersom hon såg äldre ut).
Lite roligt, och väldigt skumt, att hon trodde att jag var "15 eller någonting" när jag gått i samma klass som hennes storasyster som är lika gammal som mig, och som jag också känt i princip hela livet. Hur skulle vi ha kunnat gå i samma klass om jag nu var 5 år yngre? Hahaha.

Jaja, jag har iallafall åldrats med 2 år i år, eftersom det var en kille på Grönan förra året som tyckte att jag såg yngre ut än min kusin som då var 13 år. Men jag tackar för komplimangerna, för medan alla andra blir äldre och rynkiga, så kommer jag fortfarande se ung ut. Det ni!

(Nej, jag blir inte ledsen eller något annat när folk påpekar hur gammal de tror att jag är. Jag har alltid sett yngre ut än vad jag är & jag har ett s.k. "babyface"-utseende, så jag är van vid såna kommentarer. Men det gör mig inget som sagt, det påminner mig bara ännu en gång om att jag har bra gener & förmodligen kommer att se ung ut väldigt länge & det är jag bara glad över.)


Say You Don't Want It - One Night Only starring Emma Watson.


Jag tycker att den här låten med One Night Only är jätte bra!

Jag hade förmodligen inte lyssnat på den om inte Emma Watson var med i videon, så det tackar jag för.


100707 - Onsdag/Spanien - Tyskland.

Hej hej!
Jag sitter just nu (& har suttit halva dagen ungefär) och fixar låtar till min mobil. Det tar sin tid kan man ju lugnt säga. Och då har jag inte ens börjat lägga in låtarna på mobilen (& bara det kommer ta flera dagar för programmet som för över låtarna från datorn till mobilen är såå segt!) utan bara lagt in låtarna i en mapp som jag sen ska överföra till mobilen. Puh.

Jag pratar också med Cindy på msn just nu och har gjort det i någon timme. Vi har för första gången pratat om fotboll. Vi ska nämligen båda två se på semifinals-matchen ikväll: Spanien - Tyskland. Den börjar klockan 21:00 på SVT1 för er som inte vet men ska se (om det är någon stackare som inte har koll).
Det enda problemet är att Cindy hejar på Tyskland och jag hejar på Spanien. Alltså är det krig. Haha, nej, så allvarligt är det inte, men det kommer ju bli lite surt för den av oss vars lag inte vinner. Men det är sånt man får ta.
Jag kollade ju på några matcher med Martin nere på Cypern, bl.a. på en där Spanien såklart spelade (den mot Chile). Men efter att jag har kommit hem så har jag inte följt VM längre. Men nu ikväll måste jag kolla eftersom det är semifinal, plus att Spanien spelar såklart (eftersom jag hejar på dem).
Anledningen till att jag hejar på Spanien? ... Torres! ;)

Jag har också beställt hem pizza + burkcola, så förhoppningsvis kommer det hem innan matchen börjar så att jag slipper gå ifrån tv'n och öppna dörren. Jag slår på stort för Spanien här, haha. Så nu måste de vinna när jag lagt ner mina egna pengar på pizza!

Nu kom min pizza så nu ska jag dra mig mot tv'n. Jag ska försöka få igång min stackars laptop (ska sätta filmer under den så den inte blir för varm vid fläkten), så att jag kan prata med Cindy medans matchen pågår. Ciao!


100706 - Tisdag/Träffade Enya.

Hej!
Idag skulle jag gå upp klockan 11:00 när mitt mobilalarm ringde, men jag gick inte upp förrän 11:45. Så det blev lite stressigt eftersom jag skulle ta bussen in till stan klockan 12:30. Därför hann jag inte äta frukost innan jag åkte hemifrån, så jag tog med mig en äcklig naturdiet-bar (dom smakar ingenting tycker jag, man känner bara att man äter på något som ska föreställa choklad).
Smart som jag var (eller inte) så tog jag på mig mina svarta, rätt så nya, sandaler och fick kämpa med att ens få på dem på fötterna. Och innan jag satte på dem så hade jag satt på skavsårsplåster på hälarna eftersom jag fick skavsår av dem förra gången då jag använde dem (som också var första gången jag använde dem), men det ena plåstret åkte av innan jag hade gått halvvägs till bussen. Man ska ju sitta och "värma" plåstret med handen så att det fastnar ordentligt och det hann jag ju inte med, så jag antar att det var därför det lossnade. Hur som helst så ledde det såklart till att jag fick skavsår på den foten eftersom plåstret vägrade att sitta kvar sen. Och jag fattar inte varför jag tog på mig dem när jag visste hur svåra de är att få på sig till att börja med, och så visste jag att jag skulle få skavsår. Men jag tog dem för att de är snygga, och det måste också ha varit därför jag köpte dem, för de är ju nästan omöjliga att få på sig och vem orkar sitta i mer än 5 minuter för att få på sig ett par sandaler? Ett onödigare köp får man leta efter... Om det är någon som vill köpa dem så är det bara att hojta till! (De är som sagt bara använda 2 gånger). Bild finns här!

Inne i stan träffade jag Enya och hennes hund Kira. Det gick förvånansvärt bra att träffa hennes hund. Hon hoppade lite först när jag hälsade på dem, men det var inget hoppande som man blev rädd för om ni förstår, och sen var det ingen fara alls. Så jag är stolt över mig själv för det, haha.
Vi gick till ett vegetariskt café där vi satte oss. Enya åt, och jag drack ett glas vatten och åt en brödskiva som Enya hämtade åt mig därinne (vi satt ute), haha. Jag orkade helt enkelt inte gå in och köpa något för jag hade just tagit av mig min ena sandal (den foten där jag har skavsåret) så jag orkade inte röra på mig. Och det kändes ju inte så aktuellt att gå in där med bara en sko som en luffare.
Enya sa också att jag borde skaffa min chihuahua som jag vill ha, eftersom det är en så liten hund så kan man ju säkert ha med den till jobbet om man har något kontorsjobb eller så, men om man nu inte får något sådant jobb när man väl får jobb så kan man ju inte bara lämna hunden hemma. Så jag måste vänta tills jag blir pensionär och har tid med en hund (tid har jag iofs nu också men om 1 år kanske jag inte har det...) eller vänta tills jag får ett jobb som även ger mig chansen att ha min hund. Jag får se när det passar bäst i mitt liv helt enkelt, + att mamma säger att jag inte får ha några fler djur hemma, så jag måste väl flytta hemifrån innan jag ens kan börja tänka på det mer seriöst.
Det var roligt att träffa Enya och Kira iallafall, även fast vi inte hann umgås så länge. Kira kan nämligen inte vara ute så länge (hon är bara 5 månader) Enya var tvungen att gå hem med henne efter 2 timmar. Men vi ska försöka ses någon dag innan hon ska till Arvika, så det ser jag fram emot! Sen kanske jag och mamma ska komma och hälsa på Enya och hennes mamma på deras landställe. Och det vore ju också roligt!
Jag och Enya hade en lyckad träff med andra ord, förutom att vi inte kunde umgås längre+att min fot var död.

Nu ska jag aldrig använda de där sandalerna igen, och om ingen vill köpa dem får jag väl ge bort dem till någon om någon vill ha dem, eller så får de åka i soporna. Min fot borde väl bli bättre tills på fredag tycker jag. Annars får jag väl ta ett nytt skavsårsplåster då, och sen kommer jag ju ändå ha ett par andra skor.
Jag ska nämligen åka in till stan och träffa min morbror Markus (om han inte avbokar), och så ska vi se Eclipse på bio. Jag har ju inte hunnit se den än eftersom jag var utomlands då den hade premiär.

Nu ska jag gå till tv'n och se på 2 ½ Men. Jag har missat Sex and the City-avsnitten som jag tänkte se (de går ju varje dag som jag sagt tusen gånger innan nu) eftersom jag skrev här i bloggen nu + gjorde andra saker här vid datorn. Men nu måste jag gå till tv'n. Så hejdå!


100705 - Måndag/Jag lever.

Hej!
Jag har varit hemma sen i fredags kväll då jag kom hem runt klockan 19:00. Pappa hämtade oss på Arlanda och släppte först av Martin hemma hos dom, och sen åkte vi vidare hem till mamma för att släppa av mig. Och när jag väl kom hem så var det ingen annan än "lilla" (han är större än vissa små-hundar t.o.m) Celeborn.
Men sen såg jag en lapp på köksbordet, och mamma befann sig tydligen hemma hos min moster Marjo och åt middag. Vilken typ som inte är hemma när jag kommer hem va? Men hon fick sig en liten utskällning, för jag ringde hem till Marjo och bad att få prata med mamma. ;) Haha.

Hur som helst så har jag inte orkat uppdatera något i bloggen. I fredags så lagade jag mat när jag kommit hem, såg på tv och så såg jag på tv med mamma när hon kom hem, och sen var den dagen slut. Och i lördags och i söndags har jag bara slappat, gjort ingenting och suttit framför datorn och försökt ta igen alla uppdatera blogginlägg. Det var... 2213 nya uppdaterade inlägg när jag loggade in på bloglovin' när jag hade kommit hem, så jag är fortfarande upptagen med det eftersom det också kommer ännu fler varje dag.

Jag har börjat redigera alla bilder från resan, men jag är långt ifrån klar med dem. Men jag ska försöka ta itu med det någon dag snart. Nu orkar jag dock inte göra det, för det tar så lång tid och jag vill gå och se på tv. Och imorgon så ska jag åka in till stan för att träffa Enya, så då lär det inte heller bli av.
Men ni kan ignorera alla de inläggen som jag lagt upp om resan (som sen kommer fyllas med foton från resan), tills jag säger till att jag har uppdaterat dem med alla foton, för det kommer jag ju såklart meddela.

Imorgon ska jag som sagt träffa Enya i stan, som jag inte träffat sen vintern 2008, så det är ju ett tag sen. Så det ska verkligen bli roligt att träffa henne igen och catch:a up om allt vi har missat.
Det återstår att se om jag kommer kunna behålla lugnet när vi träffas, för hon har nämligen skaffat en hund som visserligen fortfarande är en valp, men ändå stor! Och som jag kanske berättat förut (?) så är jag rädd för stora hundar. Små hundar som chihuahuor och liknande går bra, men hundar som är större än så har jag alltid varit rädd för. Jag vet inte varför, men jag har varit det i hela mitt liv. Men förhoppningsvis kan jag överkomma rädslan imorgon iallafall och försöka att inte tänka på det, så borde det ju gå bra.

Nu ska jag nog gå och kolla på tv. Men ni får ha det så bra, så hörs vi. Ciao!


100702 - Dag 8 @ Cypern/Hemresan.
100701 - Dag 7 @ Cypern.
My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you’ll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.
Don't touch my siteAFFILIATE + REFERRAL LINKS:

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website! RSS 2.0