Oskyldigt Dömd.

Har suttit här i två timmar nu och fixat med signaturer på alla foton från mars månad, och så har jag sett på två avsnitt av Hannah Montana. Jobbigt det där med signaturerna, det tar en sån jävla tid. :b Jag får fixa resten i helgen eller något när jag har mer tid. Puh.

Ser på Oskyldigt Dömd just nu. Grey's Anatomy får jag se i repris på söndag. Det fick bli Oskyldigt Dömd idag eftersom den skulle gå i repris på söndag alldeles för sent.
Och så måste jag läsa ut en bok tills imorgon också som vi fick i uppgift förra veckan. Det är en pocket som är ganska tunn, så jag hoppas att jag kan läsa ut den nu innan jag går och lägger mig. Jag ska ju se på True Blood efter Oskyldigt Dömd och då kan jag inte läsa något. ;) True Blood är ju viktiga grejer! :)

Nej, nu måste jag ha vatten innan jag törstar ihjäl och så måste jag läsa innan True Blood börjar. :) Tittar inte så mycket på Oskyldigt Dömd utan det är mest mamma som kollar.
Jag hinner nog inte skriva något mer nu ikväll eftersom jag måste läsa. Imorgon blir det skola och då hoppas jag att jag får reda på hur det blir med skolan och om jag får läsa in resten själv, annars kommer jag bli irriterad om jag får vänta ännu längre. Imorgon ska jag till skolan och efter det kommer jag gå runt på en marknad hela dagen med Angelica, så jag lär inte uppdatera något förrän imorgon kväll när jag väl kommer hem. Ska gå hem till pappa imorgon också och hämta min klocka som äntligen har kommit. :) Men nu säger jag godnatt och hejdå.


090931 - Onsdag.

Jag hade ännu mer besökare igår efter att jag hade skrivit att jag hade haft besöksrekord. :)

Nu sitter jag och väntar tills klockan ska bli 09:30 för då ska jag gå och möta Angelica vid bussen. Sen ska vi till affären, och sen ska vi gå till skolan. Hon missade bussen och då ringde hon till mig, så jag gick inte heller till skolan i tid, utan jag väntar på henne istället så vi kan gå tillsammans. :b Haha.

Vi ska tydligen bowla efter lunchen idag. Angelica fick reda på det igår då hon träffade en i våran klass. Men vi kommer nog inte följa med på det.

Fick just ett sms från Angelica nu, och hon skrev att jag får ju mina pengar idag. Alltså studiebidraget. :) Men dem pengarna ska in direkt på mitt sparkonto så dem får jag inte röra. Jag ska fixa det nu direkt på internet när jag ändå sitter här. :)

Hinner inte skriva så mycket mer nu för jag ska snart dra. Men vi hörs väl igen om några timmar, eftersom jag kommer hem igen efter lunchen. :) Hejdå tills dess!

UPDATE: Fick mina pengar redan igår tydligen. :) Men 205 kronor har dragits till något jävla autogiro. Wtf. Undrar om det är Stagepool som har dragit av det. Dock skulle det ju inte kosta så mycket vad jag vet. Det är väldigt irriterande att dem kommer dra av pengar från mitt konto nu varje månad i 6 månader, när jag inte ens tycker att sidan var något bra. Det suger ju rent av. Men jag får väl bita i det sura äpplet och förlora 205 kronor eller vad det nu är, varje månad i 6 månader och sen ska jag avsluta det där dumma medlemskapet. Ciao!


Hannah Montana.

Nu kommer det ett dubbelavsnitt av Hannah Montana. Perfekt att se på tills The Mentalist börjar! :) Har nyss sett på ett avsnitt av H2O - Just Add Water. Nu börjar det så jag hinner inte skriva något mer.Februari månad - Check.

Nu har jag fixat foton från februari månad i år på bloggen. Men det är också den månaden som det är minst inlägg i. Så jag har en hel del kvar, och det orkar jag inte med just nu. Jag får fixa det när jag sitter vid min stationära dator för det är där som jag har alla mina foton. Eller ja, egentligen har jag ju alla foton på min externa hårddisk men jag har den alltid inkopplad till min stationära dator för det blir enklast så.
Men det här med signatur på fotona är kanske en grej som bara jag själv tänker på, så då gör det nog inte så mycket för er får jag hoppas. :)

Ikväll är det "The Mentalist" klockan 21:00. :) Det ska jag se på.
Imorgon kväll blir det två program som jag och mami vill se, som krockar. En ny säsong av "Grey's Anatomy" börjar klockan 21:00 på femman, och så börjar en ny säsong av "Oskyldigt dömd" samma tid fast på fyran. Ganska illa! Men jag är ganska säker på att det blir Grey's som blir vinnaren för oss imorgon. :)


090929 - Tisdag.

Angelica gick hemifrån mig för 30 minuter sen. Vi har varit här sen klockan 10:00 ungefär.
Vi skulle mer eller mindre prata om återvinning hela dagen, IGEN, och så skulle vi prata om ett pappersbruk som vi tydligen ska på studiebesök till. Ni kan säkert ana vad vi tänkte om det...

Så vi har mest sett på tv ända sen vi kom hem. Vi hann till och med se på "Våra Bästa År" för första gången på länge. Jag minns inte när jag såg på det senast. Men den serien har ju verkligen blivit helt förstörd. Den förstördes helt och hållet när orginal-Belle hoppade av serien. Nu är det ju en annan som spelar Belle och allt har bara blivit dåligt. Yuck!

Nyss ringde en viss person hem till oss och eftersom bara jag är hemma så svarade jag. Vad fan tror människan egentligen? Ibland kan man ju verkligen undra vad vissa människor tänker med, och om de ens har någon hjärna som fungerar normalt. Jag själv är irriterad och det är inte ens mig det handlar om. Grrrrr!

För övrigt så sitter jag här och ser på Disney Channel (som vanligt, haha) och äter upp resten av min Marabou mjölkchoklad. Ciao!


090928 - Måndag kväll.

Hej hej!
Nu börjar "Svenska Hollywoodfruar" och det ska jag såklart se på. Vem tackar nej till underhållning liksom? Inte jag iallafall! :) Dem är ju bara för mycket, haha.

Annars har jag inte gjort så mycket idag sen jag kom hem från skolan. Jag och Angelica gick till bibblan och lånade en varsin bok (Voltaire - Candide) som våran svenska-lärare har beordrat oss om, och hon sa att vi skulle ha läst den tills på torsdag så det var ju dags att vi lånade den.

Sen har jag bara suttit framför datorn, fört över foton till datorn, laddat upp foton, bloggat, läst bloggar samt varit inne på bilddagboken och facebook.
Och så har jag och mamma beställt pizza och sen ätit det till middag. :)

Och nu kollar jag på "Svenska Hollywoodfruar" som sagt. :b Jag vet inte om jag ska lägga mig efter det eller om jag ska vara uppe ett tag till.

Jag ska fixa alla bilder i hela min blogg också (dvs lägga till en likadan signatur på dem alla) och det lär ju ta ett tag så det kan jag nog inte börja med ikväll. Alla kan ju ha olika åsikter om signatur på ens bilder osv, men det finns ju de som råkar ut för stöld av deras bilder, och då tycker jag att det är bra om man iallafall har försökt skydda dem med hjälp av en signatur. Jag har ju redan högerklicksskydd på min blogg, men sånt hjälper inte alltid. Så jag har bestämt mig för att ta det säkra före det osäkra helt enkelt.
Jag får fixa alla bilder någon dag då jag har tid, och så lär jag väl meddela er när det är gjort. :)

Nu ska jag återgå till tv'n, så det blir inget mer bloggande idag. Så jag säger godnatt och sovgott till er nu. Ciao!


❝The Dog Whisperer❞.

Just nu sitter jag och kollar på “Mannen som talar med hundar (avsnitt 21, säsong 3)4+. Det är riktigt bra faktiskt. Cesar är sjukt duktig!
Just nu handlar programmet om Cesar och hans egna hundar och Jada (Will Smith's fru) och hennes hundar. Cesar och Jada är vänner sen flera år tillbaka. Och Jada hörde av sig till Cesar när hennes hundflock hade dött, och hon ville ha nya barnvänliga hundar när hon hade fött barn.
Hon har en hundskötare som tar hand om hundarnas promenader varje dag när Jada inte är hemma. Men en gång när hundskötaren var ute med hundarna på promenad, så gick en hund in i ett buskage och så hörde hundskötaren ett rasslande ljud och då var det en skallerorm som hann bita honom. Så han fick såklart åka till veterinär men han överlevde, tack och lov.
Programmet handlade iallafall om att Jada skulle hjälpa Cesar och hans hundar att lära sig att undvika ormar eftersom de är så farliga för hundar. Jag minns inte det exakta antalet men det är alldeles för många hundar och katter som blir bitna av skallerormar i USA.

Jada's hund som blev biten hette Rocco, och han avled år 2006. (Jag hann inte se om det var bettet han avled av eller vad). Så just den här delen av programmet tillägnades åt honom. ♥


15 years since the Estonia catastrophe.

Idag är det exakt 15 år sen Estoniakatastrofen skedde.
Det var 989 personer ombord på fartyget då katastrofen inträffade. 852 personer dog genom att frysa ihjäl eller drunkna, och 551 av dem var svenskar. Olyckan är den största fartygskatastrofen i fredstid i nordiska farvatten genom tiderna.

Jag tittar just nu på ett program på svt1 som heter “Fråga doktorn”, där en tjej som är med i programmet är en av de överlevande från Estoniakatastrofen.

R.I.P!


Pizza!

Jag beställde pizza på internet för några minuter sen. Genom onlinepizza såklart!
Jag har beställt genom den hemsidan en gång tidigare och dem är toppen.
Vi bestämde igår att vi skulle käka pizza idag, men mamma orkar inte gå och köpa, och inte jag heller. Haha. Så då beställde jag via internet! Bra är allt jag kan säga! :)


Söndag kväll.

Måste duscha innan jag ska gå och lägga mig. Mitt hår är inte att leka med. Och jag kommer inte orka duscha imorgon bitti innan jag ska till skolan så jag borde göra det nu.
Så jag ska duscha nu innan jag ska sova. Eller jag kan inte sova direkt efter iofs för håret måste få torka lite först. Om Celeborn vill sova i min säng så kan jag ju gosa lite med honom först. :)

Smart av mig att inte ha ätit någon middag idag. Har bara ätit godis och ostbågar, haha. Lagom nyttigt och mättande. Men mättande är det nog för jag känner inte av någon hunger. Och jag orkar inte äta nu så det blir ingen mat här inte. Jag får väl äta rejält med frukost imorgon istället.
Men nu ska jag gå till duschen och sen blir det sovdags. Så godnatt och hejdå!❝Southland❞.

Ska ni se på den nya serien “Southland” som börjar den 7 oktober klockan 22:00? Benjamin McKenzie (killen som spelade Ryan i “The O.C”!) spelar en av huvudrollerna i den serien vad jag har förstått. Man har ju sett honom i reklamen om serien som har gått på tv nu ett tag. 
Så ni som gillar honom kanske ska ta och kolla på den serien! Jag ska nog ta och ge den serien en chans för Bens skull iallafall. 

Huh. Ni skulle bara veta hur många serier jag gillar och följer och måste hålla koll på. Haha.Royal Pains.

Klockan 18:00 kommer reprisen av gårdagens Royal Pains-avsnitt. Yay! :)

Jag och mamma vill båda två ha pizza btw. Men hon orkar inte gå och köpa, och jag kan inte heller göra det nu eftersom RP börjar snart. Men mamma håller på med något i sitt rum nu så vi får se hur det blir. Vi kanske beställer på internet sen eller något, haha. Jag gjorde ju det en gång förut när jag var ensam hemma. Perfekt när man inte orkar fixa mat eller gå och köpa någonting ju! :b

Nu ska jag öppna godisskålen och förbereda mig för ett avsnitt av Royal Pains. :)


Lördag natt.

Nej, nu är det nog dags att sova. Har suttit här i mer än en timme och undrat vad jag ska göra. Och tv'n står på och messar i bakgrunden helt i onödan eftersom jag inte ens kollar på den.
Har pratat lite med Johanna, bl.a. om en rolig grej som jag har fått för mig! :) Hihi. Jag har nog tittat för mycket på en viss serie på Disney Channel... :)

Nu kom jag på en grej btw! Till Johanna: Vi borde börja planera inför Halloween-festen om vi skulle ha någon! Rätt som det är så är det Halloween för det är ju faktiskt inte så lång tid kvar! :)

Men nu säger jag godnatt! Vi hörs någon gång under söndagen när jag har vaknat. Ciao!


Lol moment @ Bad Boys 2.

Har kollat lite halvt på Bad Boys 2 på trean, och nu i slutet så hade Will Smith's rollkaraktär köpt en pool till sin partner och sen gick poolen sönder och dem flöt ner i havet! För han bodde tydligen precis vid havet och poolen var också precis bredvid havet. Hahaha, det såg en aning roligt ut! :)


Lördag kväll.

Fan, jag missade Royal Pains som gick klockan 21:00 på trean. Jag såg att det skulle komma ett avsnitt av Hannah Montana då och så tänkte jag inte på att Royal Pains skulle gå samma tid. Och Hannah Montana-avsnittet var dessutom ett avsnitt som jag redan har sett! Så det var lite irriterande. Men jag får se på reprisen av Royal Pains imorgon istället. Då har jag iallafall något roligt att göra under söndagen. Varför förknippar man alltid söndagar med att ha tråkigt förresten? Man borde ju försöka göra något roligt istället, men nejdå, det är alltid samma visa varje söndag.

Pratar med L på msn nu. Han är dock lite seg på att svara, men han är inne på msn på sin blackberry så det kan ju vara därför. Somliga har ju råd med sånt! Haha. :) (Nej, vadå, jag är inte avis? :D)

Blä. Söndag imorgon betyder att det är skola på måndag.
Jag längtar alltid till helgerna men sen går dem för fort och sen är det måndag igen. Fast veckorna går ju också ganska fort faktiskt. Det känns som att dem bara flyger fram.

Ciao!


She's The Man.

Tittar på She's The Man som går just nu på femman. En härlig film med Amanda Bynes i huvudrollen. Och Channing Tatum är ju en aning het! ;) Nam nam.

Vi kom hem runt 18:00. Och med vi menar jag mig själv, mamma, Elin och Marjo. De följde med upp en stund, så jag och Elin har sett på början av filmen. :) Men nu åkte de härifrån för en stund sen.
Vi har ju varit hemma hos min mormor och morfar för att fira min mormor som fyller år idag.

Kan inte skriva mer nu för jag måste kolla på filmen! Har sett den flera gånger men den är lika bra varje gång! :)


Quote.

- JUSTIN ÄR SÅ LEVNADSGLAD OCH HON ÄR SÅ HALLOWEEN.

Från “Wizards Of Waverly Place”.
Alex (Selena Gomez) bästa kompis Harper (Jennifer Stone) sa det om Justin (David Henrie) och Miranda (Lucy Hale).
Jag älskar Justin och Miranda som par i serien. Och de var ju tillsammans på riktigt förut också. Men det är synd att dem inte är tillsammans längre. 


Figaro.


Tittade på Sonny's ChansDisney Channel förut, och nu är det Pinocchio som går på DC. Snacka om längesen man såg den filmen! Ska fixa mat, så ska jag se på det medans jag ska äta. :)

Men det jag skulle säga var att Figaro är ju bara för söt! :) Det är precis sådär söta kattungar ska vara. :) Hihi. ♥3 månader kvar till jul.

Kom just på att det är 3 månader minus 1 dag kvar till julafton idag! :)
- Vad ska ni göra på julafton?
- Har ni någon tradition ni kör med varje år?

Kommentera och berätta! :)Fredag.

Jag måste ha varit ganska trött inatt. Vaknade av att mamma kom in i mitt rum, och då hade min dörr varit öppen hela natten + att Celeborn låg och sov i min säng. Jag brukar alltid låta han ligga där ett tag, men sen brukar han gå ut och då brukar jag stänga dörren (han biter på sladdar ibland också så jag vill inte att han ska kunna bita sönder alla sladdar medans jag sover), men jag måste ha slocknat på en gång inatt eftersom jag vaknade upp sådär.

Jag har tagit itu med skräphögen på mitt golv nu också, så jag ska sätta på lite härlig musik nu och fortsätta med det. Jag har inte kunnat vara inne i mitt rum på hela veckan för att det har varit en stor hög med grejer på golvet bredvid skrivbordet. Jag klarar inte av stökiga rum helt enkelt. :b Så nu ska det städas!

Imorgon ska jag och mamma hem till Mummu och Vanna, för Mummu fyller år. :) Jag ska försöka fixa till ett födelsedagskort till henne. Dvs rita ett själv. :)
Later!


Torsdag kväll.

Badade Celeborn lite i handfatet för en stund sen. Så kan det gå när man är en långhårig katt och bajset ibland hamnar någon annan stans än i lådan om man säger så, haha. Sorry för detaljerna. :b
Han är ju inget fan av vatten överhuvudtaget så han gnällde på, men han var ju tvungen att tvättas. Sen fick han bli en bäbis och ligga i en handduk i mitt knä. :)
Nu ligger han på mattan här vid tv'n. Han kanske tycker synd om sig själv också, för det brukar han göra när jag har badat honom. Lilla nussen. ♥

Nu är det 2 ½ Men på trean, så det ska jag se på men sen är det nog läggdags. :) Har hunnit bli trött de senaste timmarna så det är lika bra. Det är ju bara onödigt att tvinga sig själv att vara uppe. Så nu säger jag godnatt. :)


090924 - Dagens.

Låt - Har bara hört soundtracken till Hannah Montana & Wizards Of Waverly Place när jag har sett de programmen på tv'n.
Saknad - Vet inte.
Kläder - Leopardmönstrat linne, lång svart kofta, svarta glansiga jeans, strumpor + underkläder. Men när jag kom hem så bytte jag till mjukisbyxor.
Underkläder - Ja, det brukar jag använda. Jag tror de flesta människor gör det?
Mat - En macka till frukost, fisk i skolan med någon skum lime-sås, och pasta med kräftstjärtar i chili creme fraiche till middag.
Köp - Ingenting. Men Angelica köpte nånting på H&M så det får räknas.
Göra sen - Hmm. Jag ska fortsätta fixa till min blogg lite, och så funderar jag på att ta lite mer cola och se om jag hittar något roligt på tv'n.
Godis - Ingenting.
Pinsammaste - Inget.
Vill ha - Just nu vill jag bara veta att allt med skolan kommer fungera. Jag kommer gå som på nålar till nästa torsdag då jag får veta mer om det.
Måste - Ingenting. Jag har helg nu!
Ord - Inget speciellt.
Höjdpunkt - Jag hoppas på att allt går som jag vill med skolan. Annars har det väl inte inträffat någon höjdpunkt under dagen direkt. Men L skrev till mig på msn och det var väl dagens höjdpunkt isåfall. :)
Humör - Jag var jätte trött imorse som vanligt, ville bara sova vidare men jag tvingade mig iväg till skolan ändå. Sen var jag trött i skolan, och sen bara allmänt trött, och sen hoppfull.
Tanke - Att jag hoppas att allt blir som jag vill med skolan.
Väder - Det har väl varit mulet, blött, och lite solsken.


Expert wants the panda to die out.

Jävla dumhuvuden!
Jag förstår inte hur man kan säga så.

Då kan man ju lika gärna döda hela mänskligheten eftersom det är vi som förstör vår egen jord och miljö. Eller vad säger ni om det?

Djur borde vara lika mycket värda som människor. ♥ Det borde vara en självklarhet.
Jag blev fett ledsen när jag läste det i tidningen. Det var mamma som visade mig artikeln.


❝I wanna do bad things with you❞.Fake blondes.

Det var någon konstig kortfilm på ettan nu som bara innehöll musik vad jag kunde se? Skumt.
Och nu klockan 22:00 så börjar True Blood! :) Yay!

Och jag pratar också med L på msn. Han säger att jag är hans favorittjej i Sverige. ;) Och han har tydligen träffat plasttjejen Victoria Silvstedt och han tycker att hon är en riktig bitch. Hahaha. Smaka på den!
Men jag visste ju redan att jag slår henne med hästlängder. Vem gör inte det liksom? ;)
Nej, jag är inget fan av fejkade blondiner. :)


Onsdag.

Kom hem runt ett. Har kollat på Disney Channel sen dess. :)
Angelica var här en stund också, tills hon skulle gå och möta sin mamma.

Har sett på ett Hannah Montana-avsnitt som gick för en stund sen. I love it. :)
Nu är det något tråkigt program så jag ska nog passa på och halvsova lite. Är trött som en liten korv.
Det ska bli skönt med helg imorgon efter skolan! :) Sooova! ♥
Later!


Tisdag kväll.

Tittar på Hell's Kitchen. De blev väckta mitt i natten/på morgonen, och brandlarmet gick. Då fick de springa ut och möttes av ett helt gäng brandmän. Och då sa Chef Ramsay att de måste laga pasta till alla brandmän.

Haha, jag fattar inte hur alla kan tabba sig hela tiden. De är kockar och de söker dit för att de kan laga mat, varför visar de inte det då? :b En väldigt bra fråga enligt mig.

Och den där killen som fick ett utbrott på Chef Ramsay då! Haha. Helt crazy! Skulle ni våga få ett utbrott inför honom? Haha, inte jag!

Är sugen på något att dricka men jag borde borsta tänderna istället. Jobbigt läge. Borde göra iordning mig för att gå och sova också. Ska försöka göra en övning som jag och mamma pratade om tidigare idag. :) Den är bara rolig så det borde gå. :) Men jag säger godnatt och hejdå nu.


Wipeout US.

Nu ska jag hämta ljuvliga ostbågar från skafferiet, och så fortsätter Wipeout US när pausen är slut. Jätte bra program eftersom man får skratta nästan hela tiden! Haha.
Sen klockan 21:00 så blir det The Mentalist på trean. :)

Nu börjar Wipeout igen så jag måste springa och hämta ostbågarna, och sen blir det skratt-tajm med mami. :) Haha.
Felix Herngren i mitt hjärta alltså. Om det är någon som är som honom och vill bli min personliga underhållare, var goda och hör av er! :) Haha. Älskar honom!
Au revoir!


Måndag.

Hej hej.
Tänk om en dålig måndag betydde att man skulle få en dålig vecka, eller om man iallafall trodde att det betydde det. Då skulle jag nog få en dålig vecka den här veckan. För idag har jag inte haft någon bra dag. :(
Imorse försov jag mig så jag vaknade klockan 08:20, och så fick jag skynda mig och klä på mig. Tog på mig mina svarta jeansleggings men sen när jag väl hade fått på mig dem så var de helt håriga, så då fick jag krångla av mig dem igen. Och så fick jag klä på mig igen på nytt. Och sen hann klockan bli 08:50 och Angelica kom och ringde på dörren, haha. :) Hon tröttnade väl att vänta på mig borta vid busshållsplatsen där vi brukar mötas. Höhö.

Sen var jag väl på hyfsat humör halva dagen i skolan, men sen blev jag skittrött helt plötsligt. Skrattade ihjäl mig åt saker som inte ens var roliga. Sen efter skolan följde jag med Angelica och träffade Johanna, men jag orkade bara vara med dem i en timme eller vad det nu var, och sen var jag tvungen att gå hem. Det kändes som att jag skulle somna ståendes. Jag förstår inte hur jag kan vara så trött.
Gick och la mig i min säng och vilade ett tag när jag kom hem iallafall. Min dörr var redan öppen när jag kom hem också, och Celeborn låg därinne i min säng. Han har väl legat där hela dagen, den lyckosten.

Nu ska jag se på Svenska hollywoodfruar som just har börjat! Ett galet program, haha.
Skriver inget mer idag. Så godnatt & hejdå.The autumn is here.

Har fixat en lite mörkare bakgrundsfärg till bloggen. Eftersom vi är i en mörkare årstid nu. Men säg till om det blir för dystert. Om jag själv märker att det blir för dystert så kommer jag nog byta igen. Jag har ju haft den här färgen förut, men sen tröttnat på den och bytit. Man vill ju inte bli deprimerad av att gå in på sin egen blogg heller!

Nu ska jag se lite på tv och sen blir det väl läggdags. Det är ju skola imorgon. Något som jag inte ser fram emot. Men det är bara att stå ut. Vi går ju ändå bara 4 dagar per vecka så det är ju ganska nice ändå.
Jag säger godnatt och sov gott nu. Vi hörs imorgon efter skolan någongång. Ciao!


Jag har kommit ikapp GG.

Nu har jag sett på de 4 avsnittena jag hade kvar från säsong 2 av Gossip Girl, och så har jag sett det första avsnittet av säsong 3. Så nu är jag ikapp GG igen! :)
Och imorgon sänds ett nytt avsnitt i USA vad jag vet.

Så nu har jag bara One Tree Hill och Ugly Betty kvar att komma ikapp. Men det får jag ta itu med någon annan dag för nu hinner jag inte med mer.
Jag kom på för en stund sen att jag bara har ätit chips idag. Inte bra. Men jag känner mig inte särskilt hungrig heller konstigt nog. Jaja. Ciao!


Söndag.

Nu ska jag gå och se på tv och äta chips, för jag har fucking tråkigt.

Imorgon är det skola igen. Det ser jag inte fram emot. Jag vill ha mer helg! :(
Och jag har inga planer för veckan heller så jag har inget speciellt att se fram emot. Någon som har några idéer kanske? Det mottages gärna isåfall. :) Pusspuss och vi hörs senare. Ciao!


01:01.

Det ligger fullt med saker i en hög på golvet nedanför mitt skrivbord nu. Tog ner alla saker från skrivbordet förut. Får fixa den röran sen när jag har vaknat. Jag orkar inte tänka på det nu iallafall.

Ska gå och se om det finns något att se på tv'n. Annars blir det nog läggdags snart. Sitter redan här och gäspar. Och det är lika bra också att jag går och lägger mig snart, så jag inte sover bort hela dagen sen.
Usch, nu är det söndag och sen är det måndag och skola igen. Jag vill ha mer helg! :( Men godnatt & hejdå nu.090919.


Celeborn. Det är ungefär såhär han spenderar sina dagar. Förutom några delar av dagen då han äter, går på lådan och uträttar sina behov, jamar och tigger av mamma, eller gosar med mig. Jag skulle gärna byta liv med honom vissa dagar...

Superstar.

Legs.

Candy.

Coca cola.Sortering av bilder + Royal Pains.


Det här är vad jag har sysslat med den senaste timmen. Rensat bland mina bild-mappar, gjort nya och placerat alla bilder på rätt plats i rätt mapp. Perfektionisten i mig måste tydligen ha allt i datorn perfekt också.
Men jag hinner inte fixa klart allt nu för nu börjar älskade Royal Pains! :) Som jag har längtat efter ett nytt avsnitt. Nu måste jag springa så jag inte missar en sekund av det! Ciao!


Dumma router.

Huh, jag var trött redan innan klockan 23:00 och nu håller jag på att däcka så det blir sängen nästa.

Har försökt fixa den där dumma routern också. Har gjort allt som man ska göra så det borde fungera nu, men internet på min mini-laptop fungerade inte när jag skulle kolla om det fungerade. En aning stört eftersom jag har gjort allt man ska göra för att det ska fungera. Irriterande!
Undrar hur vi ska kunna fixa det här. Mamma lär ju inte fatta mer än vad jag gör iallafall. Vi får väl försöka tvinga hit någon som kan fixa den.
Det kanske inte är meningen att vi ska få ha något trådlöst internet? Eftersom den första routern som vi beställde sket sig helt och hållet, och nu vill inte våran nya router börja fungera. Internet på min stationära dator fungerar ju så wtf.

Men nu orkar jag inte skriva mer om det eller ens tänka på det mer för jag blir bara ännu mer irriterad. Jag måste dra in datorn också innan jag får ett utbrott för att det ser så stökigt ut här. Saker på skrivbordet och saker på golvet. Blä. Jag hatar när det ligger saker framme. Jag vill ha det helt rent med ingenting framme. :)

Nej, nu är det sängen och sova som gäller. Kanske borde leta fram en påse att andas i först så att jag lugnar ner mig, haha. Godnatt!


Nu måste jag "race:a".

Måste göra nudlar nu. Är fett hungrig!

Sen blir det att försöka fixa routern. Och sen blir det nog tv-tittande.
Morden I Midsomer börjar ju nu klockan 20:00 och det ska mamma se på. Om jag är jätte snabb kanske jag lyckas hinna med allt innan det börjar, eller så för jag försöka fixa routern efter det. Au revoir!


Cactus Lime.

Nu har jag duschat. Sitter här i ett svart långt linne som är en aning tajt, men det är meningen. Har tagit fram en vit stickad tröja också, som jag tänkte ta på mig. Fattar inte varför jag inte bara tar på mig mjukisbyxor och någon jävla tröja. Haha, lagom stora problem. Nu får jag hålla käften. :)

ÖB köpte vi två maxi-påsar med ostbågar, en maxi-påse med dillchips (det fanns bara den smaken), och mamma hittade sin pärm som hon skulle ha. Jag fick med mig hobbypapper i olika färger, silver & guld gelpennor, vanliga silver & guldpennor, och en festis Cactus Lime. :) Det var så längesen jag drack den och den kostade bara 10 kronor. Nu står den i kylen och väntar på att bli uppdrucken utav mig. :b

Vi gick också in på Elgiganten (som jag inte är något stort fan utav), och där köpte vi en router som ska fungera till våra bärbara datorer här hemma. Dvs så vi får trådlöst bredband. Telia hade tydligen tagit bort våran order på en router som vi beställde för några veckor sen, bara för att den inte passade till fiber. Dem kunde inte ha ringt och meddelat oss om att de hade tagit bort den? Vi har ju gått runt och väntat på att den ska dyka upp. Men nu har vi iallafall köpt en som ska fungera, så jag ska försöka få det att fungera sen när jag orkar ta tag i det.
Och så köpte vi en ny dammsugare. Mamma provade att dammsuga i affären också, haha. Men det blev ju iallafall rent därinne! :b
Sen när vi skulle betala så pratade vi om just Elgiganten, och jag berättade att jag inte var något fan av dem, för att de strulade en massa förut när jag hade fått en mp3 i present. Vi fick lämna in den flera gånger och varje gång vi lämnade in den så tog det hur lång tid som helst, plus att sen när vi fick tillbaka den så gick den ju sönder igen ett tag efter. Så jag har ogillat Elgiganten sen dess.
Så killen som hade hjälpt oss där i affären gav oss något "gratis semester boende"-erbjudande, som jag hade frågat honom om tidigare. Man skulle egentligen få det om man köpte någon mycket dyrare vara, som en tvättmaskin eller något liknande... Men jag fick det ändå! Han sa att de vill ju inte ha onöjda kunder. :) Så om det går att boka en veckas resa utan att man får betala en massa extra pengar (vissa erbjudanden är ju helt crazy och så får man ändå betala en massa själv!) så ska jag sluta ogilla Elgiganten, och också sluta påpeka det. Haha. Det låter som en bra deal för mig! :)

Mamma gör mat nu. Hon frågade om jag skulle ha men jag sa nej. Jag får fixa något själv sen. Jag som trodde att vi kanske kunde äta pizza, eftersom hon mumlade något om det förut när vi hade kommit hem. Fan då. Haha.
Nu ska jag få på mig kläder, och sen blir det väl att försöka fixa routern så att vi kan använda våra laptops. Då kan jag äntligen sitta framför tv'n med datorn igen. :b Ciao!


Nu är vi hemma igen.

Vi kom hem igen runt klockan 15:15. Jag var helt slut! Hade ont i armarna för att jag är så svag och bar tre kassar och drog våran vagn med våran ny dammsugare på. Jag och mamma bytte mellan att bära kassar och dra vagnen. Puh.
Så jag var helt slut i armarna, och sen helt svettig också eftersom det är äckligt kvavt ute. Usch.

Så nu blir det en dusch så att jag blir fräsch igen + att jag ändå måste duscha idag. Det blir skönt. Har ingen aning om vad jag ska ta på mig för kläder sen, men jag ska bara vara hemma vad jag vet så det behövs väl ingenting speciellt. Alltid dessa klädproblem för mig, haha.

Vi hörs senare och då ska jag berätta lite mer ingående om våran dag hittills. Ibland lönar det sig att ha en stor käft förstår ni. :) Hejdå så länge!


Fredag.

Jag gick upp redan halv 10 imorse. Väldigt duktigt för att vara mig! :)
Men nu ska jag ta och klä på mig och följa med mamma och handla ett par saker. Jag skulle säga till henne när jag var klar, men jag skulle bara fixa lite grejer först. ;) Hihi.
Men nu får jag sätta fart! Så vi hörs senare! :)


Eget domän-namn inom kort!

Jag har fixat ett eget domän-namn nu. :) Så nu väntar jag bara på att allt ska bli klart så att jag kan flytta över min blogg dit. :) Jag fick hjälp av Angelica's lillebror Jimmy som sa vilken hemsida som var bäst att skaffa domän-namn på då jag inte visste det själv. Så jag tackar honom för hjälpen! :)
Ni lär ju märka när min blogg har flyttats + att jag såklart kommer säga till om det. :)

Nu ska jag nog se på Navy CIS, och sen 2 ½ Men, och sen blir det läggdags för mig. Det ska bli skönt att sova, som sagt. :) Jag ska ta och gosa rejält med Celeborn i soffan medans jag kollar på tv'n också. Han har blivit sjukt sällskapssjuk nu när Sammy är borta. Så nu måste jag vara en snäll mamma och gosa med honom. ♥

Jag bloggar imorgon igen. :) Jag vet dock inte när det blir. Mamma ska tvinga med mig för att kolla på en dammsugare och så ville hon kolla efter en pärm. Men vi hörs imorgon någongång! Godnatt och ha det bra tills vi hörs igen. Ciao!


Min torsdagskväll.

Jag har kollat på dessa program under kvällen:
18:05 - Hannah Montana
18:30 - Wizards Of Waverly Place
19:00 - Zack & Codys ljuva hotelliv
19:25 - H2O
19:45 - Hannah Montana
20:10 - Hannah Montana
20:35 - Wizards Of Waverly Place
21:00 - Wizards Of Waverly Place (Fast det avsnittet hade jag redan sett. Såg det imorse på tv'n.)

Jag har gjort iordning té också. Det var väldigt längesen jag drack det då jag bara dricker det när det är kallt utomhus eller när jag fryser. Har inte druckit det på hela sommaren iallafall.
Och vet ni vad? Mamma gick upp på vinden idag för att hämta varmare jackor till sig själv, och hon sa att jag också borde hämta ner mina varmare jackor. Fan. Det måste ju betyda att hösten är här nu, och att vintern snart knackar på dörren. Jag vill inte! :(
Jag har lust att stanna inne hela hösten och vintern tills våren kommer tillbaka. :) Men det skulle nog bli lite tråkigt efter ett tag. Men usch, jag vill verkligen inte ha någon vinter. Fyfan!

Klockan 22:00 så börjar Hannah Montana igen enligt tv-tablån, men jag har för mig att Disney Channel slutar sända klockan 22:00? Men om dem inte gör det så ska jag såklart se på HM. :) Med mitt varma goda té. Adios!


Äntligen helg!

Det är SÅ skönt att det är helg för mig nu. Imorgon ska jag sova ut. Och jag längtar redan tills jag får gå och lägga mig och sova, haha.

Nu börjar Navy CIS på trean så det tänkte jag se på om det inte går något bättre på Disney Channel. :b Det är gamla avsnitt men det duger. Sen kommer dubbelavsnitt av 2 ½ Men, och sen är det Wipeout US på femman som jag kan skratta ihjäl mig till. Efter det så är det Lyxfällan som mamma kanske ska se på om hon orkar hålla sig vaken (det är sällan hon orkar hålla sig vaken "så länge"), annars ska jag se på Criminal Minds. :)
Så nu har jag lite att göra tills klockan 22:00 ikväll. :) Orkar inte göra något annat än att se på tv då jag är såhär trött. :) Ciao!


Nighty night.

True Blood slutade en aning roligt tycker jag. Sam gick in i Dawn's hus och rullade runt bland hennes lakan och luktade på dem. Det såg nästan ut som att han blev helt upphetsad av det också. Hahaha. Konstigt slut kan man lugnt säga.

Celeborn kom in här i mitt rum nyss. Smart katt. Jag ska ju sova nu.
Imorgon måste jag gå upp när klockan ringer men jag får hoppas att jag somnar snart så ska det nog gå bra. :) Godnatt!


Wah!

Oj, hjälp! Helt plötsligt flög tiden fram och klockan är 22:00! Måste rusa till soffan och se på True Blood nu! Min fot har somnat också, så jag får hoppas jag inte ramlar ihop på vägen när jag springer, haha.


Onsdag.

Vi såg på The Day After Tomorrow efter lunchen i skolan idag. Jag kurade ihop mig och låg i en stol och kollade på filmen. Och så fick jag väcka Angelica ett antal gånger för att hon somnade. Haha. :b

Man blev ju en aning trött av att titta på film! Och jag som var trött redan innan.
Stängde av väckarklockan imorse och gick och la mig igen, och mamma tjatade på mig att jag skulle gå upp innan hon gick iväg, och jag kommer ihåg att jag tänkte att jag skulle gå upp. Men sen vaknar jag 08:50 av att Angelica's mamma ringde till min mobil och sa att Angelica står och väntar på mig. Först fattade jag ingenting när hennes mamma ringde till mig men sen förstod jag att hon måste ha lite pengar på sin mobil eller något.
Jag fick klä på mig, ta ut Celeborn från mitt rum och ta min medicin och sen gick jag och mötte Angelica. Vi kom lite sent men vi har ju ändå "frukost" den första halvtimmen varje dag så det gör nog inte så mycket om man kommer sent någon gång. :)

Ikväll ska jag se på det fjärde avsnittet av True Blood som visas på ettan klockan 22:00. :) Och i dagens avsnitt så kommer också Alexander Skarsgård dyka upp i serien. :) Så det kommer bli roligt att få se honom som vampyr.

Jag måste också se till att se de avsnitt jag inte har sett, och komma ikapp tv-serierna som jag följer, så att jag kan följa avsnitten som vanligt igen. Jag ligger ju efter i Gossip Girl, Ugly Betty, One Tree Hill och Prison Break. Fast PB kan jag se klart när som helst egentligen, eftersom det är de sista avsnitten någonsin. Sorgligt nog! :(
Men jag får väl ha några se-klart-på-serier-jag-ligger-efter-med dagar någon dag då jag inte har någonting att göra.

Imorgon är det torsdag vilket betyder sista dagen i skolan för den här veckan. Sen är det helg för mig! :) Det ska bli så skönt att få sova normalt. Har sovit jätte dåligt den här veckan och varit trött hela tiden. Jag har haft jätte svårt att somna på kvällarna också även om jag går och lägger mig i tid. Hoppas det inte är mina sömnproblem som kommer tillbaka för dem klarar jag mig utan.
Jag ska nog gå och se på tv nu. Bädda ner mig i soffan med min filt som jag har runt mig just nu. Ciao!


“Thank you for being here today.”


Hahaha. I love it! ♥

THANK YOU FOR BEING HERE TODAY!Dumma horoshop.

Mitt horoskop enligt VR:
"Visserligen finns det en vän som behöver dig men nu handlar det allra mest om kärlek. Dessa två veckor bjuder på passion i stora lass, storslagna känslor, eleganta utspel och kanske en och annan konflikt. Sexlivet är det definitivt inget fel på heller, nätterna blir riktigt heta." (Jungfrun).

Det där stämmer ju inte alls för mig. Vadå kärlek? Vart då någonstans? Det undrar jag verkligen.

Nu sa mamma att jag ska komma och vispa vaniljsåsen. Ojdå, så nu vankas det antagligen paj med vaniljsås! Gud vad gott! :D


Coco before Chanel.


Idag är det gala premiär för COCO BEFORE CHANEL filmen! Och för oss "vanliga människor" så är det premiär på fredag, den 18 september! :)

Jag vill och jag måste och jag ska se den. :) Audrey Tautou spelar ju huvudrollen för fan. Hon är min absoluta favorit skådespelerska. Så det är klart att jag måste se den! :)

Jag tror inte mamma vill se den, eller jag har iallafall för mig att jag har frågat henne innan men mitt minne är ju som det är. Angelica vill inte heller gå och se den. Nu pratar jag med Johanna om att se den och hon verkar iallafall lite på. Oavsett hur mycket jag vill se den så är det ganska mobbat att gå på bio och se filmen själv, och det skulle jag nog aldrig kunna göra heller. :b Så jag försöker nu ragga med mig någon som vill se filmen med mig! :)

Jag har vetat om den här filmen i runt ett års tid nu. Så det ska bli roligt att se den. Har vetat om den endast för att Audrey är med i den såklart. ;)


Jag måste komma ikapp GG...

Ojojoj. Det första avsnittet i säsong 3 av Gossip Girl sändes igår. Jag kanske borde sätta lite fart och kolla klart på säsong 2 nu? Det är nog dags.
Jag har nog mer än 5 avsnitt att kolla klart på från säsong 2. Jag skulle ju ha gjort det innan säsong 3 började, och det tänkte jag på innan sommaren, men det har alltså inte blivit av än. Haha.
Sen ligger jag också efter med Prison Break, Ugly Betty och One Tree Hill. Duktig jag är!


090915.


Jag gick hem från skolan när vi fick lunch. De skulle iväg på studiebesök till en sopstation/återvinningsstation. Och snälla ni, hur kul är det? Nej, det tyckte jag att jag klarade mig utan.
Kom hem och möttes av två nya tidningar. :) Nya veckorevyn och så en Ellos-katalog. :)

Jag ska ta med Ellos-katalogen nu och läsa den framför tv'n. Ska se om det finns något roligt som jag kan se på. :) Jag borde nog ta något att äta också så att jag får i mig någon sorts lunch. Mamma kommer inte hem förrän efter klockan 17:00 så. Ciao!090913 - Från i söndags.


Jag var seg, trött, i behov av en dusch, och försökte plugga... Men tog en paus framför tv'n.

Fredagsmix är namnet på innehållet i skålen. Allt i en påse! Som mamma köpte på lördagen. Väldigt gott!

Jag såg på reprisen av Royal Pains för jag skulle spela in ett klipp, som jag också ska visa er.22:28.

Snart blir det sovdags för mig men först måste jag städa kattlådan och sen måste jag borsta tänderna. Celeborn ligger redan utslagen och sover på min säng. Vilken lyckost till katt! :b
Vill se lite av programmet som går på trean just nu också. Det handlar om någon kille som ska gå från sunk till hunk, och hur viktigt det är med tvättbrädor för killar. Dvs tvättbräda på magen.
Det kan vara roligt att se något utseende-fixerat om killar för en gångs skull. Good night!


Svenska Hollywood-fruar.

Japp. Jag ska gå och kolla på det som är kvar av det nu. Jag har suttit och pratat med Johanna på msn så jag har varit helt inne i det och då har jag inte kunnat gå iväg ännu, men nu måste jag gå och kolla på det. :) Det är dagens underhållning helt klart! :) Haha. Jag misstänker stort att jag kommer skratta ihjäl mig åt det programmet.

Kanske skriver mer senare ikväll, men annars så säger jag godnatt. :) Jag är ganska trött nu ikväll så jag kanske går och lägger mig tidigt.❝Another way to live❞.

16.55

Ett annat sätt att leva

Brittisk dokumentär från 2008. Del 3 av 6.
Afar är en folkgrupp i Etiopien där man lever strikt muslimskt och där alkohol är totalt förbjudet. Dit kommer Lana Inglis, en 28-årig flygvärdinna med tidigare alkoholproblem. Lana hoppas att hennes månad hos kvinnorna i folkstammen ska hjälpa henne att helt komma ur sitt alkoholberoende.
Sex kvinnor ska under varsin månad bo och leva hos sex olika folkstammar från skilda delar av vår värld. Här krockar vår västerländska livsstil med ett helt annat sätt att leva.


Detta såg jag och mamma på idag medan vi åt middag. Vi har sett på ett annat sånt här avsnitt ur den här dokumentären. För jag känner igen namnet “Ett annat sätt att leva”.
Det var intressant att kolla på, men jag förundras verkligen över hur de kan leva sådär.

De lever mitt ute i ingenstans, där de bygger sina hyddor som de bor i. Och det är kvinnorna och barnen som får göra allt arbete, även det som är hur tungt som helst. Det enda männen gör är att bestämma saker, och slå sina fruar om de inte får mat tillräckligt snabbt eller om de inte får sin vilja igenom.
Och kvinnorna och männen umgås inte med varandra under dagarna eftersom kvinnorna då är upptagna med allt de måste göra. Männen bara latar sig dagarna igenom.
Och sen på kvällen, så sover de i olika sängar om de har barn. Isåfall sover kvinnan med barnet i en säng, och mannen sover i en annan säng. Och om mannen vill ha sex så måste kvinnan lägga sig ner i sängen med benen isär, låta mannen göra det han vill, och sen dra ihop benen igen och gå och lägga sig.
Hur sjukt är det inte?

Och till råga på allt så skar de av huvudet av en liten get. Det kunde jag inte kolla på. Jag hörde dens gulliga bä-ande och jag höll nästan på att börja gråta. Fyfan. Jag sa till mamma också att jag ska rädda alla de där getterna om jag blir rik någon dag, och fixa ett naturreservat åt dem.


Sommaren som gått. 2009.

Bästa köpet: En svart klänning.

Roligaste festen / utgången: Jadu... Jag har inte varit ute eller på någon fest.

Sommarens låt: Denna, denna, denna och denna.

Roligaste resmålet: Platanias, Chania, Kreta såklart.

Bästa bio: Harry Potter 6 - Halvblodsprinsen.

Sommarens foto: Jag får väl säga alla bilder från Kreta.

Sommarens flirt: Ingen speciell.

Bästa dagen: Jag tror inte att jag har någon sådan dag. Men Kreta var såklart underbart och sen har jag och Angelica haft ganska roligt också.

Jag har lärt mig: Att man skulle kunna göra mycket mer om man hade mer pengar. Inte så svårt att lista ut men ändå. Jag har ju varit pank hela vårterminen också så jag har inte kunnat spara något heller.

Frisyren: Jag har haft både utsläppt och uppsatt i toffs. Långt hår blir lätt för varmt att ha över ryggen, så då är det skönare att sätta upp det.

Väskan: Min svarta lilla väska, eller min vita väska.

Plagget: Långa linnen, linne-klänningar (som jag kallar det, dvs klänningar utan armar), + leggings.

Sommarläsning: En shopaholic får en syster, En shopaholic, och Grottbjörnens folk.

Beautyprodukten: Huh, det kan man undra.. Solkräm och mascara får jag väl säga. Haha.

Smycket: Mitt berlockarmband som jag alltid har på mig. Fast det tar jag aldrig av mig så det kanske inte räknas.

Kaffe: Det har jag inte druckit. Jag tycker inte om kaffe.

Skorna: Mina svarta converse har använts mycket flitigt. 

JAG UTMANAR: Angelica, Johanna, Elaine, Jenny, och Emma.Nighty night.

Jag kände mig helt slut + att jag hade fått ont i huvudet förut innan jag duschade. Men nu mår jag bättre. Tog en hvuudvärkstablett innan jag gick in i duschen också.
Nu ska jag sätta mig i soffan och se lite på tv och vänta på att mitt hår torkar. Sen blir det bums i säng.
Just nu är det lite kvar av Supernatural på femman, och sen börjar CSI NY som är ett av mina favoritprogram. Men det slutar 01:15 så jag kan inte se på hela det. Då blir det alldeles för sent. Iofs är det bara en timme kvar...

Jaja, jag får skylla mig själv sen på morgonen när jag ska gå upp och kommer vara helt död. Det är ju mitt eget fel men jag vet att jag kommer tycka synd om mig själv imorgon för att jag är så trött, haha. :b Så gör jag alltid även om det är mitt eget fel att jag är trött. :b
Men godnatt och sov gott! Vi hörs imorgon! :) Ciao!


Skoluppgift om naturupplevelse som aldrig blir klar.

Puh... Jag är en aning slut nu.
Jag har väl skrivit ungefär 3 A4 med text nu. Plus att jag har lagt till bilder och foton. Hela uppgiften/redovisningen är just nu 11 A4 sidor lång, och det ska ta 10 minuter att ta del av det (läsa igenom det alltså). I don't think so.
Men jag har suttit här i två timmar nu och försökt. Och jag kan inte göra något mer än det här. Och att få med våra sinnen i den här redovisningen har inte gått överhuvudtaget. Hur ska jag komma ihåg hur det luktade tex i Tyresta By när jag var liten? Jag minns knappt att jag har varit där.
Jag tycker att det var en ganska konstig uppgift som jag fick att göra till att börja med. :/ Men jag ska göra klart den och så ska jag skicka den till Lisa. Jag får helt enkelt förklara att jag hade svårigheter med den och hoppas att den duger ändå.

Nu ska jag bädda min säng så att det är klart innan jag ska sova. Sen ska jag ta en dusch. Och sen måste jag fortsätta med den här uppgiften som jag håller på med här på datorn. Och efter det, så ska jag nog se litegrann på tv innan jag går och lägger mig. Så jag kommer nog komma i säng efter midnatt idag men jag har haft fullt upp med den här dumma uppgiften.
Jag har också bara ätit frukost och snacks idag, så jag borde ta och äta något mer innan jag går och lägger mig men det vet jag inte om jag orkar fixa nu.
Nu ska jag sätta lite fart här igen så jag kan komma i säng någongång innan jag ska upp igen. Jag säger godnatt och sov gott redan nu. Ciao.


Jag och mitt pluggande...


Det går så jävla bra för mig och mitt pluggande! Det som står i dokumentet är själva uppgiften, och jag har inte kommit någonstans. GAH!

Kom på att jag inte orkar sitta och skriva för hand för det går ju så mycket snabbare på datorn. Sitter och lyssnar på en spelningslista jag sparat på spotify. Jag och Angelica delar ju på hennes spotify-konto men en spelningslista borde jag väl få spara på hennes konto? Det tycker iallafall jag. :) Den innehåller låtar med Miley Cyrus, Jonas Brothers och Mitchel Musso. Bara disney-stjärnor. ;)

Nu måste jag försöka skriva något. Jag älskar att skriva så det borde vara hur enkelt som helst för mig egentligen. Men själva uppgiften är att jag ska skriva om en naturupplevelse. När har jag någonsin varit ute i naturen frivilligt? Typ aldrig! Det är därför jag har en del svårigheter med den här dumma uppgiften nu, haha.

Men wish me luck! Ska försöka komma någon vart nu.Söndag.

Mamma var inne i mitt rum redan innan klockan 12 och försökte få upp mig medans hon lånade min dator. Men det gick ju som det gick med det. :b Både jag och Celeborn låg helt utslagna i min säng! :)
Jag gick inte upp förrän klockan närmade sig 14:00 faktiskt. :b Men jag har faktiskt inte gått upp så sent på ett tag så det är ändå lite framsteg för mig. :)

Sen måste jag ta och fixa min läxa idag också. Jag borde nog skriva det för hand först, så slipper man sitta framför datorn och bli lockad av internet samtidigt.

Inatt är det ju MTV VMA's! Vilken lyckost Bella är som får vara där och intervjua kändisar på röda mattan. Och hon har redan intervjuat Lo från The Hills! Lyckost är allt jag kan säga.
Dock hade jag faktiskt föredragit om Kenza hade åkt dit. Så det är väldigt synd att hon blev sjuk och inte kunde åka. Det var ju hon som skulle ha åkt dit från första början med MTV. Jag menar, Bella jobbar ju inte ens för MTV så det var lite konstigt egentligen att hon ens kunde få jobbet. :/
Jag skulle faktiskt vilja sitta uppe inatt och se på VMA's, men det är just att det visas inatt som är problemet. Jag har skola imorgon och jag kommer vara helt död om jag stannar uppe inatt och kollar på det. Eftersom jag är en riktig nattuggla så skulle jag säkert orka vara uppe utan några problem, men det är just att hålla sig vaken sen imorgon i skolan som blir det största problemet. :b
Så jag får nog ta och skippa det och se på reprisen av VMA'sMTV någon annan dag då de visar reprisen av galan.

Nu måste jag ta och äta något. Jag har inte ätit frukost än. Mamma ska kolla på repris av Lyxfällan så något Disney Channel kan jag inte se på medans jag äter frukost. :( Men jag överlever nog ändå, haha. Ciao!


Before the storm - Miley Cyrus ft. Nick Jonas.


Sjukt fin låt med Nick Jonas och Miley Cyrus. ♥
De har ju varit tillsammans tidigare så det kanske gör låten lite finare.01:59.

Jag gör inte något speciellt nu så det är lika bra att gå och lägga sig. Onödigt att vara uppe om jag inte ens håller på med något. Och så slipper jag sova bort halva söndagen också. Och jag måste ju göra min läxa under söndagen också eftersom jag var dum och inte gjorde den nu under lördagen... men det får jag skylla mig själv för. :( Blä.
Jag ska nog ta och läsa lite i min bok "Hästarnas Dal" och sen ska jag släcka lampan och sova. Godnatt!Royal Pains.

Jag har ätit middag, och sett på en dvd-film med mamma sen jag skrev sist. Och nu sitter jag och kollar på Royal Pains som har börjat på trean. Det är en ny tv-serie och idag på premiär-dagen så visar de dubbelavsnitt! :) Den verkar faktiskt ganska bra hittills så jag ska se klart på den. :)
Kommer tillbaka till datorn runt klockan 23:00 då det är slut. Vi hörs då! :)


Malin fixar!

Ringde upp Telia nyss och frågade vart våra kanaler håller hus.
Då gav han mig två nya koder som jag var tvungen att knappra in efter att jag hade startat om boxen. Killen jag pratade med igår från Telia sa ingenting om att vi behövde några koder för att det skulle fungera. Så det var ju dålig information! Precis som killen jag pratade med nyss sa.
Han gav mig dock koderna och jag knapprade in dem och så fungerade det på en gång! :) Så nu är jag räddad. Nu har jag Disney Channel igen! :) Haha.

Jag kan fixa grejer alltså! :) Igår fixade jag så att vi har hemligt telefonnummer igen också. Malin fixar som sagt! ;)


Lördag.

Jag vaknade runt 12-tiden idag för att jag hörde röster i hallen. Då var det Elin, Marjo och Lars som hade kommit hit. De skulle hämta Sammy. Han ska testa att bo där hos Elin. Hon har haft katt-kampanj hemma så jag antar att det har lönat sig eftersom Marjo gick med på det till slut. Som jag förstod det så var det en överraskning för Elin också så jag blev lite förvånad över att hon var med.
Nu får vi se om Sammy trivs hemma hos dem och de vill behålla honom, annars kommer han såklart tillbaka. :)

Jag kommer sakna den lilla bäbisen. Han är trots allt den sötaste djävulsungen ever! :) Men jag vet att han kommer få det hur bra som helst hemma hos dem också. Och Elin kommer (läs: ska ;)) behandla honom som en liten prins så det blir nog jätte bra. :)

Idag är det tänkt att jag ska göra min läxa men jag har inte gjort någonting på den än... fast dagen är ju inte slut än som tur är. Det är lika bra att göra den idag istället för att skjuta upp den till imorgon. Får försöka ta itu med den snart! Ska nog hämta lite coca cola att pigga upp mig med så kan jag fixa uppgiften sen. :)

Mamma köpte någon mix-påse som det var popcorn och ostbågar i vad jag förstod. Hon sa att det verkade ju jätte gott, och det tror jag med. Så det kommer vi nog mumsa i oss ikväll. :)
Nu ska jag hämta cola och försöka göra lite nytta här. :) Hejdå så länge!Jag SKA ha mitt Disney Channel.

Hellu.
Jag ringde till Telia under dagen på fredagen. Sa till killen jag pratade med i telefonen att vi ville beställa kanalpaketet "Stor" till tv'n istället. Eftersom mamma av någon anledning har beställt fel. Jag måste ju få ha mitt Disney Channel och det finns bara med i det stora kanalpaketet.
Sen bad jag honom att ändra vårat nummer till hemligt också. Vi har alltid haft hemligt nummer, så min moster påpekade det för mamma förut när hon ringde till henne att vårat nummer syndes hemma hos dem. Men det ska vara fixat tills idag (lördag).

Jag ska söka igenom alla kanaler och kontrollera så att vi har fått kanalpaketet "Stor" sen när jag har vaknat. Det skulle komma en timme efter vi hade pratat klart, men det gjorde det ju inte. Men sen har jag inte kontrollerat det någon mer gång efter det.
Nu blir det ett till glas coca cola och sen blir det sovdags. Vem vet när jag vaknar under denna lördag. :b Men hey, jag är ju faktiskt ledig! Ledig. Det är ett så underbart ord! :) Haha.
Vi hörs under lördagen när jag har vaknat. Godnatt och hejdå.Hoist The Colours.


The king and his men,
Stole the Queen from her bed,
And bound her in her Bones,
The seas be ours,
And by the powers,
Where we will, we'll roam.

Yo Ho, haul together,
Hoist the colours high,
Heave Ho, Theives and Beggars,
Never Shall We Die!

Some men have died,
And some are alive,
And others sail on the sea,
With the keys to the cage...
And the Devil to pay,
We lay to Fiddler's Green!

The Bell has been raised,
From it's watery grave...
Do you hear it's sepulchral tone?
We are a call to all,
Pay heed the squall,
And turn your sail toward home!

Yo Ho haul, together,
Hoist the colours high
Heave Ho, Theives and Beggars,
Never Shall We Die!


Det här är lätt den bästa låten i POTC3. ♥While watching POTC3.


"DO YOU FEAR DEATH?"

DRINK UP, ME HEARTIES, YO HO!Min nya baby.


Här är min nya baby/notebook/mini-laptop. Det är en rosa Samsung NC10. :)

Våran router har inte kommit hem till oss än så jag kan inte surfa runt inne på internet med min lilla baby ännu, men när routern kommer så kommer jag nog använda min baby flitigt. :) Den är så liten och gullig! Perfekt att bara ta med sig! Och så har den web-cam och 8 timmars batteritid också. Jag älskar den redan. ♥Livvi Franc ft. Pitbull - Now I'm That Bitch.


Jag hittade den här låten på en annan blogg. Den är väldigt bra och peppande! Så ta och lyssna på den!POTC3.

Nu ska jag se på Pirates Of The Caribbean 3 - Vid Världens Ändekanal5 och den är inte slut förrän över midnatt. Så jag lägger upp bilder på min nya baby (mini-laptop) efter det någon gång!
Nu måste jag springa! Ciao!


Speed Typing Test.

Typing Test Score
WORDS PER MINUTE (WPM): 64.
KEYSTROKES: 332.
WORDS THAT WAS SPELLED CORRECTLY: 42.
WORDS THAT WASN'T SPELLED CORRECTLY: 1.
You got 320 points and reached position 116 of 385 in the placements (the latest 24 hours).


Min dator är klar!

Hej hej!
Jag har varit uppe sen 12 men jag har sett på tv och så är mummu och vanna här så jag har umgåtts lite med dem också.
Markus ringde för en stund sedan och sa att han har min dator så jag ska in till stan och möta honom och hämta datorn. Ska åka med bussen om 20 min så jag får nog stänga av datorn nu så jag hinner med bussen. Jag vet inte vilken väska jag ska ta för att få plats med datorn men det får jag fråga mamma om... Hejdå tills ikväll någon gång!


Vart är våran router?

Btw så sa mamma idag (torsdag) att hon undrar vart våran router håller hus. Den skulle komma på 8 dagar och det har gått 2 veckor. Skärpning!

Jag börjar sakna att kunna sitta med lappis i soffan i vardagsrummet och kunna se på tv samtidigt. Det är ju så jag brukar spendera mina kvällar om det finns något jag vill se på tv'n. Då tar jag bara med mig lappisen till vardagsrummet. :b Jag brukar dock mest göra det om Angelica är online och vill snacka med mig, snäll som jag är. ;)

Routern måste iallafall komma innan jag får min nya laptop av Markus! Då kan jag tänka mig att jag kommer bosätta mig i soffan varje dag med datorn i knät. :) Hihi.
Nu ska jag se på tv'n som sagt. Ciao!


Mobilprat.

Sitter och pratar med Angelica i mobilen. Hon står vid en busshållsplats och väntar på bussen. Hon missade bussen förut så nu har hon stått där i nästan en timme. Och så ringde hon upp mig och har tvingat mig att prata med henne hela tiden. Nyss visade min mobil att den hade lågt batteri också, och sen stängdes den av innan jag hann säga något om det till henne, haha. Men jag satte fort mobilen i laddaren och sen ringde hon upp mig på en gång så vi fortsatte att prata.
Nu kommer hennes buss så nu behöver hon inte vänta ute i kylan längre. :)

Nu sa vi hejdå men hon la inte på luren, haha. Det är ju meningen att man ska lägga på efter att man har sagt hejdå? Hahaha.
Men nu la hon på.

Ska gå och se "2 ½ Men" som börjar snart. :) Sen vet jag inte om jag ska sova eller om jag stannar uppe ett tag till. Det får jag se. Men hejdå och godnatt iallafall. :)


Du är vad du äter.

Celeborn sitter framför datorskärmen just nu så jag ser ingenting. Men nu la han sig ner så nu ser jag! Tack så mycket baby.

Men jag ska gå och se på "Du är vad du äter" nu. Och jag ska ta med mig Celeborn till soffan och hoppas att han håller mig sällskap. Han verkar ju lite sällskaplig nu när han hoppade upp i mitt knä osv. :) Sötbollen.

Ska dricka cola och äta godis och kanske poppa popcorn också. Perfekt till "Du är vad du äter". ;) Eller vad säger ni? Haha. Av någon anledning brukar det alltid bli onyttigheter framför tv'n när man kollar på det! Haha! :)

Men nu har det redan börjat så nu måste jag gå. Puss och hejdå!


Fråga chans.

Hahaha.
Gick fram och tillbaka till brevlådan (som ligger en bit ifrån oss bara).
När jag var påväg tillbaka hem så cyklar två små killar förbi och ena killen frågar:
- Får jag chans på dig?

Haha. Jag kollade bak på han och sa nej.
Och han sa stolt till sina kompisar: "Sådär frågar man!"
Synd bara gubben att du fick dig ett nej. Men det kanske är själva frågan som räknas?

Jag vet inte hur gamla dagens barn är, men jag kan väl tänka mig att dem var runt 10-årsåldern.


Torsdag.

Hellu.
Blev väckt klockan 8 av att min moster ringde. Galning! Sen ringde hon runt klockan 11 igen och då låg jag fortfarande och sov. Men sen gick jag upp lite innan klockan 12.
Såg på ett gammalt avsnitt av Top Model, åt frukost, och sen såg jag på ett avsnitt av Oprah. Och det avsnittet handlade om barnpornografi. Och det var en 18årig kille som greps för att han hade en massa barnpornografi på hans dator. Det laddades hem en massa filmer medans han var i skolan. Kan ni tänka er en 18årig kille som laddar ner barnpornografi? Helt jävla sjukt! Sen var det tydligen en video som han hade på datorn där ett barn hade tvingats ha sex med en hund. Och den där 18åriga killen blev frisläppt mot borgen.
Fan vilka sjuka människor det finns. Kommer världen någonsin innehålla normala människor?

Jag drömde en konstig dröm inatt också. Eller konstig vet jag inte, den var mest skum. Jag kanske ska skriva ner den om jag orkar.

Och så vill jag säga grattis till Nicole Richie och Joel Madden som fick sitt andra barn på morgonen den 9 september. De fick alltså sitt barn på det unika datumet 9/9-09. :) Och de fick en son som de döpte till Sparrow James Midnight Madden. Ett ganska unikt namn också. Så, GRATTIS till dem! :)

Nu måste jag gå iväg till en brevlåda och posta två brev. Ett eget brev som jag inte postat än och sen ett som mamma behövde posta. Brevlådan töms klockan 16:00 så nu får jag sätta fart. Efter det ska jag försöka skriva lite. Vi hörs senare!


True Blood.

Nu börjar True Blood så nu ska jag bosätta mig i soffan framför tv'n.
Sen ska jag nog sova. Är trött och seg.
Så vi hörs imorgon någon gång. Jag måste göra en uppgift jag fick via mejl från min lärare också, och jag tänkte göra den imorgon. Men det kan ju knappast ta hela dagen.

Åh, vad jag vill skriva! Alltså inte skriva som i blogga, utan skriva som i börja på en bok. Jag har läst att man inte ska vänta på att inspirationen ska komma, utan man ska bara skriva ändå även om man inte har någon inspiration. Och jag har ju en del idéer så jag måste ju ta itu med det. Fast alltid när jag tänker på det så är jag så trött att jag inte ens orkar försöka skriva något. Jag får skärpa mig helt enkelt!

Men nu ska jag skynda mig till tv'n. Godnatt och hejdå.


090909 - Today's shopping.

Jag kom hem runt 18-tiden. Tydligen så missuppfattade mamma mitt svar på om jag skulle ha middag eller inte. Jag svarade nej, och en halvtimme efter sa hon att maten var klar. Och då hade hon stått och gjort iordning grekisk sallad också. Men så kan det gå.

Vi kollade i en del affärer inne i stan, och jag köpte ingenting förutom ett par örhängen. Och de kostade bara 29 kronor för alla örhängena i affären kostade 29 kronor. Det hade inte jag sett först så jag trodde kassörskan hade gjort fel och gett dem billigare till mig men sen upplyste Angelica mig om att alla örhängen kostade 29 kronor.
Örhängena jag köpte var iallafall iform av ett hängande eiffeltorn. Såhär:


Inte världens snyggaste bilder men jag orkar inte fixa bättre så ni får nöja er med dem.
Jag har länge velat ha ett par örhängen med såna här eiffeltorn så jag är glad att jag hittade dem! :) Och för bara 29 kronor också! Det kan man snacka om bra kap! :) Jag är mycket nöjd.

Jag har bestämt mig för att jag ska spara en massa pengar till nästa sommar (jag börjar planera tidigt, ja) så jag får inte shoppa något nu. Och det var därför jag var duktig och inte shoppade något idag + att jag inte var shoppingsugen helt enkelt. Hur jag nu inte kan vara det vet jag inte, men jag tror det var för att jag mådde dåligt för att jag hade ont i huvudet. Jag har fortfarande ont i huvudet förresten men jag tog en värktablett för en stund sen så jag får hoppas att det går bort snart.
Men jag fick ju två stycken presentkort när jag fyllde år. 500 kronorGina Tricot och 300 kronorH&M, så jag får såklart använda dem. Men förutom det så ska det inte slösas några pengar. Här ska det sparas! :)


090909.

Idag är det den 9/9-09. Ett magiskt datum med andra ord! :)
Borde det inte också hända något magiskt då? Än är inte kvällen slut så jag ska vänta och se... (I onödan säkert, men man kan ju alltid låtsas tro på magi.)


Onsdag.

Mobil-alarmet ringde klockan 10:00 och jag kände mig faktiskt riktigt utvilad. Så jag var duktig och gick upp på en gång. :)
Nu har jag suttit och latat mig istället för att göra det jag borde ha gjort, så nu blir det lite bråttom. Jag ska ta bussen som går klockan 12:15 till stan. Ska möta Angelica inne vid Tekniska. :)

Och jag sitter här i nattlinne så jag måste få på mig kläder innan dess, och få i mig något ätbart, ta mina mediciner, packa väskan, borsta tänderna, och sen ska jag traska iväg till bussen. Så det är lite brådis just nu, som vanligt eftersom jag alltid är ute i sista minuten. Vi hörs ikväll eller något skulle jag tro! :) Hejdå tills dess!


Segkorvens dag.

Haha. Gick upp runt 11 men sen efter att jag hade skrivit ett inlägg så gick jag och la mig med Celeborn. Lyckades somna och sov tills 3-tiden. Skönt!
Ungefär så seg har jag varit hela dagen idag. Jag sitter fortfarande här i nattlinne och det är väl ingen direkt idé att klä på sig nu? Jag ska dock ta mig en dusch när jag orkar, så jag får väl sätta på mig mjukisbyxor eller något efter det.

Ikväll kommer The Mentalist klockan 21:00 på trean. :) Det ska jag minsann se på.
Och jag ska hinna duscha innan dess, så jag får nog ta och göra det snart. :b

Imorgon ska jag följa med Angelica in till stan för hon ska shoppa. Jag vill också shoppa men jag får se hur det blir med det. Isåfall ska jag försöka hålla mig till mina presentkort.
Jag måste också gå till The Phone House och lämna tillbaka ett head-set. De gav mamma fel head-set trots att de fick reda på vilken mobil-modell hon hade. Och hon har inget busskort så hon kan inte åka in till stan för att gnälla om det här, så jag får ta med det till stan imorgon och lämna tillbaka det och be om ett nytt som passar. Hur svårt kan det vara att ge rätt head-set för rätt mobil-modell?

Jag har lagt till en nedräkning till New Moon-premiären i menyn nu. ♥
Nej. Nu är det duschen som gäller förfan. Ciao!


Tisdag.

- Är du vaken innan tre?
Ja, det är jag mamma. Jag vaknade innan klockan 11 till och med. Duktigt gjort för att vara mig!
Men nu ska jag gå och lägga mig i min säng med Celeborn. ♥


La Valse D'Amélie.

Jag sitter och lyssnar på soundtracket till Amelie från Montmartre. Ganska mysigt!

Men jag ska nog stänga av datorn nu och gå och lägga mig. Jag är trött och det känns som att hela min kropp är helt slut av ingenting, och så är jag lite smått deppig också och jag vet inte varför. Så nu känns sängen väldigt lockande. Godnatt!


Csi Ny.

Hellu.
Jag blev inte tidig imorse för Angelica skickade till och med sms och frågade vart jag höll hus, haha. :b Jag var tidig först men sen flög tiden iväg och den blev 08:40 innan jag hann gå hemifrån.

Jag slutade efter lunchen i skolan idag. Alltså klockan 12:30. :)
För de skulle bara prata om Barnens Ö i skolan efter lunchen och eftersom jag inte ska följa med på det så är det lite onödigt för mig att sitta och lyssna på det. Lisa (våran lärare) skulle skicka en hemuppgift till mig på min mejl istället. :)
Och imorgon är vi tydligen lediga. + att jag ska vara hemma på onsdag och torsdag eftersom de andra ska till Barnens Ö då. Så nu har jag gått klart skolan för den här veckan. Skönt som fan! :)

När jag kom hem så var Mummu och Vanna här för att Mummu höll på och klädde om våra köksstolar. Så jag satte mig med Vanna i vardagsrummet och åt upp kakorna från i lördags. Det är mina favoritkakor, vad de nu heter. Jag kommer inte ihåg det bara för det.
Sen tog jag filten som alltid ligger på soffan för katternas skull och stoppade om mig själv och halvsov i soffan. Sen runt klockan 16:00 så skulle dem åka hem så då fick jag gå upp och låsa dörren, och sen gick jag och la mig i soffan igen och sen dess har jag halvsovit/sovit tills jag vaknade runt klockan 18:00. Så nu är jag inte lika trött iallafall.

Ikväll börjar CSI NY på femman klockan 21:00. Och i dagens avsnitt så sitter två av personerna i serien och dricker kaffe när en fågel släpper ner ett människoöga i den enas kaffekopp. Det låter väl mysigt? Usch!
Eftersom jag inte har något annat inplanerat ikväll och jag gillar just CSI NY så kommer jag nog att se på det. Jag kommer nog ta lördagens chips till sällskap. ;) Eftersom jag är ledig nu så får jag det! Haha.
Ciao!


Måndag.

Uh... Jag är trött som en... trött hest! :(
Jag kommer nog gå och lägga mig i tid ikväll av mig själv för att jag kommer att vara så trött. Det kommer bli skönt att sova. ♥
Jag har inte orkat äta frukost eller någonting nu heller. Jag har kollat på lite The Voice på femman och så har jag fått på mig kläder. Jag måste ta på mig en till tröja innan jag går dock, och så jacka över det. Ni har väl märkt att hösten är här?! Blä! :(

Jag får nog ta något att äta på frukosten i skolan eftersom jag inte har ätit något än. Ganska bra idé ändå att servera frukost i skolan. Då behöver man ju inte äta hemma egentligen. Men det är såklart godare hemma än i skolan. ;) Men jaja, något ska jag väl hitta att äta.

Nu ska jag nog ta på mig en tröja och gå iväg och möta Angelica. Jag kommer vara tidig för en gångs skull! :) Woho. Hon kommer nog bli förvånad, haha. :)
Men puss puss på er och så hörs vi sen efter skolan i eftermiddag. Hejdå och ha en bra dag! :)Den Utvalde.

Såg på "Den Utvalde" som gick på kanal5 nu ikväll. :) Jag missade första halvtimmen ungefär så jag förstod inte riktigt vad själva morden handlade om, men annars så var filmen ganska bra. :)

Nu ska jag gå och ta mig ett glas vatten och sen måste jag borsta tänderna och gå och lägga mig bums. Det är upp till skolan klockan 07:30 som gäller och egentligen borde jag ha gått och lagt mig klockan 23:00 som jag bestämt att jag ska göra varje kväll, men nu ikväll så var jag olydig och då kommer jag vara ännu tröttare sen när jag ska gå upp. Och så har jag inte duschat nu under kvällen heller så mitt hår är ju förjävligt och på morgonen kommer jag verkligen inte orka duscha. Haha. Jag kanske får ta på mig en mössa för att dölja mitt fräscha hår? Vi får se hur det blir med det.

Godnatt och hejdå goddamnit!


Mina födelsedagspresenter - 090905.

FRÅN MAMMA:

Hello Kitty vykort.

Jag hade önskat mig en teckning av mamma också och det fick jag. På ingen mindre än Hello Kitty. Väldigt nice att hon hade skrivit 'Hello Malin' istället för Hello Kitty också. :) hihi.

Hello Kitty pyjamas.

Hello Kitty spegel. (Dock lossnade spegeln när jag och Angelica öppnade den, en aning dålig kvalité?)
+ min Hello Kitty flaska, samt +busskort inför höstterminen 2009.FRÅN ANGELICA:

Hello Kitty vykort.

Hello Kitty penna, linjal och sudd.

Den rosa lilla boken och pärlorna skulle jag ha fått förut när Angelica rensade i sitt rum och hittade dem så hon var smart och tog med sig dem till min födelsedag. Och armbandet har hon gjort själv till mig. Gulligt!

En Hello Kitty målarbok!

En Hello Kitty skrivbok! Den ska jag använda som dagbok sen när jag skrivit klart den jag har nu, när nu det blir. Jag är lite dålig på att skriva i den nu för tiden.


FRÅN MARKUS, MUMMU & VANNA:

Vykort.

Och sen en bild på själva presenten som Markus har beställt till mig. :) Den kommer komma om ca 2 veckor till Markus jobb så jag kommer få den någongång efter det. :)


FRÅN PAPPA:

Pappa var dålig och hade inte med sig någon bild på min present som Markus hade (det var min regel att ha med sig bild på presenten om man inte kunde ta den med sig av någon anledning), men han sa vad jag skulle få istället. En vit tritoni klocka med rosa guld. :)


FRÅN ELIN, MARJO & LARS:

Vykort.
+ presentkort på H&M.


Tack så mycket för presenterna allihop! :)
Jag blev mycket nöjd, hihi.Min födelsedag - 090905.


Mamma gjorde klart smörgåstårtan...

Smörgåstårtans resultat!


Jag väntade otåligt på att folket skulle komma... Vi hade satt tiden på klockan 13:00. Elin kom först. :)

Mamma gick och hämtade min tårta...

Och såhär såg tårtan ut! :) Så fin och väldigt god också! :)

Mamma kom på ett eget sätta kyla ner läsken, haha. :)


Det var lite dammigt på mina hyllplan i bokhyllan så Markus skrev "Malin städa", haha.

Jag skrev hej.

Vi tog Elin's rosett hårspänne och satte på Celeborn. Mycket fint. ♥Söndag.

Mamma väckte mig runt 11-tiden så jag har varit uppe sen dess. Lika bra att gå upp i hyfsad tid så jag är trött ikväll och orkar till skolan imorgon.

Jag har plockat undan lite på mitt skrivbord och så har jag plockat undan allt från golvet, tagit bort småsaker som legat och tagit plats i min bokhylla, och dammat bokhyllan. Och nu ska jag hämta dammsugaren och dammsuga mitt rum.
Sen ska jag kanske städa igenom hela min hylla som står närmast fönstret och iallafall försöka strukturera den så att det ser finare ut. Just nu ligger alla saker inproppade lite hur som helst i den. Och så ska jag städa igenom mina lådor under skrivbordet också.
Dammsugning behövs verkligen, och när jag ändå började plocka på mitt skrivbord och på golvet så bestämde jag mig för att jag lika väl kan städa hela mitt rum. För mig som hatar att städa är det ingen vanlig idé, men jag kanske har blivit mer bestämd under natten sen min 19-årsdag? Haha.
Hoppas det blir bra sen när det är klart bara men det blir det nog! :) Måste fixa på mitt nattygsbord också. Telefonen står ju där nu och tar plats + att andra grejer ligger där. Jag måste försöka strukturera det på något sätt.

Så nu är det städning som gäller för mig. Musik på spotify får hålla mig sällskap.

Sammy håller just nu på och jagar en fluga. Undrar om jag ska rädda den eller inte. Han håller dock på att riva ner saker från min fönsterbräda så jag får väl ta ner honom därifrån.
Jag publicerar bilderna från min födesedag igår efter att jag har städat klart! :)

Hejdå så länge!Lördag 5 september.

Hej hej! :)
Angelica åkte hem med 21:30-bussen förut. Så sen dess har jag suttit framför datorn och städat lite på mitt skrivbord.
Jag känner inte att jag orkar lägga upp bilder från idag just nu, så jag gör det imorgon istället då jag kommer ha mer ork. :)
Jag ska ta kort på de födelsedagspresenter som jag fick idag också, så då blir det bättre att jag lägger upp alla foton imorgon. :)

Nu ska jag städa undan det sista på mitt skrivbord, ta kort på mina presenter och sedan hitta någon plats att placera mina födelsedagspresenter.
Sen ska jag nog se om det finns något roligt som går på tv'n och så funderar jag på att sätta på ugnen och värma vitlöksbrödet som är kvar från igår. Jag har ju faktiskt bara ätit en macka, tårta, kakor och ostbågar idag, haha. Jag har alltså inte ätit några riktiga måltider så ett vitlöksbröd skulle passa fint. :b

Jag kan skriva om min födelsedag idag i min riktiga dagbok (för hand dvs) och så kan jag lägga upp delar av det jag skrivit imorgon tillsammans med fotona. :) Så blir det allt i samma inlägg.

Hoppas ni har haft en bra lördag! :) Det har jag haft iallafall. Och nu är jag ett år äldre. 19 år gammal. Och jag och min morbror Markus kom också på att han var 19 år då jag föddes, alltså är han dubbelt så gammal som mig. :b Hihi.
Men godnatt och sov gott så hörs vi imorgon! :) Au revoir!


Min födelsedag hittills...

Jag vaknade redan runt klockan 10:00 för att jag fick sms då. Sen kunde jag inte somna kvar men jag låg kvar i sängen tills mamma kom in i mitt rum. Hon sjöng happy birthday två gånger och sen fick det räcka, haha. :)
Vi satt i min säng medans jag öppnade mina presenter. :) Av mamma fick jag en svart Hello Kitty spegel i form av ett hjärta, en svart Hello Kitty pyjamas med rosa tryck(den har jag inte sett innan i affären eller på hemsidan men den var snygg!), presentkort på Gina Tricot, en teckning (jag önskade mig en teckning speciellt av mamma♥)Hello Kitty som mamma sen hade skrivit "Hello Malin" på (den vill jag fan rama in och sätta upp på min vägg!). Och sen var det ju min Hello Kitty-flaska och mitt +busskort för höstterminen som jag skulle fått idag, men som jag redan har fått. :)

Jag tackar mamma så mycket för presenterna. ♥ Jag blev glad. :)

Mamma har gjort klart smörgåstårtan och nu väntar jag bara på att hon ska bli klar med vad hon nu håller på med(?) så att vi kan gå till konditoriet och hämta min tårta! :) Jag är väldigt nyfiken på hur resultatet blev eftersom det ska vara en Hello Kitty tårta! :)

Jag försökte leta efter ballonger men vi verkar inte ha några hemma + att mamma sa att hon har bestämt att vi inte ska ha några ballonger för att de bara är i vägen. Man blir väl aldrig för gammal för ballonger? Eller?

Nu ska jag se om mamma är klar så att vi kan gå och hämta tårtan innan folk börjar komma hit. :) Ciao!


V for Vendetta.

VAD I...
V for Vendetta går på trean just nu utan att jag visste om det! What the eff.
Nu ska jag genast förflytta mig till soffan och bosätta mig där framför tv'n. Filmen är slut klockan 01:00 så det blir en bra början på min födelsedag. :) Älskar V for Vendetta så jag förstår inte hur jag inte kunde veta att den skulle gå på tv idag. Men nu måste jag gå till tv'n! Ciao!


Fredag.

Det har varit dålig uppdatering i bloggen idag, jag vet. Sorry för det!
Jag vaknade efter 12 någongång, och så gick jag upp efter att jag hade legat och dragit mig i sängen ett tag med Celeborn och Sammy. Och sen gick jag runt i nattlinne i flera timmar tills jag orkade ta på mig ett linne och ett par leggings.
Det jag har gjort idag är att kolla igenom mina tidningar och klippt ur grejer från dem. På mina favoriter, inspiration och sen hittade jag lite grejer jag ska sätta upp på min affirmationstavla också. :)

Sen gick jag till affären och handlade bröd till smörgåstårtan som tydligen saknades samt vitlöksbröd. Det var dagens ansträngning! Så jag har ätit vitlöksbröd nu ikväll, mycket gott! Och så fick jag lov att öppna en läsk, äntligen. ;) Haha. Mamma har ju satt upp varnings lappar i skafferiet på drickorna att jag inte får öppna dem förrän den 5 september! Haha. :b

Imorgon måste jag gå upp innan klockan 12 eftersom jag ska hjälpa mamma fixa lite grejer + att jag måste få på mig kläder och fixa till mig innan folket kommer hit. Och Angelica skulle komma hit redan innan klockan 12 så jag borde egentligen vara klar redan då. Ojoj! Och jag som inte ens har tänkt ut vad jag ska ha för kläder på mig! Men det går nog bra ändå.

Nu är det exakt en timme och 10 minuter kvar tills min födelsedag. Jag har redan fått ett par grattis på facebook från vänner i andra länder, men jag undrar vem som blir den första att gratta mig direkt efter klockan 00. ;) Hihi.
Hoppas ni har en härlig fredagskväll! Puss på er! ♥


❝The City❞ is back on 29 September!Det verkar som att det kommer bli en del drama i säsong 2 av “The City”. Men det är väl lite det som är meningen också. Det ska bli roligt att kunna följa Whitney igen! 


Tjejkväll.

Jag har hållt på och fixat så att menyn har hamnat över headern här på min blogg. Det har tagit några timmar. Men perfektionist som jag är så vill jag att min blogg ska vara så snygg som möjligt!

Nu måste jag äta middag, och sen ska jag ta bussen hem till Angelica där det ska vara tjejkväll ikväll. :) Johanna och Elaine kommer också dit! :) Det blir nog roligt.
Jag får se om jag åker hem senare ikväll/inatt eller om jag sover över hos Angelica. Men jag skriver nog inte mer förrän imorgon skulle jag tro. Så ha det bra tills dess! Ciao!


Samsung NC10.

Min morbror Markus ringde hem till oss för någon timme sen och frågade vad jag önskade mig. Jag svarade pengar och presentkort eftersom ingen vill köpa någon chihuahua till mig. :b Då frågade han om jag inte ville ha något roligare, och föreslog en rosa mini laptop. Det tyckte jag lät som en bra present så det godkände jag. ;) Så jag kommer alltså få en rosa Samsung NC10 laptop. Dock kommer jag ju få den senare än lördag eftersom den måste beställas osv.


DATORNS BESKRIVNING PÅ SAMSUNG.COM:
NC10 tar mini laptop konceptet till en helt ny nivå. Som en av väldens lättaste mini laptop i 10,2" klassen har den mycket att erbjuda. Kombinerat med en snygg design och en strömsnål men ljusstark SuperBright© matt LED skärm har NC10 upp till 8 timmars batteritid. Utvecklad för ett mobilt liv i rörelse med en vikt på låga 1,33 kg. Läs mail, surfa eller använd den inbyggda webbkameran för videokonferenser. NC10 finns i färgerna vit, rosa, ljusblå, mörkblå eller svart.


Jag sa också glatt till Markus att då kan jag använda den som en bloggdator! Haha.
Och så kan jag ta med den överallt! Så nu behöver jag aldrig mer något internetcafé om jag åker utomlands tex. ;) Mycket bra! :)

Den har också inbyggd webcam vilket jag inte har på min stora laptop, och så har den 160GB hårddisk. :)
Jag är väldigt förväntansfull över min rosa lilla bäbis. :) Jag längtar tills jag får den. ♥Tv-kväll.

Det är dags för andra avsnittet av True Blood på ettan klockan 22:00. :) Det ska jag minsann se på.
Annars så har jag inga andra planer för kvällen. Jag vill göra något eftersom jag nu kan ta mig vart jag vill, men jag kommer inte på vad det skulle vara och ingen annan verkar pepp för något. Så jag får väl lägga ner det velandet och nöja mig med att få se på True Blood om en timme.

Jag går nog och sätter mig framför tv'n redan nu och kollar om det finns något att se på. Jag orkar inte sitta framför datorn längre iallafall. Och Sammy jamar som en stucken gris så han kanske håller tyst om jag sätter mig i vardagsrummet. Han har btw bitit av en bit på en av mina väskor idag, tack så mycket för det. Och så har han rivit ner grejer i mitt rum och bara varit allmänt jobbig.

Men hejdå nu. Måste gå innan jag dör av uttråkning.


Onsdag.

Jag blev väckt av att min mobil ringde och då var det en tjej från Stagepool som ringde. Hon skulle bara kontrollera så att mina uppgifter stämde, vilket de också gjorde. Jag kommer få någon faktura som jag ska betala snart också, för medlemsavgiften. Det kostar 175 kronor i månaden för att vara medlem där. För mig som bara har studiebidraget som inkomst så är det faktiskt en del pengar. Men jag ska betala för en månad iallafall, och sen kan jag se vad det är för något och om det verkar bra, och sen kan jag bestämma mig om jag ska fortsätta vara medlem där eller inte.
Jag får tacka för väckningen iallafall. Haha.

Om en halvtimme ska jag traska ner till sjukhuset. Jag har tid hos en doktor klockan 14:45 för att jag måste byta min medicin. Mamma ringde och fixade den tiden igår eftersom det här inte kan vänta. Mamma skulle komma dit om hon hann men annars får jag sköta snacket själv. Men det borde ju gå bra.

Sitter här och lyssnar på spotify. Jag ska btw posta ett inlägg med mina favoritlåtar just nu. Spotify är en väldigt bra uppfinning! ♥

Min bäbis Celeborn ligger och sover i min säng just nu. :) Han är världens finaste.


Ännu en present avslöjad...

Jag såg att jag hade fått ett brev och det stod ingenting på kuvertet så jag undrade vad det kunde vara...

Sen när jag öppnade kuvertet så möts jag av brevet ovan. Vadå? tänker jag, jag har inte beställt något terminskort plus. Sen kom jag på mig själv och visade brevet för mamma, och mycket riktigt så skulle det ha varit en födelsedagspresent till mig... Men ja, hur skulle jag vetat det när det var ett brev adresserat till mig? :b Det går visst inte så bra för mamma att hålla presenter hemliga för mig.
Men jag tackar så mycket för busskortet! :) Nu är jag fri igen. Nu kan jag åka vart som helst när som helst hela halvåret. Och det tackar jag mamma för. ♥

Såhär ser pluskortet ut för höstterminen. Ganska söta färger tycker jag!

Och det här är min busskorts-ficka. Jag fick den när jag och mamma stod och köade till Beyoncé år 2007 av The Voice och den har hängt med sen dess. Så varje gång jag använder mitt busskort så gör jag lite gratisreklam för sveriges bästa radiokanal The Voice! :)


Tisdag.

Hmmm. Angelica sa att de hade sagt i skolan att vi var lediga idag så vi trodde ju att vi var lediga. Men vi hade tydligen skola idag ändå. Skumt! De borde ju kunna tala klarspråk tycker man så att man vet när det är skola och när det inte är skola. Jag var hemma förra måndagen och det var då de hade pratat om det, så det var därför jag fick reda på det från Angelica.
Och imorgon ska de ju till Barnens Ö men det är först på eftermiddagen. Så vi har alltså skola fram tills dess. Det hade jag ju faktiskt helt glömt bort, men nu eftersom jag varit hemma igår och idag (fast igår hade jag ju ändå inte kunnat gå till skolan eftersom jag var borta hela dagen) så får jag väl gå dit imorgon. Vi kanske slutar tidigare också eftersom de ska iväg.

Sen är jag ledig torsdag, fredag, lördag och söndag. :)
torsdag eller fredag (kan någon bestämma vilken dag?!) så ska jag ha tjejkväll med Angelica, Johanna och Elaine. :) Det blir nog roligt! Det blir roligt också att träffa Johanna för henne har jag ju inte träffat på evigheter. Så det blir nog en trevlig torsdag eller fredagskväll iallafall! :)
Och på lördag är det min födelsedag och kalas som gäller. :) Hihi. Och på söndag har jag inga planer men det blir väl att äta upp resterna av kalaset eller något? Haha.

Nu ska jag gå och sätta mig i soffan och söka efter Disney Channel på tv'n. Vi beställde speciellt ett paket med tv-kanaler som hette "Stor" för att vi skulle få med Disney Channel, men när jag kollade sist så fanns den inte på tv'n. Både jag och mamma minns att vi beställde det paketet så jag undrar vart min kära Disney Channel håller hus! Men jag ska gå och försöka klura ut det nu och så ska jag nog mumsa i mig lite ostbågar.
Vi hörs senare! Ciao!


Sammy @ 090830.


Sammy alltså... Han är lite speciell han. :)Sommaren 2009.

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? Jag åkte Insane på Grönan som var en nära-döden-upplevelse. Jag såg Lady GaGa och Hyper Crush live!
Dog någon som stod dig nära? Nej. Men världens största popikon MJ dog.
Vilka länder besökte du? Grekland och Finland.
Är det något du saknar sommaren 2009 som du vill ha sommaren 2010? Längre vistelse utomlands + att jag hoppas att jag & Angelica kan åka utomlands tillsammans (vilket vi kan göra om hon klarar av att spara pengar!), kärlek och mer roligheter.
Vilket datum från sommaren 2009 kommer du alltid att minnas? Kreta 25 juni - 2 juli.
Största misstaget? Ingenting vad jag vet.
Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag har varit sjuk i urinvägsinfektion, och sen har jag haft problem med symptom för vad vi trodde var urinvägsinfektion, men nu har det ju visat sig att det är medicinernas fel.
Bästa köpet? Min svarta klänning (ovanligt!), min nya bikini (bara för att den är sjukt snygg!).
Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, mat, dricka, och annat. Dock har jag levt väldigt fattigt under sommaren. Jag har inte haft något som helst studiebidrag på mer än ett halvår.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Kreta såklart, Angelica, och mami.
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2009? Fairytale, Pitbull - You know I want cha, Rap Das Armas - Cidinho & Doca, Svennebanan, When it was good - Flipsyde och en del grekiska låtar som jag inte kan namnet på.
Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? Inte ledsnare iallafall.
Vad önskar du att du gjort mer den här sommaren? Roligheter.
Vad önskar du att du gjort mindre? Suttit hemma.
Hur tillbringade du midsommarafton? Jag kommer fan inte ens ihåg. Tror att jag var hemma och packade.
Blev du kär i sommar? Nej.
Hur många förhållanden? 0.
Favoritprogram på tv? Privileged och How I Met Your Mother.
Bästa boken du läste i sommar? Grottbjörnens folk och En shopaholic får en syster.
Största musikaliska upptäckten? Hyper Crush! Lätt. ♥
Något du önskade och fick? Åka till Kreta.
Något du önskade dig men inte fick? Kärlek.
Vad gjorde du på första dagen på sommarlovet? Jag har varit sjukskriven sen i vintras så jag har haft ett ganska långt lov.
Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? Om jag hade fått stanna på Kreta hela sommaren. Det hade varit lycka!
Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2009? Klänningar och linnen.
Vad fick dig att må bra? Kreta.
Vem saknade du? K ä r l e k.
De bästa nya människorna du träffade? Jag tror inte jag träffade någon ny människa? Inte som jag lärde känna och sådär iallafall.
Sommarens sötaste? Angelica, mami, Celeborn & Sammy. Ja, dom får plats i samma kategori.
Sommarens hetaste? Killen som såg ut som Jay i The City nere på Kreta. Gosh!
Sommarens största kärlek? Ingen alls.
Sommarens besvikelse? Att jag inte kunde stanna längre på Kreta, att jag inte träffade K, att det var dåligt väder nästan hela sommaren.
Sommarens bästa? Kreta och alla äventyr med Angelica.

NU är det minsann läggdags! Godnatt.Blonde moment.

NU la jag märke till basen på mina högtalare! Drog upp den till max och det blev lite skillnad på vissa låtar. ;)

Haha, jag skulle kunna skratta ihjäl mig åt mig själv just nu. Av någon anledning har jag helt glömt bort basen på mina högtalare. Nu kan man ju bli ännu mer pepp av musiken när basen är på max! :) Fyfan vad bra! ♥

Här sitter jag och är på världens bästa humör och lyssnar på Beat It med Michael Jackson. OCH JAG ÄR GANSKA PEPP! :)
Tråkigt bara att jag ska gå och lägga mig nu när jag är på så bra humör, haha. Men jag får hoppas att det håller i sig så att jag kan njuta av det lite mer! :)
Det är bara 4 dagar kvar tills min birthday nu så det kanske är därför jag är på så bra humör? :) Who knows!


My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you’ll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0