090330.

Hej!

Jag stör mig på min lappis just nu som brummar för fullt. Jag har bara tre internet-sidor uppe + msn + AIM, så kan den inte vara snäll och hålla tyst?! Morr.

Förutom det så är inte min kropp i form just nu. Och nu talar jag inte om kroppsform (smal eller tjock) för på det sättet är jag aldrig i form, haha. Jag talar om kroppens mående. Både igår och idag har det känts lite som att jag har haft urinvägsinfektion, och det är verkligen det värsta jag vet inom sjukdomar. Jag skulle hellre ligga i sängen och ha feber än att ha urinvägsinfektion. Och när jag har feber så är jag verkligen sjuk! Så då kanske ni förstår hur mycket jag hatar urinvägsinfektion?
Men som tur är så kunde det vara mycket värre nu än vad det är, så jag får väl vara tacksam för det. Känningarna (som jag kallar dem) har hållt på lite fram och tillbaka idag. Och nu vågar jag inte säga att det känns bättre just nu för då kommer det säkert börja igen. Straffar min egna kropp mig själv eller vad?!
Jag tog en tablett när jag gick upp (runt kl 14:00, haha) och sen tog jag en till för två timmar sen. Det är naturläkemedel mot urinvägsinfektion. Mamma köpte dem till mig förut när jag hade urinvägsinfektion till och från och eftersom det finns tabletter kvar så har jag sparat dem. Och dem gäller tills i juni det här året, så alltså borde dem fortfarande verka. Så vi får hoppas att dem gör jobbet och hjälper. Jag orkar fan inte ha urinvägsinfektion igen. Räcker det inte med alla andra gånger jag har haft det de senaste åren? Nu har jag äntligen haft en-två år utan urinvägsinfektion.
Jag klarar inte av att ha det. Jag blir helt destruktiv och vill bokstavligt döda mig själv. Då kanske ni förstår ännu mer hur mycket jag hatar det. Om det inte blir bättre så ska jag springa till vårdcentralen imorgon bitti när det öppnar och lämna prov och hämta ut medicin.
Jag vill inte ha urinvägsinfektion på torsdag när jag ska in till stan för intervju. Och på onsdag måste jag också åka till min gamla (?) skola för att hämta kopior på mina betyg som jag ska ha med mig på torsdag.
Håll tummarna för att jag blir bättre är ni snälla. Synd att jag inte tror på gud, för isåfall hade jag bett just nu. Haha.

Synd att vi inte har tranbärsdryck hemma. Då hade jag druckit en hel tillbringare just nu i hopp om att det ska bli bättre.

Jag sitter i soffan med min lappis i knät och kollar på tv.
Och det är väl ungefär vad jag ska göra nu ikväll. Jag har fortfarande inte vant mig vid att vi har ställt fram klockan en timme, så det känns verkligen inte som att klockan redan är 21:00. Så jag kommer nog vara uppe sent igen, som vanligt.
Men nu orkar jag inte skriva mer. Jag ska inte tråka ut er mer. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Hejdå.


Surf's Up + Material Girls.

Hej!
Jag kollade på Surf's Up för en stund sedan, och nu kollar jag på Material Girls som Hilary Duff och hennes syster Haylie har huvudrollerna i. Och Hilary Duff är ju en av mina absoluta favoriter så jag kollar såklart på filmen även fast jag sett den flera gånger innan.

Snart kommer nog mamma hem, och när de kommer hem så har de med sig en pizza till mig. Eftersom de varit och ätit på en pizzeria så köper de med sig en pizza hem till mig. Jag orkade inte följa med dit. Det är skönare att vara hemma! Och om jag hade följt med så hade jag ju missat de två filmerna.

Jag har inte direkt någonting att skriva, så jag vet inte ens varför jag skriver. Men det är väl bra att jag uppdaterar så att jag kan komma ikapp min dåliga bloggning den senaste tiden?

Nu kom de hem med pizzan till mig! Det ska bli gott som fan.
Vi hörs senare!


090328.

Hello!
Jag vaknade innan mitt mobil-alarm ringde, eftersom mamma går upp ganska tidigt. Men jag låg kvar i sängen tills mitt mobil-alarm ringde kl 12:00 och sen gick jag inte upp förrän kl 12:30.
Och jag har fortfarande inte fått på mig några kläder eller ätit frukost. Men jag har ingenting att passa idag så jag kan vara hur lat jag vill.

Idag ska jag iallafall städa bort det stökiga i mitt rum. Det har legat kartonger, påsar och plast på golvet i en vecka nu och jag får ryck när det är stökigt i mitt rum så det ska städas bort illa kvickt.

Nu ska jag gå och ta något att äta och sen måste jag ta min medicin också. Den ska jag ju ta direkt när jag vaknar men jag slarvar lite ibland. Inte bra!

Nu har jag inte hört av K på flera dagar... Det tycker jag inte om.

Men nu ska jag gå och käka och få någonting gjort under dagen!


World Earth Hour 2009.

NU SLÄCKER JORDEN LYSET
Världen släcker lyset under Earth Hour ska ljuset släckas under en timme klockan 20.30 som en manifestation mot klimathotet.

"SVERIGE OCH VÄRLDEN GÖR SIG REDO ATT SLÄCKA"
På lördagen släcker 3 929 städer i 88 länder över hela världen ljuset i en timme i en samordnad manifestation för miljön.
Aftonbladet.se uppmärksammar kampanjen som beskrivs som världens största miljömanifestation med live-rapportering från hela världen.
Klockan 20.30 deltar sveriges kommuner i World Earth. World Earth Hour anordnas den sista lördagen i mars varje år.
Det är Världsnaturfonden, WWF, som ligger bakom manifestationen vars syfte är att minska utsläppen och rädda miljön.
Under en timme kommer totalt 2100 städer över hela världen att delta i en gemensam släckning av ljuset.

LIVE-TV PÅ AFTONBLADET.SE
Nedsläckningen sker succesivt över hela världen från Sydney till Eifeltornet och aftonbladet.se kommer att bevaka manifestationen med Live-tv och artiklar under dagen.
"Sverige och världen gör sig redo att släcka", konstaterar svenska WWF på sin hemsida. I år har 163 svenska kommuner anmält sitt deltagande i kampanjen.

KUNGEN SLÄCKER SLOTTET
Kungälvs kommun i Västra Götaland släcker ner kommunhuset, gymnasieskolan och Bohus fästning. I Malmö släcks Gustav Adolfs torg och Hyllie Vattentorn ner och i Göteborg släcks en lång rad offentliga byggnader och platser. På samma sätt ser det ut i i stort sett hela landet och invånarna i samtliga kommuner uppmanas att själva delta och släcka ljuset i sina bostäder.
Även kungen har anmält sitt deltagande och kommer i år att släcka ner fasadbelysningen på Kungliga slottet, Drottningholms slott, Gripsholms slott och Rosendals slott.

[KÄLLA: AFTONBLADET.]


Holiday in the sun.

Hello!
Sitter just nu i soffan med min lappis i knät. Och med pepsi max och ostbågar som sällskap. Och Angelica på msn också.
Jag har just börjat kolla på "Tvillingarnas äventyr på Bahamas" med Mary-Kate och Ashley Olsen i huvudrollerna. Som kanske alla vet så älskar jag Mary-Kate och Ashley Olsen, och jag älskar deras filmer.
Och det fanns ingenting på tv'n att kolla på, så då knäppte jag på den här filmen. Och som tur är så fungerade videon också! Sist när jag och Angelica skulle kolla på en videofilm så ville inte videon fungera.

Men nu kommer jag avnjuta någon timme med denna MKA-film som jag redan har sett tusen gånger, men den är nice. Och jag som längtar så mycket till sommaren längtar ännu mer när jag ser såna här semester-filmer. Jag hoppas verkligen att jag kommer iväg någonstans i sommar! Jag skulle helst vilja vara utomlands hela sommaren men det har jag ju inte råd med.

Men nu ska jag sluta mumla och se på filmen istället.


Waffle-day.


Vi gjorde såklart våfflor på självaste våffeldagen!
Efter lite krångel med vårat nya dubbel-våffeljärn så gick det bra till slut...


På kvällen blev det Pepsi Max och TP.


Jag fick till ett lite annorlunda, men bra foto på Sammy.
Min andra lilla bebis.Yesterday - 090324.


Jag åt PEZ igår!
Och ja, mina pez figurer föreställer Orlando Bloom och Johnny Depp.


Jag fick hem en provförpackning med 5 linser igår efter att jag hade varit hos optikern.

Mamma hämtade ut mitt paket till mig igår också! Och i den låg min TWILIGHT almenacka som jag beställt!
Den är så fin och den ska sättas upp på väggen så snart som möjligt!


090325.

Bloggandet går i perioder som sagt... Ibland kan jag inte hålla mig ifrån bloggen och ibland tänker jag att jag lika gärna kan vara utan den och låta bli att skriva. Men ja, ni får helt enkelt stå ut med mig och mitt periodsbloggande.
Någon dag kanske jag kan bättra mig och bli en duktig bloggerska, eller så lägger jag ner det. Jag är schizofren i mitt tänkande, jag vet!

Just nu sitter jag i soffan bredvid min älskade katt Celeborn, och lyssnar på musik på MTV. En bra start på dagen helt enkelt! Min mage kurrar så jag borde äta något till frukost.
Jag borde också ta och duscha och sen försöka pilla in mina linser i ögonen. Jag var ju på linsprovningen igår, och jag fick in dem! Och jag säger inte hur lång tid det tog, haha. Sen skulle jag ta ut dem också, och sen sätta i dem igen så att jag kunde gå hem med dem! Linser är inte det lättaste att hålla på med men övning ger färdighet, right? Så jag får hoppas att det bara blir enklare att hålla på med dem. Jag kommer ju vänja mig!

Ska vara på ett möte på UV kl 13:00, så jag borde ta och fixa allt jag ska fixa innan.

Idag är det våffeldagen också! Vilket betyder att jag ska grädda våfflor för fulla muggar med vårat nya våffeljärn senare idag.

Nej, nu får jag ta och sätta lite fart här. Men vi hörs nångång! Haha.Quote by DVF.

THE MOST IMPORTANT RELATIONSHIP YOU HAVE IN YOUR LIFE IS WITH YOURSELF,
BECAUSE NO MATTER WHAT HAPPENS, YOU WILL ALWAYS BE WITH YOURSELF
.”

En mening som DVF sa till Whitney i det senaste och sista The City avsnittet.
Och jag tycker att det var en så himla bra mening, det ska jag komma ihåg!


090323 - 2 garments richer.

JAG HITTADE SKJORTAN!

Den kostade 199:- och den följde såklart med mig hem.


Sen köpte jag svarta jeansleggings Gina också för 199:-.
Det var verkligen ett äventyr att få på sig dem ska jag tala om! De var väldigt tajta längst ner på benen om man säger så, så det tog ett tag att få på sig dem helt. + att jag hade leggings under också. Men när jag ska ta på mig dem nästa gång ska jag ju inte ha leggings under så då blir det förhoppningsvis lättare att dra upp dem!

(Pga att mina katter bråkade i min säng så fick leggingsen lite hår på sig. Tur att det finns klädborstar!)


Ska du ha en stänkare?

Haha, jag har just sett på “Beck - I guds namn” som gick på fyran. Och i slutet säger Martin Beck's granne att han ska flytta och han är så ledsen för det.

Och Martin frågar vart han ska flytta.
- En trappa ner.

HAHAHAHA. Jag garvade ihjäl mig åt det! Så jävla roligt!


Angel.

Igår när jag var hemma hos Angelica så var jag trött (som vanligt) och låg i hennes säng och halvsov medans hon satt vid datorn. Såklart pratade vi med varandra medans.

Och hon frågade:
- Och vad tänker du på? En viss ängel kanske?

Haha. Hon känner mig asså.


090322.

Hej igen!
Jag uppdaterar med två inlägg efter varandra, duktig som jag är.
Eller inte, men jag ville inte skriva för mycket i ett och samma inlägg.

Mamma knackade på min dörr runt kl 10-11 någonting och bad om att få tillbaka hennes busskort, för hon skulle åka till stan. Sen frågade hon också när vi hade kommit hem.
Sen gick jag och la mig igen och gick inte upp förrän runt kl 13:00. Fett skönt att sova, även fast jag inte sov hela tiden. Orkade bara inte gå upp så jag låg kvar i sängen.

Men kl 13:00 gick jag iallafall upp. Och så väckte jag Angelica och sen fixade vi iordning frukost. Mackor med stekt ägg på. Jag tvingade Angelica att fixa det.

Nu sitter vi här framför varsin dator och är lagom sociala, men man måste ju uppdatera sig om vad som händer i internet-världen.

Imorgon ska jag åka in till stan och kolla efter skjortan som jag vill ha. Det är bäst för mig att jag hittar den!
Jag kanske skriver mer senare ikväll eller något. Just nu orkar jag inte skriva mer. Men ha det bra! Hejdå!


My surprise to Angelica.

Hej hej!
Jag hade 20 st kommentarer att godkänna nu när jag loggade in. Så många kommentarer har jag aldrig haft faktiskt, haha. Så tack så mycket! Sånt uppskattar jag!

Igår när jag satt framför datorn så tjatade Angelica om hur tråkigt hon hade och hon ville att jag skulle komma hem till henne men jag hatar verkligen orten som hon bor i. (Jag har bott där förut.)
Sen sa hon att hon skulle gå hem till sin pappa och kolla om han hade äpplen, för hon ville baka äppelpaj. Så då eftersom hon inte var vid datorn längre så kom jag med min impulsidé och tog 19:30-bussen hem till henne. Jag var där kl 20:00 och när jag var utanför hennes pappa så ringde jag till hennes mobil för att jag skulle säga till henne att gå ut och sen säga "SURPRISE!"
Men dum som hon var så hade hon redan gått tillbaka till hennes mamma, så min överraskning blev inte så bra som jag hade tänkt. Men hon blev ändå överraskad och förvånad över att jag verkligen var i hennes ort! Så min överraskning lyckades ganska bra iallafall.

Hemma hos henne så bjöds det på äppelpaj och så underhöll vi oss som bara vi kan.
Och sen kl 00:15 tog vi bussen hem till mig och såg på CSI och åt ostbågar som är beroendeframkallande. Det är inte vilka ostbågar som helst, utan det är såna där Cheese Crunzhies! Dem är sjukt goda!

Sen gick vi och la oss efter kl 03:00 nångång.Shirt.


(Bilderna är lånade från Kenza's blogg!)

Kenza la just upp dagens outfit, och jag har kärat ner mig helt och hållet i skjortan som hon har på sig. Jag SKA ha den!
Jag kommer antingen passa superbra i den eller så kommer den inte alls passa, men jag SKA ha den iallafall!
Och Kenza svarade på min kommentar också där jag frågade när hon hade köpt den, så nu i veckan som kommer så ska jag ut på jakt i alla Indiska-butiker som finns i stan och leta efter denna snygga skjorta!

Jag återkommer när jag har hittat den!

Kenza just posted today's outfit & I fell in love with the shirt she's wearing. I MUST have it! I'll either look good in it or it won't be my style at all, but I MUST have it anyway! Kenza answered on my comment where I asked where she bought it so now I'm going to go buy it some day this week.


The War of the Worlds.

Hej!
Jag har sett på Världarnas Krig som gick på femman för ett tag sen.
Men nu orkar jag inte sitta mer framför datorn så nu ska jag stänga av den.
Men jag vill inte gå och lägga mig än, även fast jag redan är trött.
Nej, jag ska antingen ta och poppa popcorn eller så nöjer jag mig med godis, och cola, och så ska jag kolla på någon film! Det lutar åt någon disney film faktiskt, haha. Jag älskar barnfilmer!
Så det blir ett bra avslut på min fredagskväll.
Godnatt och sov gott! Vi hörs imorgon!090320.

Hej hej!
Idag gick jag upp redan vid kl 09:00, eftersom jag och Angelica hade ett uppdrag att utföra! Jag ville sova längre men Angelica gick in i mitt rum och drog av täcket och tvingade upp mig. Så då var det bara att gå upp.
Sen gick Angelica ta fram frukost och fixa allt, även fast vi var hemma hos mig. Haha.

Vi var hemma från uppdraget runt kl 10:45 igen. Och uppdraget gick bra!

Efter det har jag varit duktig och duschat och klätt på mig. Och Angelica har åkt hem också.
Och jag har fixat med lite foton osv på datorn i några timmar nu men nu är jag äntligen klar.


Mamma kom hem med detta till mig från affären! Men såklart ska jag inte äta upp hela kladdkakan själv, utan hon ville väl mest bara visa den för mig. Haha.

Nu ska jag nog gå och sätta mig i vardagsrummet och läsa min tidning. Lappisen följer med såklart.
Sen blir det nog en mysig tv-kväll med mamma! HOPPAS NI FÅR EN FIN FREDAG! HEJDÅ!


090318 - Lasse Lindh.


(Alla foton är tagna utav Angelica, men eftersom hon inte lagt upp dem på sin blogg så lägger jag upp dem på min, därav mitt bloggnamn på bilderna.)

LASSE LINDH.
Från i onsdags (den 18:e) då vi var på hans spelning + signering på Bengans.


090319 - Shopping.

Jag och Angelica var inne på H&M en snabbis igår.
Jag hittade en snygg hårklämma som jag köpte och sen så köpte jag ett par örhängen också. Har varit sugen på ett par nya örhängen ett tag nu så nu köpte jag ett par fina.

HÅRKLÄMMA, H&M, 19.50:-


ÖRHÄNGEN, H&M, 39.50:-


In Your Veins.


Igår (onsdag) sov jag till kl 12. Jävligt skönt var det!

Sen satt jag i soffan med min lappis i knät och lyssnade på musik på MTV. Och solen sken utanför fönstret och jag var på ett bra humör!

Sen kom Marjo och hämtade några skivor som hon skulle ha, och direkt efter så ringde det på dörren och då kom Angelica! Och Marjo hade precis sett henne utanför och tänkt att det var hon. Smart!

Sen satt vi ett tag och kollade på tv tills vi skulle gå iväg till bussen. Bussen var full så vi fick sitta på varsin sida av gången. Och framför Angelica så satt det en kille som klunkade i sig öl efter öl och rapade rakt ut! Han hade en hel påse full med öl-burkar, både tomma och fulla. Det är fan sorgligt med såna där människor...

Och tyvärr åkte den killen med ända till slutstationen också, det tackar vi för!
Sen åkte vi till centralen och gick iväg till Bengans. Lasse Lindh skulle ha en liten spelning och signering där och den ville Angelica gå på, så snäll som jag är så följde jag med. Sen efter att han hade spelat klart så blev det signering, och Angelica tog en varsin autograf åt oss och sen fotade jag Angelica och Lasse.

Sen gick vi till H&M för att kolla efter några linnen som jag vill köpa, men dem fanns inte. Sen gick vi vidare mot en annan H&M och då förde vi en konversation, och såhär lät en del av den:
Jag: Vi ska till Stureplan sen...
Angelica: URSÄKTA?!
Varav en kille som gick förbi Angelica vände sig om och trodde att vi pratade med honom, haha. Och vi började skratta som fan åt killen som hade vänt sig om. Och han gick typ småskrattandes därifrån!

Jag hittade inte mina linnen på den H&M heller. Och vi tyckte att det var tid för att äta något, så vi gick först och kollade inne i Kungshallarna men där var det ganska fullt + alldeles för hög ljudvolym.
Så vi gick vidare till Pizza Hut, där vi också beslutade oss för att äta! Och när jag skulle sätta mig ner på min stol så såg jag att det låg ett par skinnhandskar på min stol, så dem tog jag med mig hem sen.

Vi satt i två timmar inne på Pizza Hut eftersom bion inte började förrän kl 21:00. Sen gick vi iväg och köpte bussbiljetter till Angelica, och sen gick vi mot bion. Men man kunde inte gå in där som vi hade tänkt, så det var lite surt att bara stå där utanför och vänta i en timme! Men sen gick vi till Stadsbiblioteket som låg i närheten. Och där tänkte vi gå in men dem stängde kl 20:00 precis när vi kom dit så det var lite otur. Men Stadsbiblioteket är verkligen en rejäl byggnad! Tänk om man skulle bo därinne!

Sen gick vi tillbaka till bion och väntade på att bli insläppta. Och när vi väl blev insläppta så vässlade vi in till biografen och satte oss allra längst fram, och vi blev helt själva på första raden. En snubbe gick förbi och sa "bästa platserna" men menade väl motsatsen. Vadå sämsta platserna? Vi låg ner i stolarna och hade det hur bra som helst! Och filmen var jättebra också, ganska otroligt för att vara en svensk film. + att jag har en jävla massa Joel-feber just nu. Jag skulle aldrig tacka nej till honom!

Sen kom vi hem runt kl 00:00 någonting så då gick vi och la oss bums, trötta som vi var.


090317.

Hej hej!
Idag är jag på ett bra humör, av ingen anledning. Sånt är skönt!
Sitter här i soffan med min laptop och lyssnar på musik på MTV.

Men nu måste jag snart ta på mig strumpor och klä på mig för att gå ut. Ska gå ner till UV för jag har möte där med min läkare kl 15:00.
Sen kl 16:20 ska jag till optikernsynundersökning för linser. Jag hoppas att det kommer gå bra!

Celeborn (min katt) är lite rolig just nu. Han ligger här bredvid mig på soffan trots att det är trångt, sen håller han på och sparkas då och då. Varför inte lägga sig någonstans där man får mer plats? Haha. Min älskade katt!

Men nu måste jag nog stänga av datorn och göra mig klar. Men jag försöker att skriva senare igen, okej? Hejdå!


Desiring.


Våren får gärna ta och komma hit nu!

Jag längtar ihjäl mig efter sommaren ju.


“We all bleed the same color.”

Något jag tycker är bland det värsta som finns på den här jorden är homofobi, rasism och nazism.
Jag kan helt ärligt säga att jag hatar de tre sakerna.

Alla människor på den här jorden är likadana inuti. Vi har alla ett hjärta och vi har alla en hjärna. Och alla andra organ som en kropp innehåller.
Oavsett kön, hudfärg, sexuell läggning, känslor och tankar så är vi likadana inuti.
Och vi borde också tänka på just det... Att vi är likadana. Oavsett om vi inte är likadana som personer eller på utsidan.

Jag vet knappt vad jag ska skriva mer för att jag blir så upprörd när jag tänker på det här. Det här är verkligen något jag reagerar på. Jag skulle aldrig kunna hålla tyst i en diskussion om något av det här.

Det spelar ingen roll vad man har för kön/hudfärg/sexuell läggning/känslor/tankar. Man är lika mycket värd oavsett.

Jag hoppas att alla människor kommer förstå det här själva i framtiden, att det kommer vara en självklarhet. Tänk hur bra det skulle vara utan dessa fördomar i världen.
Det är som jag har sagt till mamma tidigare tyvärr... Bland alla arter som finns på denna jord (människan är faktiskt en “art”/ett “djur” om du inte visste det) så är människan bland den värsta sorten. Tänk hur mycket skit vi har kommit på.
Jag skäms nästan för att vara människa när jag tänker på det. Men allt man kan göra är att försöka vara en så bra människa man kan vara, och hoppas att alla andra också kan försöka med det, och att världen kommer bli en bättre plats att leva på i framtiden.


090316.

Hej!
Dålig uppdatering de senaste dagarna, jag vet! Men det blir så ibland...

Idag (måndag) så ringde alarmet på min mobil kl 09:30, och efter det ringde jag upp Angelica för att kolla att hon var vaken eftersom hon skulle komma hem till mig. Sen när jag hade lagt på råkade jag kasta ner både mobilen och ett skrivblock på golvet! Eller så hände det när jag skulle stänga av alarmet, jag kommer inte ihåg. Men särskilt smart var det ju inte iallafall. Fast mobilen tog ingen skada vad jag har märkt!

Jag sov vidare tills Angelica kom och ringde på dörren runt kl 10:45. Vi åt frukost och sen fick hon hjälpa mig att välja kläder. Jag har ju kläder i garderoben, men ändå hittar jag sällan något att ta på mig! Jag misstänker att det har något med min perfektionism att göra eller något. Det kan ställa till problem för mig ibland, särskilt om jag har bråttom.

Efter att vi hade ätit och jag hade fått på mig kläder så tog vi ner kläder från vinden och sorterade dem i påsar, och sen ställde vi dem nere i porten. På onsdag kommer det nämligen någon bil som hämtar upp de påsarna och sen ska de iväg till Lettland! Det känns bra att ha gjort något som kan hjälpa andra.
Sen efter det gick vi ner till H&M för jag skulle kolla om de hade mina linnen som jag vill köpa, men de fanns såklart inte där. Jag får kolla på H&M i stan på onsdag när vi ska dit!

Efter det gick vi till affären och köpte vaniljsås, och sen gick vi hem och bakade äppelpaj. Eller för att tala talspråk; Angelica bakade äppelpaj medans jag kollade min mejl.
Sen tvingade jag Angelica att se på de fem första avsnitten av The Hills i första säsongen med mig! Jag har ju första säsongen på dvd. Och jag fattar inte hur man inte kan gilla The Hills!
Sen var det dags för Angelica att åka hem och då tvingade hon mig att följa med henne till bussen, och det gjorde jag också, snäll som jag är.
Efter det har jag inte gjort så mycket. Sett på tv och sådär. Jag har också smakat en ny marabou-sort, eller jag har inte smakat den förut iallafall. Marabou amigo! Den var god.

Nu ska jag gå och lägga mig, vilket jag borde ha gjort för två timmar då jag redan var trött.
Imorgon (eller idag, tisdag) ska jag till min läkare kl 15:00. Det har gått en månad sen jag var där senast så vi har väl lite att prata om. Mamma brukar följa med mig dit men imorgon är hon upptagen så jag får gå dit själv, men det kommer gå bra. Mamma brukar ju bara följa med för att hon själv vill det.

Efter mötet så ska jag till optikern kl 16:20 för en synundersökning. Eftersom jag ska skaffa linser. Och enligt mamma så kommer man få med sig linser hem och prova dem hemma i en vecka direkt efter undersökningen imorgon... Men sist när jag skulle prova linser så var de tvugna att beställa dem och då fick jag vänta tills de kom dit, och då fick jag gå dit och prova dem, och sen fick jag tid för en till provning då det inte gick så bra för mig första gången.
Men det var iofs tre år sen så dem kan ju ha ändrat på det nu. Och det är ju bara bra isåfall, så kan man prova dem direkt och börja vänja sig!

Så det är vad jag har för planer för imorgon. Jag ska försöka bättra mig med skrivandet!
Men nu säger jag godnatt och hejdå! Ha det!


Quotes about Love.

 “THE REAL LOVER IS THE MAN WHO CAN THRILL YOU BY KISSING YOUR FOREHEAD OR SMILING INTO YOUR EYES OR JUST STARING INTO SPACE.”
- Marilyn Monroe.

 “LOVE ISN'T FINDING SOMEONE YOU CAN LIVE WITH... IT'S FINDING SOMEONE YOU CAN'T LIVE WITHOUT.”

 “EVERYONE SAYS THAT LOVE HURTS, BUT THAT'S NOT TRUE. LONELINESS HURTS. REJECTION HURTS. LOSING SOMEONE HURTS. EVERYONE CONFUSE THESE THINGS WITH LOVE, BUT IN REALITY, LOVE IS THE ONLY THING IN THIS WORLD THAT COVERS UP ALL THE PAIN AND MAKES US FEEL WONDERFUL AGAIN.”


Tre citat jag hittade på Facebook. Alla stämmer väldigt bra, särskilt det sista.


Mom is buying new glasses...

Mamma kom hem med en synoptik-påse och genast kände jag att något skumt var på gång. Och jag hade rätt!
Hon hade med sig tre par glasögon hem och alltså ska hon välja ett par av dem. De bruna längst ner ska göras om till solglasögon.

Alltså ska hon välja mellan de två översta. Mellan två märken. Ray Ban och Versace.

Hur kommer det sig att min mamma kommer hem med märkesbågar när jag hatar märkesgrejer?
(Fast jag börjar faktiskt bli bättre på det...)


Worthy!


Tradera
suger för ingen köper mina grejer som jag lägger upp!

Så nu tar jag till andra metoder för att bli av med gamla kläder och liknande.
Tydligen har de satt upp en lapp nere i porten om att man ska samla ihop kläder och liknande i plastpåsar och ställa nere i porten, och sen kommer de skickas till Lettland!
Så vad är då bättre att göra med gamla kläder som man inte längre använder än att skicka dem till de som behöver? Det låter som en väldigt bra idé i mina öron.
Så nu har jag bestämt att jag ska rensa hela vinden på grejer som vi ska skicka iväg. Det blir nog ett projekt som kommer ta längre tid än en timme men det är det värt!

Grejen med att sälja kläder på Tradera var ju att jag skulle tjäna pengar på det.
Men jag kom på mig själv med att tänka på att jag själv vill tjäna pengar trots att jag har pengar så jag klarar mig, medan det finns dem som inte ens har ordentligt med kläder att ta på sig! Så om man kan hjälpa till genom att skicka kläder som man ändå inte använder längre så är det ju bara ett stort plus! Det är värt mer än pengar faktiskt.

Att hjälpa andra människor som behöver det
.


Friday 13th.

Jag blev nyss påmind av att det är fredag den trettonde idag. Igen!
Det var ju fredag den trettonde i februari också, och då råkade jag ut för en mindre rolig grej. Jag som aldrig brukar drabbas av fredag den trettonde!

Nu kanske jag kan tacka mig själv för att jag bara ska vara hemma och chilla med mamma. Då kommer det iallafall inte hända något! Och nu när jag råkat ut för en grej på en fredag den trettonde, så borde det väl räcka? Det tycker iallafall jag! No more bad surprizes for me, thanks!

Nu ska jag gå till soffan. Ciao!


090313.

Hej!
Idag låg jag kvar i sängen och drog mig riktigt länge. Jag gick inte upp förrän halv två! Men ibland har man såna dagar också.

Jag fick på mig kläder för en timme sen. Jag tog bara på mig gårdagens tröja/tunika och ett par mjukisbyxor. Jag borde ta och duscha men det orkar jag inte nu. Jag mår inte dåligt men jag har bara en seg dag och jag har ändå ingenting att göra idag så då blir det extra segt. Men det blir nog en film/tv-kväll med mamma i soffan idag. Och såklart har vi snacks hemma och jag såg att hon hade köpt ännu mer läsk. Så det blir nog en innesittarkväll med onyttigheter framför tv'n. Men ibland kan man ha såna dagar också!

Jag kanske skriver något lite mer upplyftande inlägg senare ikväll, vem vet!


❝Another way to live❞.

Jag och mamma kollade på ett program på tvåan nyss.

Det var en brittisk dokumentärserie från 2008.
Och det handlade om en 33-årig singelkvinna vid namn Dionne som gett upp drömmen om att hitta sin livspartner och numera bor tillsammans med sin mamma i London. Men under den månad hon nu ska leva tillsammans med massajfolket i Afrika där månggifte och kvinnlig omskärelse är det normala, så fattar Dionne ett radikalt och livsavgörande beslut. Här krockar vår västerländska livsstil med ett helt annat sätt att leva.

Jag kan verkligen inte förstå hur de kan tycka att kvinnlig omskärelse är normalt när det egentligen är helt sjukt. Kvinnlig omskärelse är något som man kan dö av om man tvingas gå igenom det, och det finns ju flera anläggningar just för såna kvinnor som fallit offer för det. Jag förstår inte hur de kan göra sånt. Och sen att de tror att man inte kan föda några barn om man inte är omskuren, det är sorgligt att dem vet så lite! Sånt där är ju en självklarhet för oss här i västerländerna.

Såna där program är intressanta att kolla på ibland, just för att man får veta hur det är i andra delar av världen. Man kan verkligen känna sig nöjd med det man har och hur man lever här i västvärlden när man ser sånt där.

TRANSLATION: Me & my Mom just saw a TV-program on SVT2. It was a British documentary series from 2008. It was about a 33-year old single woman named Dionne who had given up her dream about finding her life partner & now lived with her mother in London. But under the month she's living with the Masaipeople in Africa where polygamy & female circumcision is normal, Dionne make a radical & life changing desision. I really don't understand how they can think that female circumcision is normal when it's actually really sick. Female circumcision is something you can die from if you're forced to go through it, & there's many facilities especially for Women who've been the victims for that. I don't understand how they can do that. & then they believe that you can't have any kids if you're not circumcised, it's sad how little they know. Programs like this are interesting to watch sometimes, just because you get to know how it's like in other parts of the world. You can really feel satisfied with what you got & how you live here in the Westen world when you see things like this.


The Mentalist.

Hej hej!
Jag sitter i soffan med min lappis (laptop) i knät och kollar på The Mentalist.
Jag har ätit en bit av kladdkakan som mamma köpte med sig hem idag, och druckit ett glas fanta. Lite kvällsfika sådär.

Jag ska nog gå och lägga mig efter jag har sett klart på The Mentalist. Jag är redan trött.
Jag svarade också på Laurine's brev idag, som jag skrev innan idag att jag skulle göra. Så jag får väl gå och posta det imorgon!

Sen har jag tvättat Celeborn också. Och det är något som han verkligen inte gillar. Han sprattlar värre än en fisk och skriker helt förtvivlat. Sen när han är färdigtvättad så tycker han synd om sig själv. Men idag tog det inte lika lång tid som förra gången tills han hade förlåtit mig! Bra det.

Jag vill börja skriva på en bok. För som många vet så vill jag bli författare.
Kan ni inte vara snälla och peppa mig till att skriva?! Jag behöver det.
Jag har ju en idé från den där drömmen jag skrev om förut, men jag vet inte om jag ska försöka göra något av den idén eller inte.

"Don't you know love is stronger than jesus?
Don't you know love can kill anyone?"


Vi hörs imorgon igen! Godnatt och hejdå.


090312.

Hej!
Jag har varit lite dålig på att uppdatera ordentligt här i bloggen ett tag nu, men det går i perioder. Och ni får helt enkelt stå ut med mig!

Jag har nyss gjort om min header lite. Förut var det ju bilder på bl.a. Mary-Kate där under de tre stora bilderna på mig, men nu har jag fixat så att det bara är bilder på mig själv eller iallafall mina egna bilder. Det blir bättre så, tycker ni inte? Med egna bilder eftersom det är min blogg.

Har ni sett att dem har gjort om facebook nu? Jag fattar inte varför dem gjort om, för det som var innan var ju mycket snyggare! Nu ser det bara helt fel ut. Jag fattar inte grejen med att göra om hemsidor om det inte görs till något bättre än vad det var innan. Det är ju bara onödigt att göra om annars!

Jag fick just ett mejl på facebook från min brevvän i Frankrike, och hon undrade hur det var med mig. Jag fick hennes brev i början av januari tror jag det var, och jag har inte svarat på hennes brev än. Så det är ju förståerligt att hon undrar. Men även om jag är hemma nästan varje dag så har jag inte tagit mig tiden att svara på hennes brev än. Om ni själva har brevvänner så kanske ni vet hur det är? Jag vill såklart att ha svar på mina brev så fort som möjligt, men ibland är man lite segare på att svara helt enkelt.
Men nu tänkte jag göra iordning lite frukost eftersom jag inte har ätit ännu, och sen ska jag ta och svara på Laurine's brev. Jag får väl gå och posta det senare så kommer jag ut lite idag också.

Vi hörs sen! Hejdå.


090311 - Twilight-dvd + Twilight-calendar.


Jag har beställt en Twilight-almenacka (bilden här ovan innehåller några bilder som är med i almenackan) för bara 79:-! Jag vet inte om den redan gick att beställa eller om jag bara bokade den.

Och sen har jag såklart bokat Twilight-dvd'n! Den gick på 169:-! Så den kommer jag få hem i brevlådan när den kommit ut.

Mycket bra inköp tycker jag!


Damn spots!


Jag tog bort lite bilder som jag hade på väggen bredvid dörren för en stund sen.
Och bilderna satt ju fast med häftmassa. Och när jag tog bort dem blev det såna här fina fläckar kvar.

Det ser förjävligt ut!

Mamma pratade något om husmorstips, så förhoppningsvis går det att få bort fläckarna.
Såhär kan det ju inte se ut!Smart!

- Det är han!
- Vem?
- Ingen aning.

Det kanske inte är någon slump att Angelica kallas Bull?Bargain.


I söndags när jag tvingade Angelica att leta igenom klädkammaren efter min påse så hittade vi ju lite andra kläder. Och i en påse så hittade jag en svart långarmad tröja. Jag har då inte sett den förut så den har inte varit min, men jag kan inte komma ihåg att min lillebror heller har haft den. Konstigt!

Men jag tackar iallafall för det fyndet. Förut när jag använde band-tshirts väldigt mycket så letade jag alltid efter en vanlig svart långarmad tröja, eller en vit. Och nu har jag hittat en! Men nu använder jag dock inte band-tshirts så ofta, men det kan väl vara bra med en vanlig svart långarmad tröja ändå?

Ibland kan man hitta roliga saker bland sina egna undanstoppande saker!


090310 - Monday's shopping.

Hej hej!
Jag och Angelica var ju i stan igår som sagt, och jag skrev ju också igårkväll att jag skulle lägga upp foton på dem idag så nu kommer dem!

LINNE/KLÄNNING, 199:-


LÅNGT/STORT LINNE, 149:-

Det är inte världens bästa bilder, men jag orkar inte ta bättre tyvärr.
Jag tog dem i lilla rummet där bäddfåtöljen är nerfälld så det är den som är i bakgrunden.
Sen är det också lilla rummet som är i bakgrunden såklart.

En rolig grej är också att det blåa långa stora linnet är i strl XS! Det är första gången någonsin som jag har den storleken i något klädesplagg. Och det är ju bara för att linnet är stort, + att det ska vara sådär stort men jag ville inte ha ett tält-linne, så då tog jag en i strl XS och den blev perfekt! Det sitter fortfarande sådär löst som den ska sitta så jag är nöjd!
(Tänk hur de som har XS i normala fall kommer se ut i dessa linnen. Är tält-linnen nya modet eller?)

BILDER FRÅN HEMSIDAN;Monday.

Hej hej!
Jag orkar inte skriva ett normalt inlägg nu så jag lägger upp en lista om vad jag har gjort idag istället!
Jag gjorde två inköp idag också, men jag orkar inte fota dem nu så dem kommer upp i bloggen imorgon istället.

DAGENS / IDAG HAR JAG;
HUMÖR: Trött för att jag gick upp ganska tidigt, men jag har varit på bra humör hela dagen.
GJORT: Hälsat på i min gamla skola (där jag gick i från klass 6-9) och träffat min gamla favvo-lärare, åkt till stan med Angelica där jag gjorde två fina inköp som jag är mycket nöjd med, sen åt vi på Max innan vi åkte hem. Jag var väl hemma runt kl 17:00!
SETT PÅ: Crime-kanalen, Design: Simon & Tomas och CSI.
LYSSNAT PÅ: Jag lyssnade på lite olika låtar på min mobil när jag åkte hem med bussen från stan. Men sen orkade jag inte lyssna mer så då halvsov jag istället. Jag behöver fylla på min mobil med mer musik!
LÄST: Alla bloggar som jag följer. Jag loggar in på bloglovin varje dag nu! Det är en så smart hemsida.
DRUCKIT: Apelsinjuice till frukost, coca cola till maten och té nu under kvällen.
ÄTIT: Jag åt två mackor till frukost, och sen åt jag och Angelica lunch/middag på Max, sen har jag ätit äppelkaka förut när jag och mamma fikade framför tv'n.
BÄSTA: Mina två inköp jag gjorde idag som jag är nöjd med!
SÄMSTA: Vädret! När ska det egentligen bli vår? Jag trodde det var dags för någon vecka sen, men tydligen inte. Nu snöar det igen, och imorgon kanske det är borta igen, och så håller det på så. Kan inte våren komma nu istället?
ÄCKLIGASTE: När vi åker in med bussen vid stationen där Angelica bor så ser vi en gubbe stå med byxorna nere vid fötterna, och där står han och kissar! Jag vet inte om han bajsade till och med. Men fyfan vad äcklig den synen var! Jag vet inte vad det var för någon gubbe, men borde inte alla fatta att toaletter är till för att användas?!
VÄDER: Tråkigt, några minusgrader, slaskigt.
KLÄDER: Pimp-byxorna (latexleggings), strumpor, och svart tunika med trekvartsarmar + underkläder.
SKOR: Mina kängor.

Nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag sova. Blev väckt kl 09:00 imorse och jag har varit igång hela dagen så det kommer sitta fint med sömn nu! Godnatt och sovgott, så hörs vi imorgon.


090309.

Godmorgon! Jag är uppe med tuppen känns det som.
Väcktes av mitt mobil-alarm kl 09:00 men jag stängde av det och låg kvar i sängen. Men efter en stund kom Angelica in i mitt rum och då var det bara att kliva upp ur sängen!
Vi har redan ätit frukost, som Angelica fick servera eftersom jag är en levande död på morgonen.
Och nu har hon duschat och jag sitter här med min laptop för jag skulle kolla min mejl men jag har inte fått något svar på det jag undrade över. Jag sitter här i nattlinne också så jag kanske borde ta på mig kläder eftersom bussen går kl 10:30.
Först ska vi åka hem till Angelica, och sen ska vi åka in till stan.

Men nu ska jag försöka hitta några kläder att ta på mig, sen ska jag packa ihop min väska, och sen ska vi dra! Så hejdå, vi kanske hörs ikväll igen!Bad habit.

ÅH, nu kom jag på mig själv med att bita på nagellacket på min lillfingernagel!
"Vad är det här?" tänkte jag och kom på att det var nagellacket!

Det är sånt som kan hända om man biter på naglarna. Men jag försöker att inte göra det!

Imorgon kanske jag ska gå och säga hej till Josef också. Min nya frisör-vän! Om jag hittar till salongen där han jobbar dvs! Jag är ganska bra på att hitta inne i stan men ibland kan jag svika mig själv. Men vi får hoppas att jag är i bra skick imorgon och att jag hittar dit!

Nu är Angelica påväg "hem" hit, så jag ska förbereda mig för att börja skälla på henne. Så jag måste gå nu, hejdå!


090308.

Hej hej!
Idag vaknade jag runt kl 12:00. Det var så skönt att sova!
Angelica skickade sms till mig precis när jag vaknat och frågade om jag hade vaknat, haha! Hon har ett eget rum här hemma hos oss, nämligen mitt andra rum där min garderob är. Det står en bäddfåtölj därinne också och den får hon sova i när hon sover här hos mig!
Så vi gick upp och åt frukost, och Angelica tvingade mig att äta även fast jag inte hade någon aptit.

Sen tvingade jag Angelica att leta efter en påse med kläder som borde finnas i klädkammaren, men hon hittade den inte. Och jag har då inte gått upp med den på vinden så jag undrar vart i helvete den håller hus! Påsen innehåller kläder som jag ska sälja (money honey!) så den kan gärna få dyka upp nu tycker jag!

Men vi hittade två andra påsar med kläder, så jag har fotat lite av dem och lagt upp på tradera. Och jag hoppas att någon köper dem, för jag behöver pengar! Efter vi hade sysslat med det ett tag så var vi båda i behov av förfriskningar, så vi tog ett varsitt glas med coca cola och tre isbitar i. Vi har ju köpt en ny frys och i den finns det ett särskilt fack för att göra is, det är så jävla smart!

Sen dess har jag lagt upp kläderna på tradera, och sen har vi båda suttit vid en varsin dator. Väldigt socialt, ellerhur? Men vi har faktiskt både pratat med varandra och chattat med varandra på msn så.
Sen har vi ätit middag också, och jag tvingade Angelica att stanna kvar här när hon egentligen skulle åkt hem.

Efter det så var det tänkt att Angelica skulle åka hem men jag tillät henne inte. Eftersom hon skulle få min bussremsa (det är bara 2 klipp kvar på den) för att kunna åka hem. Just nu är hon inte här hemma hos mig och ni vill nog inte veta vad hon håller på med just nu, haha, men jag kan säga såhär: SHE OWE ME BIG TIME!  Och gottgörandet kommer börja direkt när hon kommer hem till mig igen, vilket är när som helst. Hon ska tvingas massera mina fötter, som hon vägrade göra igår. Och sen ska jag köra med henne hela kvällen tills vi ska sova! Och sen ska jag ge igen på henne någon gång när jag får chansen!

Imorgon så ska vi åka in till stan. Jag ska shoppa lite för jag är på världens shopping-humör och har varit det ett tag nu. Jag har fortfarande 100:- kvar på mitt presentkort på H&M och 400:- kvar på mitt presentkort på Gina Tricot. Och sen har jag tydligen fått studiebidraget för februari fast det stod på något brev från CSN att skolan meddelat att jag tagit studieuppehåll från den 6 februari. Så jag vet inte om jag kommer få betala tillbaka de pengarna eller om jag får behålla dem? Men det vore ju ganska otroligt om de är så generösa att jag får behålla dem. Men jag mejlade till syon på våran skola och frågade om hon visste något om det, och jag ska kolla mejlen imorgon innan vi ger oss iväg, så jag vet om jag kan shoppa för lite mer pengar eller om jag bara har presentkorten att shoppa med.

Nu ska jag nog snart gå och sätta mig och kolla på tv. Och det är bäst för Angelica att hon kommer "hem" snart!

Jag ber om ursäkt för lite dåligt bloggande nu under helgen men jag har varit lite upptagen med Angelica som sagt. Jag bloggar inget mer nu ikväll heller eftersom hon snart kommer hit igen och då ska jag vara med henne. Jag bloggar nog tidigast imorgon kväll igen! Men ha det bra tills dess! Hejdå!


090307.Igår så bestämde jag och Angelica att vi skulle ses.
Men hon var tvungen att äta hemma av någon anledning, så hennes buss skulle vara här vid kl 18:45.

Angelica sms:ade när hon redan var vid busshållsplatsen, så det blev att hon nästan hann gå hem till mig fast det var jag som skulle ha mött henne.
Sen gick vi till affären och där såg jag en välbekant filur inne på cafét så jag gick baklänges och tittade om det verkligen var han, haha. Och det var ju my brother from another mother - Jonatan! Snackade lite med han innan vi gick in i affären.

Köpte godis till mamma och sen en tidning som jag ville ha Sen köpte jag cigg till Jonatan också eftersom jag inte gett honom någon födelsedagspresent, haha. Men nu har han iallafall fyllt 18 så det räknas inte som utköp! (Så min lillebror behöver inte få för sig något nu!)

Sen gick vi hem och åt äppelkaka och spelade TP och garvade läppen av oss.
Jag märkte också att jag blivit lite ringrostig på det så jag måste nog börja spela det oftare. Fast jag vann ändå, såklart! Haha.

"Så ett dygn räknas som en dag alltså?" - ibland är jag så smart!Horror.

Jag har nyss sett klart på Hostel 2 som gick på tv1000. Kanske inte den lämpligaste filmen att kolla på såhär dags! Men Sammy låg och spann bredvid mig så jag klarade mig. Dock är det en väldigt sjuk film, och ettan likaså! Jag förstår verkligen inte grejen med de filmerna?!

Men nu är det lika bra att gå och lägga sig. Jag är trött. Och jag ska försöka tänka på annat innan jag somnar så jag inte riskerar att drömma mardrömmar. Haha!

Godnatt!

TRANSLATIONI've just finished watching Hostel 2. Maybe not the best movie to watch at this time of the day. But Sammy lied beside me & purred so I survived. It's a very sick movie though & the first movie too. I really don't understand the meaning with the movies?! But now it's time to go to bed. I'm tired. & I'll try to think of something else before I sleep so I don't get any nightmares. Haha! Goodnight!


Striped shirt.


Jag vill ha en sån här tröja som Natalie Portman har på sig i den här scenen.
Jag har fyra stycken randiga långärmade tröjor i olika färger i min garderob. Och nu vill jag även ha en i grått/rött! Men jag kan inte komma ihåg om jag sett en sådan någonstans, och det kanske inte är så populärt med randigt längre?

Men om någon av er vet vart det kan finnas en sån här tröja så vore det jätte snällt om ni kunde höra av er!

I want this striped shirt that Natalie Portman wears in this scene. I have 4 striped shirts in different colors in my wardrobe & now I also want 1 in gray/red! But I can't remember if I've seen any anywhere & it may not be so popular with stripes anymore? Anyone who knows where I can get one?


V for Vendetta.

Jag såg nyss klart på “V for Vendetta” som gick på 6:an. En väldigt bra film med Natalie Portman och Hugo Weaving. Jag har sett den en gång innan och då fastnade jag för den så mycket att jag var tvungen att se den igen nu när jag såg att den gick på 6:an när jag bläddrade igenom kanalerna efter något att kolla på.


Nu ska jag göra mig iordning för natten och sen ska jag sova. Jag gick ju upp kl 07:00 imorse så jag är trött, och förhoppningsvis kommer jag sova extra gott inatt!
Vi hörs imorgon igen! Hejdå!

TRANSLATION: I just finished watching “V for Vendetta”. A very good movie with Natalie PortmanHugo Weaving. I've seen it one time before & I liked it so much that I had to watch it again now when I saw that it went on the TV when I scrolled through the channels after something to watch.


090305.

Hej hej!
Jag gick upp kl 07:00 imorse så jag har varit vaken i nästan tre timmar nu. Jag var inte så trött som jag trodde att jag skulle vara när jag gick upp, men jag kommer säkert vara jättetrött ikväll.

Förut när jag var påväg till UV så gick jag förbi en tant med en brun cockerspaniel och hunden stannade och nosade på mig, och tanten sa: "En snögubbe". Haha. Bara för att hela jag var helt full med snö!

Och tydligen så har jag avverkat 6 gånger hos UV nu, och man får egentligen bara gå där 10 gånger åt gången. Men Sofie fuskade lite och sa att den här gången kan räknas som en utvärdering, så har jag 5 gånger kvar. Så vi bokade in 5 tider på en gång, och just nu har jag 2 veckors "lov" därifrån. Nästa vecka har hon semester och veckan efter hade hon bara tid kl 08:00 på morgonen och jag vill helst inte gå upp så tidigt när jag egentligen inte behöver. Så jag har tid igen den 25 mars. Och tills dess så har jag lite läxor att jobba med!

Nu håller de där jävla byggarbetarna på med sitt borrande igen. Och det låter som att dem är i lägenheten bredvid våran, fast i andra porten. För borrandet låter som värst precis här i mitt rum! Det känns som att dem vill testa vart min gräns för att få utbrott går!

Nu ska jag nog gå och kolla på tv och vila. Är trött!


Bedtime.

Hello.
Jag ska faktiskt stänga av datorn nu och gå och lägga mig. För imorgon ska jag upp vid kl 07:00! Jag vet inte hur det ska gå till när jag inte gått upp innan kl 10:00 på flera veckor nu. Men en bra idé kan ju vara att gå och lägga mig tidigt som jag också ska göra. Jag kanske borde ha tagit en sömntablett också, så att jag kan vara säker på att somna men nu är det väl försent för det. Får väl ligga och dagdrömma (kvällsdrömma?) tills jag somnar.

Nu ska jag gå och borsta tänderna. Och sen ska jag dricka vatten! Jag är helt torr i munnen och skulle kunna dricka en hel liter känns det som. Jag får så då och då, det kanske är ett tecken på att jag dricker för lite om dagarna? Man ska ju dricka 2 liter om dagen helst, men jag dricker väl kanske tre glas en vanlig dag. Vilket inte är så bra för mig egentligen då jag är så känslig av mig! Jag borde kanske börja med att gå runt med en vatten-flaska överallt igen, gjorde det förut under sommaren, då får jag iallafall i mig lagom med vätska!

Men ja. Nu ska jag gå som sagt. Och anledningen till att jag ska upp så tidigt imorgon är för att SofieUV råkade dubbelboka vårat möte, så det fanns bara tider kvar kl 08:00 på morgonen så då var jag tvungen att ta en sån tid eftersom jag går dit en gång i veckan. Men då har jag iallafall en hel dag att fördriva imorgon! Fast jag har inget annat än UV inbokat så jag har ingen aning om vad jag ska hitta på.

Men godnatt nu och sov så gott, så hörs vi imorgon!


Grey's.

Hello!
Nu börjar Grey's om 10 min så jag ska gå iväg till soffan. Kanske blir det en kanelbulle som fika? Det är faktiskt onsdag och alltså lill-lördag idag (en grej som jag dock aldrig förstått mig på) och då borde man också få äta något gott. + att jag bara ätit middag idag, så det gör inget om jag får lite extra kalorier, det jämnar bara ut sig!

Sen ska jag försöka skriva på en grej jag börjat med. Jag har skrivit ner den där drömmen som jag pratade om för en vecka sen, om ni minns. Ska försöka göra något med den.

Men nu blir det Grey's! Ciao.


On Fire.

“I'M ON FIRE
WHEN YOU'RE NEAR ME
I'M ON FIRE
WHEN YOU SPEAK”
 
~ Switchfoot - “On Fire”.


090304.

Hej där!
Idag sov jag riktigt länge. Jag hade ställt alarmet på kl 10:00 men gick såklart inte upp då. Jag gick inte upp ur sängen förrän efter kl 13:00. Not good!
Och imorgon ska jag upp innan kl 08:00, hur ska jag klara det?!

Jag har iallafall varit duktig och duschat, och nu sitter jag här med en handduk som en turban på huvudet, och ett vitt långt linne. Jag som låg och planerade inatt vad jag skulle ha på mig idag, trodde att det här linnet skulle vara perfekt. Men det är för stort + att det är genomskinligt, så det var inte lika bra som jag trodde.

Så nu får jag försöka hitta något annat att ta på mig. Förslagsvis något bekvämt, som A också föreslog. Vilka problem jag har idag va?! Or not. Men jag skulle inte tacka nej till att ha en ännu större garderob, då skulle det inte vara några problem att hitta något att ta på sig varje dag!

Men men, nu ska jag sluta mumla och gå och gräva i min garderob. Sen ska jag skära upp ett äpple i bitar och äta. Det blir min frukost idag! Jag har hört hur min mage har kurrat ända sen jag gick upp nu, så jag ska väl vara snäll och ge den lite att äta.

Hörs senare!


Brownie.

Hello!
Jag har faktiskt städat ännu mer i mitt rum nu. Jag har bara lite kvar och sen är inte skrivbordet och golvet fullt med grejer längre! Tack och lov för det för jag hatar att ha stökigt i mitt rum, men samtidigt så hatar jag att städa så det är inte så ofta som jag tar itu med röran om det finns någon.

Nu ska jag städa upp det sista, och sen ska jag gå och sätta mig i soffan med mamma. Ska äta en mumsig brownie, se på Navy CIS kl 20:00, sen se på Desperate Housewives kl 21:00 och sen kanske se på Gordon Ramsay's Cookalong kl 22:00. Så det är en tv-kväll som gäller för mig!

Jag kanske skriver något mer senare ikväll, annars hörs vi imorgon.There's no 'I' in team.

Yes, jag har hela mitt bibliotek i Windows Media Player på blanda och just nu lyssnar jag på låten som står i rubriken, med Taking Back Sunday. Det var ett tag sen!

Jag tog mig upp innan tolv idag faktiskt, trots att jag släckte lampan närmare kl 04:00 inatt. Duktigt gjort av mig tycker jag!

Sen dess har jag ätit frukost, ställt upp böcker i min bokhylla, och sen har jag inte gjort så mycket mer än det.
Jo, jag har stört mig som fan på några byggarbetare som är här precis under våran lägenhet! De har fått för sig att byta ut tv-jacken i varenda lägenhet, och de borrar och skruvar och det låter förjävligt! Och det är väldigt irriterande. Och det är ju extra roligt att dem kommer hit kl 08:00 på morgonen och börjar med sitt väsnande! 

Nu ska jag nog gå till soffan och se om det finns något att se på tv. Och så ska jag gosa lite med mina bäbisar.
Vi hörs senare!

Best friends means you get what you deserve.


My bookshelf.


Nu har jag ställt upp alla mina böcker i min bokhylla.
Fick hit böckerna jag hade hemma hos pappa inatt.
Tack för hjälpen A!


Yesterday's flat tire.


Igår när jag och Angelica var påväg till stan, så hörde vi världens smäll.
Och då hade bussen fått punktering!

Och såhär fint var däcket! Haha.


090302.

Hej!
Jag vet inte varför jag alltid uppdaterar bloggen på natten, men eftersom jag ändå är uppe så kan jag lika gärna uppdatera nu. Och det är väl bättre att jag gör det på natten än inte alls?
Men jag ska försöka bättra mig och uppdatera under dagen istället, det är ju faktiskt bättre så.

Mamma väckte mig innan hon gick för att träna, men såklart gick jag inte upp då. Sen väckte hon mig igen när hon hade kommit hem och då var klockan nästan 13:00! Och först då tog jag mig i kragen och gick upp ur sängen.
Sen sms:ade jag Angelica och frågade om hon var i skolan, men hon var redan hemma. Så jag åkte och mötte henne i hennes lilla byhåla där hon bor (och även där min pappa bor), och sen tog vi bussen in till stan. Och när vi nästan var framme vid T så fick bussen punktering! Och jävlar vilken smäll det var! Jag gick runt och tjatade om den där smällen en halvtimme efter, haha. Lite läskigt var det men inte så farligt! Det fanns en busshållsplats i närheten som tur var, så vi fick gå dit och vänta tills en annan buss kom. Tur iallafall att det inte hände ute på motorvägen, det hade ju varit mycket värre!

När vi kom in till stan så gick vi direkt till bion för att hämta ut biljetter till förhandsvisningen avSlumdog Millionaire, men då sa tjejen i kassan att dem är slut! Och att dem tog slut på en gång. Så vi fick inga biljetter! Och jag som ville se den filmen. Den har ju fått hela 8 oscars!
Efter fiaskot inne på bion gick vi till Gina Tricot där jag skulle kolla på ett par jeans-leggings, men sen ångrade jag mig och provade dem inte ens. Så då gick vi därifrån och sen gick vi in på H&M istället där jag kollade på lite bikinis som hade kommit in! Jag kanske är lite konstig som kollar på badkläder när det snöar för fullt ute, men jag längtar till sommaren och jag är trött på den här vintern nu, okej?! Jag hittade en snygg bikini-överdel och en snygg baddräkt som jag provade. Men tyvärr(?) så hade jag för stora bröst för båda plaggen. De var iofs en strl mindre än vad jag brukar ha. Och baddräkt är väl inte min grej, jag provade det bara för skojs skull. Bikini är inte heller min grej egentligen, för jag badar bara i sånt där badlinne ni vet. Jag har inte rätta kroppen för att gå runt och visa magen i bikini tyvärr.

Efter det åkte vi tillbaka till T igen och där köpte vi en varsin varm choklad och en kanelbulle, vilket var min frukost också eftersom jag inte hann äta något innan jag åkte hemifrån. Sen tog vi bussen hem... Angelica åkte hem till sig, och jag gick hem till pappa.
När jag väl var hemma hos pappa så läste jag en tidning som jag fått (den prenumerationen verkar aldrig gå ut, fast vi inte ens skickat in någon fortsättnings-grej, men inte mig emot!), och satt i min säng med min laptop.
Sen fixade pappa mat, jag fick fiskpinnar och han och Marre åt köttbullar. Jag är ju veg så jag får alltid "special"mat.

Sen kollade jag på slutet av 2 ½ Men, och sen kollade jag såklart på hela Design: Simon & Tomas!
Pappa kollade också på det med mig. Förut när jag bodde hemma hos honom så brukade vi alltid kolla på det tillsammans.

Efter det så gick jag upp till mitt rum igen och satte mig vid datorn. Snackade med Angelica på msn såklart.

Sen efter kl 23:00 så skrev A att han skulle till storstaden (inte Stockholm men) och frågade om jag skulle med eftersom vi snackat om det tidigare. Och jag följde med.
Jag var väl hemma hos mamma runt kl 00:20 eller något. Hon vet inte ens att jag är hemma igen. Eftersom hon sover med öronproppar så hör hon ingenting, vilket också är meningen eftersom hon sover så dåligt annars. Och jag vill ju inte väcka henne när hon sover heller, så hon får väl upptäcka det sen när hon har vaknat.

Nu borde jag väl snart gå och lägga mig. Det är inte bra att vara uppe såhär dags och sen sova till efter tolv på dagen, men det är lätt hänt att det blir så.
Men senare när jag vaknar så har jag iallafall något att göra. Jag ska ställa upp alla mina böcker i bokhyllan.
Jag fick rejsa som fan och packa ner alla böcker jag hade hemma hos pappa i papperskassar, innan A kom för att hämta upp mig. Så då fick jag ju hit alla mina böcker också! Och så tvingade jag A att bära två av kassarna eftersom jag är så svag, haha.

Nu ska jag snart stänga av datorn och sova, även om jag inte känner mig särskilt trött, men det kanske bara är inbillning. Men hejdå och godnatt! Jag ska försöka uppdatera under dagen istället för under natten hädanefter.090228.

Jag är lite sen med att uppdatera här, jag vet!
Men jag och mamma var nere vid ÖB och några andra affärer i några timmar. Och sen efter det så satt jag iofs vid datorn ett tag, men jag var inte inne här på bloggen. Sen var det så kallt inne i mitt rum för att jag hade vädrat härinne så då la jag mig på sängen under överkastet för att värma upp mig, och sen råkade jag somna och sov i lite mer än en timme.
Så jag hade inte hört att mamma hade knackat på väggen när maten var klar, och sen när hon kom in i mitt rum verkade jag helt borta sa hon efteråt. Men så kan det gå ibland!

Nu är jag trött igen och med tanke på vad klockan är så är det väl förståeligt? Så nu ska jag stänga av datorn och gå och sova! Och sen ska jag försöka vakna i hyfsad tid och inte flera timmar efter tolv.

Och så måste jag äta upp mitt godis som jag köpte "idag" (första gången på hur länge som helst som jag köpte lördagsgodis! haha) eftersom jag planerar att börja bli nyttigare. Det kan vara en fördel om man ska gå ner 10 kg, eller vad tror ni?

Men nu ska jag sova som sagt, så godnatt!


My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you’ll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0