091231 - Nyårsafton.

Det är den 31 december år 2009, den sista dagen på året, den sista dagen på ett decennium, och som de flesta kallar det: Nyårsafton.

Jag var duktig (om man jämför med den senaste månaden!) och gick upp runt klockan 13:00 idag. Jag drack oboy och åt frukost, och såg på tv. Sen så ringde jag till Martin eftersom att han sa att jag skulle ringa till honom när jag hade vaknat idag. Men han låg och sov och var lagom pigg så hann sa att han skulle ringa upp mig när han vaknat till liv. Så han ringde upp en halvtimme senare kanske, och jag sa att jag kunde komma dit runt klockan 16:00 eftersom jag fortfarande satt i pyjamas i soffan och inte hade fixat till mig eller någonting.
Sen satt jag i lugn och ro framför tv'n och datorn ett tag, och klockan hann väl passera 15:00 tror jag, och helt plötsligt fick jag jätte ont i magen och mådde illa. Det kändes som att jag skulle spy när som helst. Så jag gick på toa men inget hände. Efter det gick jag och la mig i sängen eftersom det kändes som att det pågick ett krig inuti min mage.
Jag fick ett sms av Martin sen också, men eftersom jag hade så ont i magen och låg i sängen och vilade, så skrev jag att jag förmodligen inte skulle komma, isåfall senare.
Så jag låg i sängen och vilade/halvsov tills klockan var runt 19:00. Då mådde jag bättre och gick upp och la mig i soffan istället. Sen efter en stund orkade jag även fixa middag till mig själv också (mamma hade ju redan ätit). Så jag värmde potatisklyftor och vitlöksbröd i ugnen, och sen fanns det redan en grekisk sallad i kylen och värmd bearnaisesås. :) Så det blev en god liten nyårsmiddag för mig själv. Fast mamma satt med mig här i vardagsrummet så jag fick ju sällskap ändå. :)
Vi har kollat på tv och jag har också kollat runt på internet, men nu har mamma gått och lagt sig för en stund sen. Så nu är det bara jag som är uppe här. Celeborn ligger och sover bredvid mig i soffan.
Det smäller lite smällare/raketer ute då och då, men Celeborn verkar inte bry sig om det som tur är. :) Det är lite chockerande faktiskt eftersom han är så rädd av sig annars och brukar bli rädd för minsta lilla, men det är skönt såklart att han inte verkar lida av ljudet ifrån dem. :) Så slipper man oroa sig.
Det är ju så tråkigt att en hel del djur får lida så mycket just den här dagen pga smällare/raketer. :(

Jag fick ett sms av Martin igen förut när jag precis hade gått upp och lagt mig i soffan, men då orkade jag inte åka iväg någonstans eftersom jag precis hade gått upp ur sängen. Plus att jag skulle fixa middag då. Och så har jag gått runt i pyjamas hela dagen eftersom jag inte hann klä på mig innan jag började må dåligt, så jag tyckte det verkade jobbigt att behöva klä på sig och åka iväg. Och nu känns det inte som att jag orkar åka någonstans heller, och jag vet inte om det går någon buss heller. :b Så då stannar jag hellre hemma här i soffan i min pyjamas tillsammans med Celeborn. :)
Jag ska såklart fota lite fyrverkerier genom fönstret sen vid tolvslaget. Så det kommer nog upp lite foton på det sen här i bloggen. Men nu ska jag se om det finns något roligare att se på tv'n, för just nu har jag på trean och det är någon jätte tråkig film som går. Puss på er, och GOTT NYTT ÅR! :)


From me to you - Happy New Year!


SKA NI GÖRA NÅGOT IDAG NÄR DET ÄR NYÅRSAFTON?

Jag brukar inte direkt göra något speciellt på Nyårsafton. Jag är inte typen som festar, så jag brukar inte gå på någon sådan. Så då är jag hellre hemma. De senaste nyåren har jag "bara" varit hemma med mamma och katterna (men nu har vi bara min Celeborn här), ätit en god middag, och sen spenderat resten av kvällen framför tv'n med några filmer. Sen brukar jag kolla på fyrverkerierna vid tolvslaget, fast då har mamma redan hunnit gå och lägga sig. Så det är ungefär så mina nyårsafton:ar brukar se ut. Inget speciellt, men ändå mysigt.

Idag (eftersom klockan är över 00:00) så hade jag inga planer förutom att vara hemma och kolla på tv mer eller mindre, men Martin ringde för någon timme sen och sa att jag kunde komma dit och chilla med honom och Jonas. Så jag ska ringa till honom sen när jag har vaknat, så kanske jag åker dit och umgås med dem.
Jag frågade också vad de skulle äta, men det visste han inte. Pappa är tydligen inte hemma heller. Det enda jag bryr mig om är vad man ska äta till middag imorgon! Haha, nej då, men man ska ju äta något äckligt gott (som jag så fint sa till Martin) på Nyårsafton faktiskt. Mat är viktiga grejer!

Jag får se senare när jag har vaknat igen vad jag känner för och om jag ändrar mig.
Nu har jag bara en sak kvar att säga till er: GOTT NYTT ÅR!

[IMAGE.]Lista om år 2009.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag var i Chania på Kreta (aldrig varit i den staden förut), jag var sjukskriven en hel termin (dock blev jag ju det redan innan år 2009 började), mådde bra under hela hösten & vintern(!), sen vet jag inte mer?
Höll du några av dina nyårslöften? Kommer du ha några nya för nästa år? Jag hade inga vad jag vet. Jag kommer inte ha några löften utan mer som mål, för då behöver jag inte bli lika arg på mig själv om jag inte håller dem.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Inte föräldrar, men en fick reda på att hon är gravid och hon ska behålla barnet så hon blir förälder nästa år.
Dog någon som stod dig nära? Nej. Tack och lov!
Vilka länder besökte du? Grekland och Finland.
Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Kärlek, mer pengar (jag sparar ju pengar och är just nu uppe i 3000:- men eftersom jag sparar så får jag inte röra dem, så det skulle ju vara nice om lite pengar kunde dyka upp någonstans ifrån!), mer snabbhet så jag kan bli klar med pluggandet någongång, höhö.
Vilket datum från år 2009 kommer du alltid minnas, och varför? Jag minns inget speciellt datum så inget antar jag... men konserten med Lady Gaga & Hyper Crush var nice så det kommer jag komma ihåg! Och Kreta-resan of course.
Vad var din största framgång 2009? Mådde bra.
Största misstaget? Börja på en folkhögskola.
Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag var sjukskriven hela vårterminen, sen har jag väl varit riktigt sjuk en gång och haft för många urinvägsinfektioner.
Bästa köpet? Jag har ingen aning.
Vad spenderade du mest pengar på? Jag har inte spenderat så mycket pengar vad jag vet. Men det jag spenderat pengar på är väl mat, kläder, tidningar.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja. Det har inte heller krävts så mycket för att göra mig glad så det är ju bra. Jag kan ge ett ex: Disney Channel.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2009? Lady GaGa låtar, Hyper Crush låtar, Rap Das Armas, I know you want me, Sexy bitch, Fairytale, Beat It, Billie Jean, Lips like sugar, Right round, The Climb, If I were a boy, Lovestory, Boom boom pow, I got a feeling, Live your life, Single ladies, Use somebody, Now I'm that bitch, Beautiful, 21 guns, Battlefield, Breathing your love, Sulla Mia Pelle, Kids, Silly boy, You don't know, Let it rock, Ayo technology, vad mer?
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare!
Vad önskar du att du gjort mer? Hmmm. Tränat? Hahaha.
Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit onyttigt.
Favoritprogram på TV? Woh. Kolla på infon på facebook. Men de jag sett mest på är väl Hannah Montana, Wizards of waverly place, H20, Ugly Betty, Royal Pains, 2 ½ Men.
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Jag hatar inte folk, även om jag kan verka hatisk av mig.
Bästa boken du läste i år? En Shopaholic-bok, men jag minns inte vilken av dem det var och jag orkar inte gå in i mitt rum och kolla.
Största musikaliska upptäckten? Lady GaGa, Hyper Crush.
Något du önskade dig och fick? En bra höst & vinter.
Något du önskade dig men inte fick? Kärlek.
Årets bästa film? Harry Potter 6, New Moon, Beverly Hills Chihuahua.
Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Hur många år fyllde du? Jag fyllde 19, och hade "kalas" här hemma.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Kärlek, och RESOR.
Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Linnen, klänningar, leggings.
Vad fick dig att må bra? Mycket.
Vilken kändis var du mest sugen på? Robert Pattinson, David Henrie, Miley Cyrus.
Vilken politisk debatt engagerade dig mest? Ingen?
Vem saknade du? Öhh. Ingen speciell vad jag vet.
De bästa nya människorna du träffade? Lana, Cindy & Konstantinos.
En värdefull läxa du lärt dig i år? Inget.
Citera en sångtext som summerar ditt år; -
ÅRET.
Hur har året nollnio varit för dig? - Ganska bra.
Bättre än förra året? - Ja.
Har du träffat några nya vänner? - Ja.
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - Att jag träffade/fick kontakt med Lana, Cindy & Konstantinos. Att jag såg Lady GaGa & Hyper Crush.
Har du flyttat under år nollnio? - Nej.
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Ja.
Isåfall vilken? - Flera stycken! Kolla min musik-kategori här på min blogg så ser ni en del låtar. :]
Har du druckit alkohol? - Nej, inte vad jag kan minnas.
Har du rökt? - Nej.
Har du kysst en främling? - Nej.

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? - Jag har inte haft någon kärlek i mitt liv.
Har du strulat med någon? - Nej.
Har du varit kär? - Nej. Lite småförälskelser bara.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? - Nej.

SORG & HÄMND.
Har någon i din närhet tagit självmord? - Nej, tack och lov.
Har någon i din släkt avlidit? - Nej.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - Nej.
Har du varit i slagsmål? - Nej.

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - Nej.
Isåfall vad? - Ingenting.
Har du skämt ut dig? - Inte vad jag kan minnas.
Har du ljugit för en vän? - Nej.
Har du varit ute en hel natt? - Ute har jag inte varit en hel natt, men inne. XD
Har du blivit tagen av polisen? - Nej.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Nej.
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? - Ja.

SKOLAN & FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - Komvux. Fast jag läser på distans.
Har någon varit elak mot dig på skolan? - Går inte i själva skolan så... och i folkhögskolan gick jag inte så länge.
Hatar du någon på din skola? - Går inte i själva skolan som sagt.
Har du gjort något framsteg? - Jag antar det, genom att börja i en skola där jag får läsa så jag vill.
Har du haft alla rätt på ett prov? - Jag har inte haft några prov.

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - Ja.
Har du förlorat en vän? - Nej, inte under det här året.
Har du fått tillbaka kontakt med en gammal vän? - Inte vad jag vet?
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Nej.
Har du ljugit för en bästa vän? - Nej.
Har du haft en relation med en vän? - Nej.
Har du många killkompisar? - Några få.


A Cinderella Story.

Jag har precis sett på A Cinderella Story som gick på trean. :) Hilary Duff som är en av mina absoluta favoriter spelar huvudrollen i den filmen tillsammans med snygga Chad Michael Murray. :) Det är en väldigt härlig film!

Jag blir lätt känslosam av såna här filmer så jag började nästan böla i slutet, men jag lyckades hålla mig. :) Haha.


DJ Earworm - United State of Pop 2009.The Legally Blonde.


Jag har precis kollat på The Legally Blonde som gick på trean alldeles nyss. :) Jag har faktiskt bara sett den andra filmen förut av någon anledning. Och jag har den hemma på film också så jag har sett den fler gånger än en, men den är numera försvunnen. Men det är kul att äntligen se den första filmen iallafall.


Jag måste ta och kolla på Legally Blondes någon dag! Det ska föreställa den tredje filmen i serien/en spin-off film till de två första. Den handlar om Elle's kusiner som ska börja i en ny skola i Kalifornien. De flyttar dit från England, och tror att deras rosa kläder och små hundar ska få dem att smälta in direkt. Men istället är de totalt fel i sin nya skola, där pengar, makt och ett helt annat mode är det som gäller. När några av skolans mäktigaste vänder sig emot tjejerna och försöker få dem att verka kriminella måste Annie och Izzy använda både charm och hjärnor för att rentvå sitt namn. Och det är tvillingarna Milly och Becky Rosso som spelar huvudrollerna.

Jag minns inte riktigt hur min kärlek för hundrasen chihuahua började, men Legally Blonde 2 kan ha haft något med det att göra eftersom huvudrollen Elle (Reese Witherspoon) har sin älskade chihuahua Bruiser i filmen. :) Och den filmen är ju från år 2003 och då skulle jag fylla 13 år, så det är inget som jag har kommit på nyligen. Och det är ingen kändistrend som jag följer heller. Så nu vet ni det, om ni någon gång har undrat.
(Fast jag tror inte att filmen hade något med det att göra för jag såg den inte på en gång när den kom ut vad jag vet, men det kan ha varit så att jag blev galen i dem efter att jag hade sett filmen. Fast små hundar har jag iofs alltid gillat, mest för att det är de enda hundarna jag inte är rädd för. Jag vet inte varför, men jag har alltid varit rädd för stora hundar i hela mitt liv. Så den exakta orsaken bakom min förälskelse i chihuahuor vet jag inte.)

Fast chihuahuan som är med i filmen är inte av särskilt söt tycker jag. Förlåt Bruiser! :(
Men det är långhåriga chihuahour eller små (tea-cup) korthåriga chihuahour som gäller för mig. :)


091228/29.

Nu har jag lagt upp fotona från Julafton och fotona på mina julklappar. Bättre sent än aldrig, right?

Men nu har klockan till och med passerat 6 på morgonen så nu är det verkligen dags för mig att gå och lägga mig. Jag ska nog ställa flera alarm efter varandra på min mobil så att jag går upp i hyfsad tid även fast jag går och lägger mig såhär sent. Jag måste ju få tillbaka dygnsrytmen någon gång. Så jag satsar på att gå upp runt klockan 12 idag. Det blir mindre än 6 timmars sömn men då borde jag vara trött fortare på kvällen sen.

Godnatt på er galningar som är vakna lika sent/tidigt som mig, och godmorgon på er stackare som måste gå upp vid den här tiden för att åka till jobbet.


091224 - Mina julklappar.


Fick denna fina Hello Kitty-figur med tvål i av Elin. :)
Fick pengar från pappa.

Fick presentkort på H&M av Markus.
Jag fick alla böcker av mamma.

Jag fick olje/akryl-färger och papper till det. Från mamma.

Fick en bok fylld med mitt horoskop. Och den här boken är speciell, för den stämmer bara in på mig och de som föddes exakt samma dag, datum och klockslag som mig.
(Jag har för mig att det var klockslag också). Så det är min alldeles egna horoskop-bok. Jag fick den av Marjo.

Och så fick jag en ny eltandborste av mamma. Min gamla råkade ju ut för en olycka och ramlade ner i toalettstolen...091224 - Foton från Julafton.


Världens godaste lax och Janssons frestelse var ungefär det enda jag åt.
Markus hade med sig två filmer, och jag ville se på sjätte Harry Potter-filmen men sen fastnade vi ju framför det nya Monopol-spelet som Marjo hade köpt, och då rann tiden iväg.

Haha, snacka om att jag fångade mamma i det rätta ögonblicket. ;D

Marjo, Elin & Lars hade fixat ett julkort till oss genom att ta kort på Sammy. Och stackarn fick ha på sig en tröja också, haha. SÅ GULLIG! Han är min andra bäbis efter Celeborn. :) ♥ Även fast han bor hos Elin&c/o nu.

Mamma tyckte att det var dags för Martin att läsa metro + city... Eller inte, haha. Hon hade bara lagt i dem så att paketet skulle kännas tyngre om han nu skulle skaka på det. ;)

Denna fick jag av Elin. Den är full med tvål. Inte så svårt att räkna ut att Hello Kitty-stuffs är till mig dock. ;)


Julklapp från pappa.

Mina julklappar.

Och så öppnade jag det tjugofjärde och sista paketet ur min julklappskalender från Body Shop när vi kom hem, och det innehöll body lotion.091227 - Om julhelgen.

Här kommer lite sammanfattning om de senaste dagarna eftersom jag har varit dålig på att blogga.

25 DECEMBER - JULDAGEN:
Jag vaknade sent har jag för mig. Mamma försökte hålla sig vaken till sista avsnittet av Morden i Midsomer som gick på trean. Men sen gav hon upp och gick och la sig, och jag kunde byta till fyran där Berättelsen om Narnia: Häxan och Lejonet gick. :) Sen kollade jag på Sagan om konungens återkomst som gick på sexan. Och sen zappade jag väl mellan kanalerna efter något att kolla på och gick förmodligen och la mig sent. Jag minns inte så noga.

26 DECEMBER - ANNANDAG JUL:
Jag gick upp runt klockan halv tre. Då hade Marjo ringt hem till oss två gånger men jag hade inte orkat svara och mamma var inne i sitt rum, och så hade även Elin sms:at till mig. Så jag svarade på hennes sms när jag gick upp, och hon hade med sig mobilen och kunde svara, för de var här i närheten och undrade om vi ville ha sällskap.
När de kom hit så fikade vi, och sen så kollade jag och ElinDisney Channel. Bl.a. på En prinsessas dagbok 2 som började på kvällen. Mamma och Marjo åkte och köpte pizza till middag åt oss så det var nice. :)
Efter att vi hade ätit så åkte de hem, och mamma gick raka vägen till sängs, och jag kollade på det som var kvar av Förtrollad som gick på fyran. Sen satt jag väl bara och kollade runt inne på internet har jag för mig.

27 DECEMBER - SÖNDAG:
Tro det eller ej men jag gick upp alldeles för sent! Nämligen efter klockan 20:00 på kvällen. Jag fattar inte hur det gick till. Jag minns bara att både jag och Celeborn låg under mitt täcke och det var så skönt att sova. Så länge har jag dock aldrig sovit förut!
Sen dess har jag inte gjort så mycket. Jag har kollat på tv, suttit här i soffan i vardagsrummet med min laptop, ätit upp cheddarpopcorn från igår, druckit lite pepsi max, och inte så mycket mer.
Jag lär ju vara uppe flera timmar till eftersom jag gick upp så himla sent, och sen kommer jag väl gå och lägga mig tidigt på morgonen och sova några timmar, och sen måste jag gå upp i hyfsad tid och inte sova bort hela måndagen.

Foton från julafton och foton på det jag fick i julklapp kommer, när jag har tagit kort på julklapparna och fört över alla foton till datorn. Jag tror att jag gör det imorgon (måndag) när jag vaknat igen, och lägger upp alla foton då. 
Jag har bara ätit popcorn än så länge och några rocky road-bitar. Jag får se om jag värmer upp lite mat från kylen och äter, eller om jag struntar i det. Jag har iallafall fått i mig ett glas pepsi max, och jag ska öppna en ny flaska så jag kommer nog få i mig några till glas. :)

Hur var eran julafton och hur har eran julhelg varit? :)Några statusar år 2009 på Facebook.091224 - Julafton.

Jag sitter i vardagsrummet och kollar på tv. Jag har hittills hunnit se nästan två filmer. Jag hann se lite av Kill Bill: Vol 2 och så har jag sett på en film från 1986 vid namn Pretty In Pink.

Jag har ett glas med pepsi max och en kasse med mina julklappar här bredvid mig också. Jag är väldigt nöjd med det jag fick. :)
Och jag hade en bra julafton också. Fast jag åt lite för mycket av julbordet så jag fick ont i magen efteråt och det kändes som att jag skulle spy, så det var mindre trevligt. Men om man bortser från det så har den varit bra. :)
Några utav oss (jag, pappa, Marjo, Markus & Lars) spelade ett spel som jag inte hade spelat innan. Monopol Världsupplaga har jag för mig att det hette. Det är ungefär som vanliga monopol, fast istället för gator i Sverige så var det städer från hela världen. Och istället för pengar så använde man kreditkort! Och så fanns det en apparat där man tankade på sitt kreditkort samt betalade för olika saker. Vi hann inte spela klart men jag kom tvåa! :)

Hur var eran julafton? :)091223 - Onsdag/Torsdag natt.


Jag skrev just ett helt inlägg och sen när jag skulle spara det så försvann allt för att "sidan kunde inte visas". Lagom roligt... Jävla dator! Och jag orkar inte skriva om det eftersom jag borde ligga och sova nu...
godnatt och GOD JUL!091222 + 091223.


091222 - Mamma kom hem med detta skissblock till mig. :)


091223 - Rocky Road som mamma bakade med Leila's recept.21-23 december - Tjugoförsta till tjugotredje paketen i min julkalender.


Detta var i det tjugoförsta paketet i min julkalender: Moringa dusch kräm.


Detta var i det tjugoandra paketet i min julkalender: Bad?.
(Vad heter det?!)


Detta var i det tjugotredje paketet i min julkalender: Moringa body butter.
(Det låter ju iallafall finare än kroppssmör, haha.)The Family Stone.

Sitter och kollar på The Family Stone/Välkommen till familjen som går på TV3.
Är det någon annan än jag som hatar Sarah Jessica Parker's rollfigur Meredith? Hon är lite egen av sig och det har man rätt att vara, för alla har rätt att vara sig själva. Men när hon börjar fråga om mamman verkligen önskade sig homosexuella barn istället för "normala" barn så går hon verkligen över gränsen. Shit, vad arg jag blir när jag hör folk prata skit om homosexuella. Homofober är något som jag verkligen hatar!

Sybil Stone: [Signing to Thad after Meredith has insulted his being gay] Hey. Hey, you.
[he doesn't look her way, she tosses a fork at his plate to get his attention]
Sybil Stone: I love you. And you are more normal than any other... asshole sitting at this table. OK? OK. I need a fork.


White Chicks.

Jag sitter och kollar på White Chicks som går på trean. :)
Den är så jävla rolig! Sitter här och asgarvar för mig själv.20 december - Tjugonde paketet i min julkalender.


Detta var i det tjugonde paketet i min julkalender: Ögon make-up borttagning.091220 - Söndag & Fjärde advent.


Mamma kom hem med denna tomtegumma till mig! :)

Tomtegumman fick en plats bredvid den stora tomten i mitt fönster, som dock är mindre än tomtegumman.
Jag såg också i vardagsrummet att mamma hade köpt en Aladdin-kartong. Ingen jul utan Aladdin ju! :)Musse pigg & hans vänner firar jul.

Musse Pigg och hans vänner firar jul började nyss på TV4. :) Mysigt eller vad?! :)
Det håller på ända till klockan 06:00 så jag ska nog försöka gå och lägga mig istället. Vem vet när mamma går upp... Ibland är hon ju galen och går upp jätte tidigt även på helger, så hon blir nog inte så glad om hon hittar mig uppe då.

Hur som helst så kommer jag iallafall att få gå och lägga mig med ett leende på läpparna. :)091219 - Lördag kväll.


Jag kollade på Pirates Of The Caribbean - Död mans kista som gick på TV4+.19 december - Nittonde paketet i min julkalender.


Detta var i det nittonde paketet i min julkalender: Läppbalsam/Lipsyl.Girl Of My Dreams - Jonas Brothers.


Sitter och lyssnar på Disney Channel - Christmas Hits från 2007 på Spotify, och den här låten med Jonas Brothers är med på skivan. Jag fastnade för den direkt så därför får ni se denna video där de framför låten.

"You can take these presents, underneath my tree,
You can take this awesome scarf my grandma made for me,
You can take these boxes, tied up with string
'Cause all I want for Christmas is the girl of my dreams.

Falalalala, lalalala
Faaaa la la laaa
"


Idag lyckades jag förresten hitta ett ställe där jag kunde fixa ett eget Spotify-konto. Innan så har jag fått logga in på Angelica's konto när jag har velat lyssna på musik via Spotify. Så nu är det skönt att ha ett eget konto och kunna fixa egna spellistor.Stupid kid who doesn't listen.

Jag sitter här i vardagsrummet i PYJAMAS och Marre & Jonas kommer hit snart. Jävla unge som inte lyssnar.
Om han inte håller käften så får han vänta i snöhögen här utanför skrev jag i det senaste sms:et. Jag tycker jag fick till det ganska bra. :b

"Jag behöver en syrra nu" skrev han också i ett av sina sms. Hallå, han försöker bara få mig att släppa in dem när dem kommer hit. (Porten är ju låst.) Värst vilka smörigheter man kan ta till då. :b Haha.


18 december - Artonde paketet i min julkalender.


Detta var i det artonde paketet i min julkalender: En ögonmask.Kingdom Of Heaven.


Jag ska se på Kingdom Of Heaven med Orlando Bloom och Eva Green i huvudrollerna som börjar klockan 22:05 på TV3. :)
Filmen kom ut år 2005, och jag har tänkt så många gånger förut att jag ska se på den filmen när den gått på tv, men det har aldrig blivit av att jag har sett den. Så nu är det verkligen dags för mig att se på den! :)

Jag var ett stort fan av Orlando Bloom förut och det är jag väl fortfarande, så det är såklart en av anledningarna till att jag vill se filmen. ;) Jag har faktiskt sett nästan alla filmer som han är med i.
Och Eva Green är vacker, så vem tackar nej till två fina människor i en och samma film? Inte jag!17 december - Sjuttonde paketet i min julkalender.


Detta var i det sjuttonde paketet i min julkalender: Wild Cherry Puree Body Lotion.The Runaways teaser trailer.

Movie Trailers - Movies Blog


Jag ska lätt se på The Runaways när den har premiär! :)16 december - Sextonde paketet i min julkalender.


Detta var i det sextonde paketet i min julkalender: Oliv glänsande balsam.Naturally - Selena Gomez.11-15 december - Elfte till femtonde paketen i min julkalender.


Detta var i det elfte paketet i min julkalender: Kokosnöt duschkräm.

Detta var i det tolfte paketet i min julkalender: En tygpåse.

Detta var i det trettonde paketet i min julkalender: Ansiktsrengöring.

Detta var i det fjortonde paketet i min julkalender: Tvål.

Detta var i det femtonde paketet i min julkalender: Oliv glänsande schampoo.Garlicbread.

Har nyss ätit upp ett halvt vitlöksbröd. Jag älskar verkligen vitlöksbröd. Så sjukt jävla gott! :)
Det fanns ett i frysen som jag upptäckte redan i fredags när jag kom hit, höhö, så jag och Marre tillagade det i ugnen nyss. :) YUM!

Jag har en del uppdaterade inlägg att läsa på bloglovin' nu. Kul att någon annan också är uppe vid den här tiden så man har något att göra. Så nu blir det att läsa bloggar. Så ovanligt för att vara mig! ;) Ellerhur Marre?


091213 - Tredje advent & Lucia.

Sitter och lyssnar på julsånger med Martin på spotify. Just nu spelas Last Christmas med Hilary Duff. Det är ju den låten som är min favorit julsång, inte All I Want For Christmas som jag trodde att den hette. Jag blandade ihop dem med varandra, hur nu det gick till.


Det är ju både tredje advent och lucia idag, så därför sa Martin att vi skulle lyssna på jullåtar så att vi får lite julstämning. :)
Och tänka sig att pappa lyckades julpynta utan att jag kom hit och sa till. Det ska han ha lite cred för! (Det är alltid jag som har fixat det annars, när jag bodde här förut.) Det var ju ett tag sen det var första advent men jag har inte varit här förrän nu, så det var i fredags som jag såg att han hade julpyntat. Dock hade han gjort det på tisdagen och inte på söndagen, men två dagar efter är ganska bra ändå.
Och igår påpekade jag att han inte hade några ljus i adventsljusstaken, så 15 minuter innan affären stängde fick vi för oss att vi skulle dit och köpa ljus. Och pappa hade tur att Jonas kom hem till oss just då så fick vi skjuts upp till affären, för pappa hade just kommit på att han inte orkade gå, haha. Pappa var ju lite på lyran också som han själv så fint kallade det, så han kunde ju inte köra bil själv.
Väl i affären köpte vi två chipspåsar också och jag fick även två stycken tidningar. :)
När vi kom hem såg jag lite på Robinson Karibien, och sen läste jag mina tidningar. Sen kollade jag på tv, och sen kom Martin, Jonas och Philip tillbaka. Kollade mest på filmer igår kväll och inatt. Och så kom Martin ner med en gosedjursorm från mitt rum, som jag hade jävligt roligt åt, haha! :)

Jag gick bara upp efter klockan 16:00 idag. :)
Och igår gick jag upp runt klockan 14:00. Gick och la mig runt klockan 04:00 i fredags/lördags natt. Jag var ju hemma hos Angelica och firade henne, och sen när dem gick vidare till Larsson så gick jag hem direkt när vi kom dit. Och jag var sjukt jävla kissnödig så jag höll på att kissa på mig när jag gick hem! Som tur är så lyckades jag hålla mig tills jag kom innanför dörren, tack och lov.
Träffade Jonatan, min icke-biologiska brorsa, innan vi skulle gå hem till Larsson förresten. Det var längesen jag träffade honom så det var kul att se honom. :)

Nu spelas Do They Know It's Christmas? med Band Aid. Snart blir det väl middag hoppas jag, och när klockan slår 21:00 så tänkte jag se på The Holiday som kommer på trean. Om ni inte har sett den filmen innan så borde ni se den! Det är verkligen en av mina favoritfilmer. Den utspelar sig också runt julen och nyår, så man hamnar förhoppningsvis i lite mer stämning efter att ha sett den. :) Den är sjukt härlig så ni måste se den!
Jag är fortfarande hemma hos pappa (därav dålig bloggning också), så det är därför jag inte har kunnat ladda upp foton på paketen från min julkalender de senaste dagarna. Jag har ju inte öppnat dem heller eftersom jag varit här. Men det blir fler paket till mig när jag åker hem till mamma igen. :)
Jag tror att jag ska stanna här någon/några dagar till, så fotona dröjer tills dess. Men jag tror inte att ni dör för det.
Nu orkar jag inte skriva något mer, så ha en bra tredje advent och lucia-kväll! :) Puss på er.


091211 - Dagens födelsedagsbarn.

Idag fyller två personer bland mina nära & kära år! Det är Angelica som fyller 20 år,
och min moster Marjo som också fyller år idag! Så GRATTIS till er båda! ♥

Jag ska hem till Angelica ikväll och fira hennes födelsedag, så jag får gratta henne face-to-face då. :)
Och Marjo ska jag ringa och gratta nu. Funderar på att leta fram en Happy birthday-låt på youtube och spela den när hon svarar, haha. :)

UPDATE:
Jag använde den här videon när jag ringde och grattade Marjo:

Videon var dum och startade inte på en gång så hon hann säga "hallå?" några gånger,
men som tur var så la hon inte på utan videon hann börja, haha. :)


Sneak peek: Harry Potter and the Deathly Hallows!

 Still awake.

Precis som rubriken informerar er om så är jag fortfarande vaken. Har försökt somna i två timmar nu men det verkar ju inte gå så bra med det. Och jag lär ju vara vaken om en halvtimme också och då går mamma upp, så då kommer jag inte heller kunna somna. Och sen när hon går hemifrån är klockan halv sju och då är det nästan lika bra att gå upp.
Jag får väl dricka en massa läsk senare under dagen för att hålla mig vaken, om det nu behövs.
Jag älskar min mobil förresten. Är inne på internet med den just nu nämligen. Bra grej när man inte kan sova. :) Men nu orkar jag inte skriva något mer så hejdå.
Godmorgon till alla stackare som ska kliva upp snart! Men det är iallafall fredag idag. Puss på det, och på er.


10 december - Tionde paketet i min julkalender.


Detta var i det tionde paketet i min julkalender: Handkräm. För extra torr hy.All I Want For Christmas...10 december - Nobeldagen.

GRATTIS på namnsdagen till mig själv och till alla andra Malin:ar! :)

Jag ska gå och hämta mitt första glas coca cola (för idag) för att fira.
Min namnsdag är förresten väldigt enkel att komma ihåg. Nobeldagen = Malin. ;)
Så nu vet ni det tills nästa år! Haha.9 december - Nionde paketet i min julkalender.


Detta var i det nionde paketet i min julkalender: Fotlotion/fotkräm.I Carry Your Heart With Me - E.E Cummings.

I carry your heart with me
(I carry it in my heart)
I a
m never without it

(Anywhere I go you go, my dear; and whatever is done by only me is your doing, my darling)
I fear no fate
(For you are my fate, my sweet)
I want no world
(For beautiful you are my world, my true)
And it's you are whatever a moon has always meant
And whatever a sun will always sing is you

Here is the deepest secret nobody knows
(Here is the root of the root and the bud of the bud and the sky of the sky of a tree called life; which grows higher than the soul can hope or mind can hide)
And this is the wonder that's keeping the stars apart

I carry your heart
(I carry it in my heart)


En väldigt fin dikt som Cameron Diaz läser för sin "syster" i filmen “I Hennes Skor”.Julutmaningar - Del 1, 2 & 4.

JULUTMANING 1
Skulle du kunna tänka dig att jobba på julafton?
Jag skulle inte vilja jobba på julafton, så nej, men om man är tvungen att jobba så är det väl en annan sak. Jag tycker dock synd om dem som måste jobba på julafton.
Bakar du något till jul? Vad? Vi brukar baka lussebullar och pepparkakor, och mamma brukar även baka något julgodis. Men i år har vi inte bakat något hittills. Vet inte om vi ska göra det heller.
Vilket föredrar du, lussekatter med eller utan russin?
Med. Det hör till.
Vill du ha egenproducerat julgodis eller köpt?
Egenproducerat är godare, tror jag.
Knäck eller ischoklad?
Båda!
Hur ser din adventsljusstake (den man tänder varje söndag) ut? Vi har faktiskt två stycken. Vet inte hur jag ska förklara hur dem ser ut men. De är röda med mossa i, och vita ljus såklart, och så har de svampar och paket och lite annat som prydnad i.
Som fönsterprydnad stjärna eller elljusstake?
Elljusstake. Men stjärnor kan också vara fint.
Vill du ha julkort med brevbäraren eller i mailen? Vanliga julkort är ju roligare.
Vilka färger har ni till jul? Klassiskt röd/grön/vit? Guld/isblå?…eller vad? Rött, grönt, vitt, glitter.
När julpyntar du hemma? Vid första advent eller några dagar innan.
Har varje julprydnad sin bestämda plats år ut och år in?
Nej.
Vad bara MÅSTE hänga/finnas i granen?
Julgransbelysning, glitter och kulor. (Fast vi har inte haft gran hemma på flera år. Buhu.)
Har du ett färgtema i granen? Nej.
Levande gran eller plastgran? Plast är ju enklare att ha, men då ska man ha en som ser väldigt äkta ut. Men när vi väl har haft gran tidigare så har vi alltid haft levande gran.
Hur ser din julfrukost ut? Hmm.. Brukar väl inte ha någon speciell julfrukost tror jag..
Brukar du göra något aktivitet på julafton, t.ex. gå en promenad, spela sällskapsspel osv? Vi har väl spelat spel någon enstaka jul. Dock borde vi nog införa det igen eftersom det är något som alla kan vara med på. Jag börjar faktiskt tröttna på alla tv-program som man kollar på varje år. Är det ett tecken på att jag börjar bli gammal eller något? 
Dricker ni köpeglögg eller hemmagjord?
Vi dricker ingen glögg.
Vilken glögg brukar du dricka på jul om ni köper den? -
Vad av dessa saker brukar ni ha i glöggen, mandel, hasselnötter eller russin? -

Finns det någon frukt som är ett MÅSTE till jul?
Det är väl inget måste, men man brukar väl ha clementiner eller vad det nu är som man brukar ha, haha. Ni vet vad jag menar hoppas jag.
Vilken är din favoritjulskiva?
Jag har ingen vad jag vet. Brukar bara lyssna på olika jullåtar.
Vilken är din favoritjullåt?
Last Christmas!
Vad skulle du inte vilja vara utan på julbordet, vad är ett absolut måste?
Janssons frestelse.
Nämn tre rätter du lagar helt själv till julbordet? Haha, jag lagar ingenting. Vi brukar fira hemma hos Mummu & Vanna och Mummu lagar allting. Creds till henne!
Föredrar du vörtbröd med russin eller utan? Vi brukar inte äta det.
Risgrynsgröt eller Ris à la malta?
Risgrynsgröt tror jag. Brukar inte äta Ris à la malta när de andra äter det.
Vill du ha dopp i grytan eller inte på julbordet?
Aldrig ätit det.
Dricker du julmust eller mumma till julbordet?
Julmust såklart!
Vilket är ditt bästa julrecept som du har fått av din mamma eller svärmor?
Haha, jag har inte fått några julrecept.
Tittar du varje år på Kalles julafton?
Ja. Men programmen som kommer efter det suger.
Vilken snutt är favoritsnutten ur Kalles julafton? Oj, jag vet inte. Jag tycker det mesta är bra. Älskar Disney!
Brukar du titta på Kan du vissla Johanna? Jag har kollat på det nästan varje jul, men jag fattar inte varför för det är verkligen ett utav de dåligaste programmen som går.
Har du sett Karl-Bertil Jonssons jul?
Japp.
Har ni tomte hemma?
Vi hade det alltid när vi var yngre. Mamma berättade det här året att pappa var tomte till oss förut när vi var små. Shit, det visste inte ens jag! Hahaha. Trodde det var någon granne eller något.
Köper du julklappar till många? Brukar köpa till mamma & pappa, och till de vänner som köper till mig.
Tycker du att det ska vara julklappar till alla eller bara barnen?
Till alla! Men i våran släkt har vi något konstigt påhitt om att man inte ska få julklappar när man är över 18 år, så jag ska egentligen inte få något i år... Ni hör väl själva hur dåligt det låter? Haha. Fast jag kommer såklart få det ändå, iallafall av mamma & min morbror vad jag vet hittills.
Tycker du att julklapparna ska vara inslagna i affären eller vill du göra det själv? Om man köper något i en affär och de frågar om de ska slå in det så kan de lika gärna få göra det, men annars slår man in själv.
Färgglatt eller enfärgat julklappspapper?
Både och.
Roligast att få i julklapp?
Något man önskar sig.
Vad skulle den ultimata julklappen vara till dig i år? Något jag önskar mig antagligen. Jag vet dock att jag kommer få något utav det som jag har önskat mig. Har mest önskat mig böcker, och jag kunde inte få tillbaka min önskelista och kolla på den för mamma hade bockat av på den... Så jag vet att jag kommer få någon bok som jag önskat mig. 


JULUTMANING 2
Alkoholfri glögg eller glögg med alkohol?
Jag har aldrig smakat på glögg faktiskt.

Egen pepparkaksdeg eller färdigköpt? Egen brukar vi nog ha. Men det är lite tröttsamt att fortsätta baka när man har för mycket deg, så man kanske borde satsa på färdigköpt nästa gång man ska baka pepparkakor.

Kokt julskinka, ungsbakad skinka eller kanske rentav ingen julskinka alls? Jag är vegetarian, så ingen julskinka för mig inte.

Glittret i granen, lodrätt eller vågrätt? Vem bryr sig? Wow. Bara det ser bra ut så spelar det väl ingen roll.

Dopp i grytan, eller inte? Aldrig testat.

Tomten kommer med klappar eller klapparna ligger under granen? Eh. Vi firar hemma hos Mummu & Vanna, och Markus (min morbror) brukar dela ut klapparna.

Rim på klapparna eller bara juletikett? Juletiketter.

Jenny Nyström-jul eller amerikansk jul? Ingen aning om vem Jenny Nyström är? Så amerikansk jul får jag väl säga. Jag borde verkligen bo i USA och fira en riktig amerikansk jul, för jag älskar julen så mycket och skulle vilja pynta hemmet ÖVERALLT, precis som dem gör i USA.

Fira jul hemma eller hos någon annan? Vi har aldrig firat jul hemma vad jag vet. Vi brukar fira hemma hos min mormor och morfar (Mummu & Vanna).

Lussekatt eller pepparkaka? Lussekatter.

Knäck med hackad mandel i eller utan? Aldrig testat.

Carolas eller Mariah Careys julsånger? Jag har bara lyssnat på Carolas faktiskt.

Äta först och klappar sen, eller klappar först och äta sen? Äta först och klappar sen.

Julstjärnor eller hyacinter? Julstjärnor.

Julgranen in i stugan den 23:e eller granen in långt innan det? Långt innan. Vi brukar ju dock inte ha någon gran, tråkigt nog.


JULUTMANING 4

Har du köpt en chokladkalender? Nej, i år har jag ingen.
Om ja, har du öppnat några luckor för tidigt? Det har jag aldrig gjort. Fy skäms på de som gör det!
Har du hunnit med att köpa alla julklappar? Jag har inte köpt några julklappar än.
Till vem är det svårast att köpa till? Jag kan inte komma på någon som är svår att köpa till.
Dricker du alkoholfri glögg? Jag dricker inte glögg överhuvudtaget. Aldrig fått för mig att smaka.
Har det hänt att du aldrig stressat inför julen? Varenda jul. Varför stressa?
Hur många stjärnor ger du till årets julkalender? Jag har inte brytt mig om att kolla på den eftersom alla julkalendrar de senaste åren varit så dåliga.
Vilken är den bästa julkalendern genom tiderna? Lisebergs kaninen, Pelle Svanslös och Mysteriet på Greveholm tror jag.
Säg en person som du velat säga "God Jul" till men aldrig vågat/orkat eller kanske glömt? Ingen.
Vem är det som julpyntar hemma hos er? Jag!
Vem klär granen och vem bestämmer hur den skall se ut? Vi har bara haft gran förut då jag var yngre och mamma & pappa fortfarande bodde tillsammans. Det var pappa som fixade granen då, och jag och Martin fick pynta den.
Plastgran eller äkta? Äkta helst.
Älskar du att få julklappar eller att ge bort? Både och. Fast jag är inte så rik, så jag kan inte riktigt köpa julklappar till alla.
Vill du fira julafton utomlands eller i Sverige? Jag bryr mig inte så mycket. Jag tänker på de jag vill fira med istället. Jag skulle gärna fira i USA för där är det så mycket julpynt och grejer, precis som jag vill ha det!
Känner du någon julstämning nu? Jag tror det. Jag längtar iallafall till julafton och räknar ner till det så lite julstämning måste jag allt ha.
När kom din julstämning? Runt första advent.
När skall man sätta upp adventsljusstakar? Första advent. Fast jag brukar göra det någon dag innan.
När julpyntar man? Första advent.
Skickar du julkort? Ja.
Vilken senap till skinkan? Jag är fortfarande vegetarian och äter inte skinka.
Viktigaste på julbordet? Janssons frestelse. Yum, yum!
Julmusik jag inte kan vara utan? All I want for christmas is you...
Världens bästa jullåt? Se ovan.
Julknäcke eller vörtbröd? Eh, jag vet inte.
Vilket julgodis är viktigast? Gör du det själv? Knäck och ischoklad.
Vilka traditioner har ni? Jag tror att jag har nämnt allt redan?
Färdiginslagna paket eller paket att slå in hemma? Både och.

Vilket gillar du bäst? Markera med fetstil.
Pepparkakor - Lussekatter
Skumtomtar - Knäck
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar - Prinskorvar (Jag är fortfarande vegetarian!)
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Revbenspjäll - Janssons frestelse
Paradis - Aladdin
Rullsylta - Pastej
Glögg - Julmust
Rödbetssallad - Dopp i grytan
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Hemma - Borta (Vi firar oftast hos min mormor & morfar)


[ Julutmaningarna kommer från Julaftonsmorgon. ]


8 december - Åttonde paketet i min julkalender.


Detta var i det åttonde paketet i min julkalender: Ansikts buffer. (?)

Vadå buffer? Vad fan heter det egentligen? Haha.091208 - Tisdag.

Har just kollat på Ugly Betty. Och nu kommer Desperate Housewives.

DAGENS...
Frukost:
Gick upp klockan 14. Åt mackor med stekt ägg som mamma hade gjort till mig.
Lunch: Åt frukost klockan 14-15 så...
Middag: Potatismos och fiskpinnar.
Godis: Brända mandlar. Och kanske annat godis från en godispåse som mamma köpte på willys. Hihi.
Vill Ha: Pengar.
Kläder/Outfit: Inte mycket till outfit, men mjukisbyxor + pyjamast-shirt.
Frisyr: Utsläppt.
Smink: Inget.
Humör: Helt okej. Känns dock lite som att jag har urinvägsinfektion.
Gjort: Vaknat, ätit frukost, läst nya Veckorevyn som kom med posten, kollat på tv, ätit middag, kollat på Ugly Betty och nu på Desperate Housewives.
Planer: Kvällens planer rättare sagt: se på Desperate Housewives, och Brothers & Sisters eller Hell's Kitchen (vet inte vilket av programmen jag ska kolla på än, haha) och sen 2 ½ Men runt midnatt.
Köp: Inget.
Låt: Det går någon bra låt på Disney Channel i reklamen, men vet inte vem det är som sjunger eller vad den heter.
Läser: Jag ska läsa alla uppdaterade bloggar på min bloglovin' sen. Det är runt 83 inlägg.
Tittar på: Desperate Housewives just nu.
Bästa: Inget speciellt vad jag vet.
Sämsta: Vaknade runt 14, och det känns lite som att jag har urinvägsinfektion. Men jag har ju såna besvär då och då. Min kropp tror ju att den är rolig eller något, vilket den INTE är.
Sjuka: Läs ovan.
Väder: Ingen aning. Vaknade runt 14 och jag la inte riktigt märke till vädret då.
Saknad: Ingen.7 december - Sjunde paketet i min julkalender.


Detta var i det sjunde paketet i min julkalender: Nagellacks block.091207 - Måndag.

Min taklampa har hållt på och blinkat ett tag men jag trodde bara att den hade något ryck, men nu sa det "klick" och så gick lampan sönder.
Så nu har jag min sänglampa tänd istället men den gör inte så mycket skillnad. Så nu ska jag förflytta mig till vardagsrummet istället. Ska se på 2 ½ Men som börjar runt midnatt. :) 
Jag ska också ta två sömntabletter nu så att jag blir trött om 1-2 timmar. Sist när jag har tagit dem så har jag tagit dem på natten och då har de inte fungerat som de brukar, men två stycken borde ju göra susen. Och då kan jag förhoppningsvis gå upp i tid imorgon också.
Jag har haft en helt sjuk vecka (hela förra veckan också) när det gäller min sömn. Har inte kunnat somna på nätterna, så då har jag inte somnat förrän på morgonen och sen har hela dagen gått när jag vaknar igen. :/ Inte bra alls.

Så jag hoppas att jag kan få somna någorlunda i tid nu när jag tar två stycken sömntabletter. Om jag väl somnar "i tid" så kan jag nog komma upp imorgon.
Jag måste plugga allt som jag skulle ha gjort förra veckan också. Räknade ingen matte under hela förra veckan, så nu är det förra veckans jobb + denna veckans jobb som jag har framför mig. Så då kan det ju vara bra om jag kan sova normalt också så att jag får någonting gjort.

Ska värma kanelbullar från frysen nu också innan jag sätter mig i soffan. :) Mys.
Foto på mitt sjunde paket från min julkalender lägger jag upp snart så det kommer. Ciao!


Be Mine - Erik Hassel & Ellie Goulding - Be Mine.


Sjukt fint.6 december - Sjätte paketet i min julkalender.


Detta var i det sjätte paketet i min julkalender: Hand & nagelkräm + nagelfilar.Santa Buddies.

Jag kollade på Santa Buddies i fredags/lördags natt. :) Det är en ny julfilm med hundgänget Budderball, Buddha, B-Dawg, RosebudMudbud. Eller buddiesarna som de kallas.
Jag blev tipsad om filmen av Angelica för att hon skulle kolla på den, så då kollade jag också på den sen. :) Jag visste inte ens att det hade kommit ut en ny film med buddiesarna så det var klart att jag skulle kolla, plus att det var en julfilm också. Dubbelt så bra! :)

Om ni sett de andra filmerna (Air Buddies, Snow BuddiesSpace Buddies) och gillar dem så borde ni se den här också. :) Man får verkligen upp julkänslan av att kolla på den iallafall. :)

Och en liten hund i filmen vid namn Tiny som blev fångad och satt på hundhemmet är sjukt söt. Det såg ut som en sån där Yorkshireterrier, men jag vet inte om det var det för den var väldigt liten. (Någon som vet vad det är för ras?)
Jag skulle lätt kunna tänka mig att köpa en hund i den rasen istället för en chihuahua i framtiden när jag har råd. Så då förstår ni nog hur mycket jag gillade den hunden. :) Hihi.
Tiny!Tiny!Tiny!


Alpha Dog.

Sitter och kollar på Alpha Dog som går på TV4. Men nu är den snart slut och det enda som är kvar är när dem dödar Zack (söta Anton Yelchin) och begraver honom i ett jävla hål. Fyfan.
Jag hatar Frankie (Justin Timberlake's rollkaraktär) som varit schysst mot Zack, och så gör han inget för att förhindra att han blir dödad. Fan vad arg jag blir. Och Zack vet ingenting och går runt och snackar om vad han ska göra när han kommer hem. Fyfan alltså!

"Du är min polare. Jag skulle aldrig göra illa dig." - Yeah, RIGHT!

FYFAN.
Buhuhu. :'(


Save the sharks!


Skriv på namninsamlingen!5 december - Femte paketet i min julkalender.


Detta var i det femte paketet i min julkalender: Olje lykta?

Det är någon olje lykta som man ska ha ljus i, men man får inte ha ljuset igång i mer än 20 minuter. Vad är det för slags lykta egentligen? Hmm.4 december - Fjärde paketet i min julkalender.


Detta var i fjärde paketet i min julkalender: White Musk.

Vad det är vet jag inte ens. Någon som vet?Q&A.

What is your middle name? Malou. How big is your bed? 105 cm. What are you listening to right now? 2 ½ Men who's on the tv. How is the weather right now? Dark and cold. Who was the last person you talked to on the phone? Mom or my brother. The first thing you notice about the opposite sex? The entirety, everything. Favorite type of Food? Pasta, french fries, pizza, pancakes. Do you want children? Not really. Hair color? Dark brown. Do you wear contacts? Sometimes. I mostly use my glasses. Favorite holiday? Christmas. Favorite Season? Summer. Have you ever cried over a love lost? Yes. Last Movie you watched? Matrix Reloaded. What books are you reading? Don't know what it's called in english. Piercings? Ears. Favorite Movie? I have too many. Favorite book? Harry Potter, Twilight, The Sisterhood of the Traveling Pants, His Dark Materials. What were you doing before filling this out? Clicking around on the internet. Favorite animal? Cats. Favorite drink? Coke! Favorite flower? I don't really like flowers. But if I have to say a flower I say roses. Have you ever loved someone? Yes. Who would you like to see right now? Lion. What color are your bedroom walls? Blue. Have you ever fired a gun? Nope. I've never been near a gun. Do you like to travel by plane? It's okay. But I don't like when the plane is starting. I have to hold someones hand when that happens. :b Right handed or Left- handed? Right. If you could go to any place right now where would you go? Greece. :) Or Paris, LA or NY. :b Are you missing someone? Maybe I am. Do you have a tattoo? No. But I want one. Do you still watch cartoons on Saturday mornings? I'm sleeping on saturday mornings. But yes, I still watch cartoons. Are you hiding something from someone right now? Nope. Are you 18? Nope. I'm 19. What is the wallpaper on your cellphone? I don't know what it's called... but it's a place in Stockholm. My phone change it's wallpaper depends on which country I'm in. So every country have a picture. Are you afraid of the dark? Sometimes. Favorite hangout: Shopping? At home. In Greece. 3 things you can't live without? Internet, things I love & like, air. Favorite songs? Too many. What are you afraid of? Snakes, spiders, and more. Are you a giver or a taker? Hopefully both. What are your nicknames? I have many. What is your dad's middle name? Lennart. What do you sleep in? Pj's or nightdress or just a t-shirt. Stuck on a deserted island, and can only bring one thing? Laptop! Favorite TV commercial? The Heineken commercial when the girls screaming when they're in a walk-in-closet, and the guys are also screaming when they're in a walk-in-closet full of Heineken's. Haha. First thing you'll save in a fire? Celeborn! My cat. What is your favorite color? Blue. What are the things you always bring with you? Keys. What did you want to be when you were a kid? A chef. What do you usually do when the alarm turns on? Go up to turn it off. What color is your bedsheet? Green. Who do you want to meet? Lion. What do you think about before you go to bed? Different things. Do you smile often? Yeah. Do you wish on stars? Sometimes. Do you untie your shoes every time you take them off? Nope. When did you last cry? Very long time ago. Do you like your handwriting? Yes. Whose bed did you sleep in last night? My own. What color shirt are you wearing? Black. I can't wait until? Christmas eve. :) Are you into anyone right now? Maybe baby. Who was the last person (besides you) in your room? Mom and Celeborn. Have you ever had chicken pox? Yes. Is there someone you want to fight? Haha, nope. Song playing right now? None. I'm watching 2 ½ Men. What are you doing tomorrow? I have to go to the dentist. And after that, I don't know. Does anyone like you? Yes...? What's annoying you right now? Nothing. Do you want to kiss any one right now? Maybe. Have you ever watched a movie drunk? Nope. What were you doing two hours ago? The same thing I'm doing right now.  Are you tired? Nope. Who will you be with tonight? Myself. Who were you with today? Nobody. What will you do Sunday? I don't know. What kinda cell company do you use? Comviq. Where were you at midnight on saturday? At home. Are you married? No. Have you been outside of the U.S.? Yes. I live in Sweden. The last comment you received was from? Lana. Do you wish on 11:11? Nope. Do you wear any jewelry? Yes. What's one thing you want right now? New clothes. Current noise you hear? 2 ½ Men. Do you find yourself loved? Yes. Where is the weirdest place you have slept? Nowhere weird what I know of. What's the closest blue object to you? A blanket. What is your natural hair color? Rat-colored hair. How many times have you dyed your hair? Too many that I don't even know. Have you done anything "wrong" lately? Not that I know of. Favorite subject? English. Favorite teacher? I don't have any, since I'm not in school.3 december - Tredje paketet i min julkalender.


Detta var i det tredje paketet i min julkalender: Black Velvet Apricot Bodylotion.Min önskelista inför julen 2009.


Såhär ser min önskelista inför julen ut...
Jag har mest önskat mig böcker. Jag kollade upp alla på Bokus förut och skrev ner de billigaste priserna. Så jag kommer nog få något därifrån av mamma. :) Jag vill ha alla böckerna så jag kommer iallafall bli glad oavsett vilken jag får. :)
Jag kunde inte få tillbaka min skriftliga önskelista och kolla, för mamma har tydligen bockat av på den. Vilket betyder att jag kommer få något. ;) Hihi. Jag skulle nämligen kolla igenom den så jag fick med rätt böcker här i mitt kollage, men jag tror att jag fått med alla. Plus att jag skulle säga till min morbror vad jag önskar mig, men mamma sa att han kan köpa presentkort för det tänker inte hon göra.

Hur ser era önskelistor inför julen ut?2 december - Andra paketet i min julkalender.


Detta var i det andra paketet i min julkalender: Oparfymerad ögon gel.

Vad man nu ska ha det till har jag ingen aning om. Någon som vet? Eftersom jag inte ens vet vad det är så kommer jag nog inte använda det. Så den kommer nog ges till bättre behövande, vem det är återstår att se. ;)
Det röda pappret kommer nog att komma till användning dock. Perfekt med rött papper till julpyssel ju. :)Come Together as ONE.091202 - Onsdag.

Godmorgon!
Jag sitter och dricker jordgubbste och apelsin juice. Sitter i soffan med min laptop i knät och kollar lite smått på The Voice på Kanal 5.
Celeborn ligger och sover på fönsterbrädan. Skönt att någon av oss får någon sömn. Jag gick ju och la mig runt klockan halv 5, och jag låg vaken ända tills klockan halv 6mamma gick upp, men jag låg iallafall kvar i sängen och försökte somna. Men runt klockan 07:00 så gav jag upp och tänkte att jag lika gärna kunde gå upp. Så det gjorde jag.
Har hunnit se på Zack & Cody's ljuva hotelliv, och ett avsnitt som jag inte hade sett förut med Wizards Of Waverly Place. :) Justin och Julia är så söta tillsammans! ♥ Och ja, jag älskar David Henrie också. ;] 

Har redan öppnat mitt andra paket i min julkalender. :) Lägger upp foto på vad det var i paketet sen. :)Snygg Naken.

Kollar på programmet i rubriken. Men nu blir det sängen och försöka sova. Får väl gosa med Celeborn om det inte går att sova. Vi hörs senare!

Haha. Fin kille i slutet av programmet:
- Tycker du att jag är snygg naken?
- Ja. Fast nu vet jag ju inte hur du ser ut naken...
- Du kan se det på bilden däruppe.

Haha, väldigt fint tyckte jag så jag var bara tvungen att skriva till det.


Tack Kanal 5.

Jag gick upp klockan 19:00 igår (tisdag). Jag sov ju så länge några dagar i sträck för någon vecka sedan, och jag förstår inte själv hur jag kan sova så länge. Precis som mamma säger så är det ju inte normalt. Men jag vet inte hur det går till eller varför jag sover så länge.

Jag ska verkligen försöka gå upp i tid idag (onsdag). Jag ska nog gå och lägga mig och försöka sova några timmar, och sen gå upp klockan 09:00 som väckarklockan är ställd på. Då borde jag bli trött på kvällen om jag inte sovit så många timmar, och då kan jag gå och lägga mig i tid och förhoppningsvis gå upp i tid sen på morgonen dagen efter.
Jag får se om jag ens kan somna nu inatt, men jag får försöka. Jag kollar på “Outsiders: Mitt barn har anorexia” just nu, så jag får väl gå och försöka sova efter att det är slut.

Tack till Kanal 5 för deras tv-program för kvällen/natten. Jag har kollat på tv'n (eller iallafall haft den på) sen klockan 20:00 då jag såg på “Ugly Betty”. Jag som brukar kolla på TV3 på nätterna om jag är uppe, där det bara går halvbra program. Nu vet jag att det är femman som gäller hädanefter. 
Det var första gången som jag såg ett “Skins”-avsnitt förresten. Det var faktiskt bra. Så jag har en alldeles "ny" tv-serie att kolla igenom. Jag får ta och börja kolla på serien någon dag.
Kaya Scodelario är ju med i den serien, och hon är min största girl-crush just nu, så det blir roligt att se henne skådespela. Sen upptäckte jag en annan tjej i tv-serien vid namn Hannah Murray
Det var tur att jag såg på “Skins” förut, så att jag fick se att det verkar vara en bra serie. Annars hade jag nog aldrig tänkt tanken på att kolla igenom den. Jag tänkte iofs förut att jag bara skulle kolla på de avsnitt som Kaya är med i, men nu när jag fick se ett avsnitt av serien så verkar ju hela serien bra, så nu måste jag ta och börja kolla på den någon dag. 

Det känns som att jag bara mumlar en massa nu, så sorry för det.


1 december - Första paketet i min julkalender.


Detta var i det första paketet i min julkalender: Bad & Duschgel.Do you think of suicide?

Varje dag tar tre svenskar sitt liv.
♦ Det dör nästan tre gånger så många av självmord som i trafiken i Sverige. Runt 1500. Varje år. Det är fler än fyra om dagen.
♦ I hela världen tar upp till en miljon människor årligen sitt liv, enligt Världshälsoorganisationen (WHO). Tio gånger så många gör ett självmordsförsök.
♦ I åldrarna 15-44 är självmord den enskilt vanligaste dödsorsaken i Sverige för män. För kvinnor är självmord orsak nummer två (efter tumören).
♦ Men det har blivit bättre - och 2008 satsade regeringen resurser på ett särskilt projekt för nollvision av självmord i vårt land.

HÄR KAN DU FÅ HJÄLP:
♦ Anhörigföreningen SPES telefonjour: 08-345873, alla dagar emellan 19-21. De du talar med har tystnadsplikt.
♦ Nationella hjälplinjen erbjuder ett begränsat antal kris- och stödsamtal via telefon och texttelefon 020-220060.
♦ Jourhavande präst finns varje dygn på telefon mellan kl 21:00 och 06:00. Du ringer 112 och blir kopplad. Prästen har särskild utbildning och tystnadsplikt.

Jag läste just den senaste Amelia-tidningen och hittade den här informationen efter en artikel i tidningen. Så jag tänkte dela med mig av den informationen eftersom det faktiskt kan rädda liv.
Självmord är något som man oftast inte pratar om, men det borde vi göra. Om vi kan rädda människors liv genom att prata om det så är det helt klart värt det.


❝Ugly Betty❞ S04E01.

Sitter och kollar på “Ugly Betty”.
Daniel smällde just till Matt när han stod och skällde ut Betty. Haha, bra gjort Daniel!

Okej att dem har gjort slut och Matt har rätt att vara arg på Betty för att hon kysste Henry, men han behöver ju inte bete sig som ett asshole för det. Så det var rätt åt honom att han fick en smäll alldeles nyss.

Nu ska jag se vad som händer de sista 15 minuterna... Sen blir det Desperate Housewives


UPDATE KL 20:57:

I make them good girls go bad!
Såg ni slutet när Betty gjorde sin lilla makeover? De scenerna var ju bäst! 

- Så i framtiden kommer du att slå mig?
- Ja.
Haha, så jävla bra. 

I ♥ Ugly Betty.My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you’ll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0