The Legally Blonde.


Jag har precis kollat på The Legally Blonde som gick på trean alldeles nyss. :) Jag har faktiskt bara sett den andra filmen förut av någon anledning. Och jag har den hemma på film också så jag har sett den fler gånger än en, men den är numera försvunnen. Men det är kul att äntligen se den första filmen iallafall.


Jag måste ta och kolla på Legally Blondes någon dag! Det ska föreställa den tredje filmen i serien/en spin-off film till de två första. Den handlar om Elle's kusiner som ska börja i en ny skola i Kalifornien. De flyttar dit från England, och tror att deras rosa kläder och små hundar ska få dem att smälta in direkt. Men istället är de totalt fel i sin nya skola, där pengar, makt och ett helt annat mode är det som gäller. När några av skolans mäktigaste vänder sig emot tjejerna och försöker få dem att verka kriminella måste Annie och Izzy använda både charm och hjärnor för att rentvå sitt namn. Och det är tvillingarna Milly och Becky Rosso som spelar huvudrollerna.

Jag minns inte riktigt hur min kärlek för hundrasen chihuahua började, men Legally Blonde 2 kan ha haft något med det att göra eftersom huvudrollen Elle (Reese Witherspoon) har sin älskade chihuahua Bruiser i filmen. :) Och den filmen är ju från år 2003 och då skulle jag fylla 13 år, så det är inget som jag har kommit på nyligen. Och det är ingen kändistrend som jag följer heller. Så nu vet ni det, om ni någon gång har undrat.
(Fast jag tror inte att filmen hade något med det att göra för jag såg den inte på en gång när den kom ut vad jag vet, men det kan ha varit så att jag blev galen i dem efter att jag hade sett filmen. Fast små hundar har jag iofs alltid gillat, mest för att det är de enda hundarna jag inte är rädd för. Jag vet inte varför, men jag har alltid varit rädd för stora hundar i hela mitt liv. Så den exakta orsaken bakom min förälskelse i chihuahuor vet jag inte.)

Fast chihuahuan som är med i filmen är inte av särskilt söt tycker jag. Förlåt Bruiser! :(
Men det är långhåriga chihuahour eller små (tea-cup) korthåriga chihuahour som gäller för mig. :)Viktoria | 2009-12-29 @ 23:08:35 | | http://becoolsodapop.blogg.se/

Den är söt :)Svar: Jag tänkte faktiskt på dig innan jag skrev inlägget,att nu lär jag försöka påminna Malin och alla andra,haha :)

Viktoria | 2009-12-30 @ 00:22:58 | | http://becoolsodapop.blogg.se/

Hehe,ja det var tråkigt :PÅh jag hatar att ligga efter därför gör jag allt för att inte göra det :)

Paula | 2010-01-03 @ 05:23:47 | | http://shefabulous.se

Nej den 3e är hemsk! Bara skit och dumma blondier inte alls lika bra som dom andra två.

Mikka - iPink | 2010-01-04 @ 00:45:31 | | http://ipink.blogg.se/

Hehe jag har en lång- och en korthårig jag :P fast den långhåriga är den som är pluttigast av dem. Knappt 2 kg och den korthåriga 2,2 kg. Enorma djur verkligen^^READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0