Min nya kalender


Efter att vi hade ätit middag så gick jag och mamma iväg till affären för att köpa en kalender till mig. Jag frågade henne tidigare idag när jag åt frukost om det fanns någon rosa, och det fanns det minsann. Så jag valde den rosa kalendern på bilden ovanför och fick betala 79 kronor för den. Fast mamma var snäll och betalade för den. :)

Jag tycker att det är jätte bra att ha en kalender. Då kan man skriva in allting som händer och så slipper man glömma bort något. + att jag brukar skriva in allt både i min kalender + i mobilen, så då borde jag verkligen inte glömma något. :)

Kalendern räcker från augusti 2009 (som är nu) och hela året 2010. En ny kalender till en ny början blir det faktiskt. Imorgon är det upprop i skolan och det är ju faktiskt en ny skola för mig. Angelica ska också gå där med mig. Så jag behöver inte vara orolig över att vara ny och behöva skaffa nya kompisar. :b Det känns ju tryggt iallafall, för det är något som jag inte är något vidare bra på tyvärr.
Jag kommer gå i den skolan i ett år, och sen nästa sommar (i juni) så kommer jag få ta studenten! :)
Så jag hoppas att det här bara blir ett roligt sista år i skolan. Med allt annat som skitit sig med skolan för mig förut så förtjänar jag faktiskt ett bra sista år. :)
Men hey, det borde väl bli ett bra år om man får gå i samma klass och i samma skola som sin bästa kompis? :) Det tror jag minsann! Jag är faktiskt lite förväntansfull för det här sista året. :)

Imorgon ska jag gå upp klockan 08:00 och äta frukost i lugn och ro, och välja kläder (vem vet hur lång tid det kan ta). Och sen klockan 10:00 så är det upprop i skolan. Det stod att det är tills klockan 12:00, men vi kanske blir klara tidigare än så om de är snabba. :) Så vi får ingen jobbig första dag iallafall! Fast egentligen kan man väl säga att vi börjar på riktigt på måndag. Och då börjar vi klockan 09:00. Det är lyx!
När jag gick i skolan i TEG så var jag tvungen att gå upp klockan 06:00 varje dag och sen klockan 07:00 skulle jag redan vara påväg mot bussen. Nu kommer jag inte behöva gå upp förrän klockan 07:30 på morgonen! Det kommer vara en väldig lyx för min del. Nu behöver jag inte oroa mig för att sova för lite och gå upp för tidigt iallafall. Skönt! :)