→ PORTFOLIO.

MIN EGEN BLOGG - HTTP://MALINBELLE.COM
 
[De senaste designerna är placerade längst ner.]

ANDRA BLOGGAR - HELA DESIGNER


 
[De senaste designerna är placerade längst ner.]

ANDRA BLOGGAR - HEADERS

[De senaste designerna är placerade längst ner.]

Jag har gjort flera blogg-designer, men jag har tyvärr inte tänkt på att spara alla.

→ INFO.

MINA PRISER
Endast header100 kronor.
Vanlig blogg-design 200 kronor.
Avancerad blogg-design300 kronor.

DETTA INGÅR I DESIGNEN
I en vanlig blogg-design ingår: Valfri bakgrund, header, övriga bilder i bloggen, font-stil, färger du vill ha i bloggen, bloglovin' ikon, samt copyright ikon om du nu vill ha det.

I en avancerad blogg-design ingår
: Allt från den vanliga blogg-designen + dropdown-meny, övriga ikoner/widgets, osv.

DESIGN © BY MALINBELLE.COM
I alla designer jag gör lägger jag till en text eller en bild (antingen ovanför din egen copyright-ikon om du vill ha en eller längst ner i sidmenyn) där jag skriver “DESIGN © BY MALINBELLE.COM”.
När du köper en design av mig går du med på att ha kvar den texten i din blogg-design och på din blogg, och du får inte under några omständigheter ta bort det. Eftersom det är jag som har gjort designen så är det också jag som har copyright på den.

HUR KÖPER DU EN DESIGN?
Du mailar mig på MalinBelle@hotmail.com.

I mailet skriver du vilken design du vill köpa. Du skriver även hur du vill ha din design; dvs. vilka färger du vill ha i bloggen, vilken font-stil du vill ha, hur du vill att headern ska se ut, osv. Desto mer information du skriver om hur du vill ha din design, desto lättare är det för mig att göra en design som du blir nöjd med!

Du får göra en ändring efter att jag har visat dig designen om det nu skulle vara så att du inte är nöjd med den. Om du fortfarande inte är nöjd när jag har gjort om designen så kommer du att få betala mer än den bestämda avgiften, och anledningen till det är helt enkelt för att jag då har lagt ner mer tid än normalt på din design.


Det du behöver göra för att beställa en design av mig är alltså att skicka ett mail med all information som jag behöver för att göra din design, betala 50 kronor av design-priset till mitt konto och sedan kommer jag att börja med din design.

Jag brukar göra så att jag gör designen i en så kallad test-blogg först. När designen är klar så visar jag den för dig så att du kan godkänna den. Efter att du har godkänt designen så betalar du resten av design-priset. När jag sedan ser pengarna på mitt konto så sätter jag in designen på din blogg. Om du hellre vill sätta in designen själv så skickar jag såklart html-koderna till dig.