Avatar. ♥

Nu ikväll så såg jag för första gången på filmen Avatar.
Jag, mamma, Marjo och Elin såg på den efter att vi hade tröttnade på karaoke:n.
Jag har tänkt se på den hur länge som helst men det har inte blivit av förrän nu,
och den kom ju ändå ut för mer än ett halvår sen. Men det är ju bättre sent än aldrig!

Filmen är ju nästan 3 timmar lång så mamma var tvungen att gå och lägga sig innan den var slut, men vi andra kollade klart på den. Och jag vet inte hur jag ska beskriva den. Det var verkligen en fantastisk film!
Jag hade verkligen varit nöjd med mig själv om det var jag som hade skapat den filmen, eller om jag hade varit med i den filmen. Jag ser verkligen fram emot Avatar 2!
(Men den ska inte komma förrän år 2014 enligt Imdb, vilket är ett tag kvar...) Planeten Pandora var ju verkligen mer spännande än vad våran planet Jorden är, så man förstår varför Jake förälskar sig i den planeten och också i folket som bor där. Men den var också lite läskig med tanke på alla skrämmande djur som fanns där, men det positiva tar ändå över rädslan för djuren (för mig alltså).
Hur underbart vore det inte om det fanns en planet som Pandora där alla avatarer levde?
Jag skulle lätt vilja leva där isåfall, om jag såklart var en avatar och klarade mig där. Som människa skulle jag nog inte klara mig där särskilt länge och människor har ju inte heller något där att göra.
Människorna var faktiskt det dåligaste med hela filmen (förutom Jake & hans få goda medarbetare såklart).

Det är typiskt att människor ska komma och förstöra en så fin planet med ett helt annat folk, bara för att människorna är egoistiska och vill ha en sten som är värd pengar. Människan är jävligt egoistisk på det sättet, och det är som jag alltid brukar säga: människor är det värsta djuret som finns i universum, för det är vi som kommer på alla hemska saker i världen, det är vi som är ansvariga för allt dåligt som händer i världen. Jag skäms faktiskt för att vara en människa, med tanke på det jag skrev ovan, men jag kan ju inte heller förtrolla mig själv till ett djur och sluta vara en människa.
Men det är så himla tragiskt och sorgligt att det är vi människor som är värst i universum av alla tusen djurarter som finns, och att vi inte kan ta bättre hand om världen, allt vi har och varandra. Det finns ingen tvekan om att Jorden en dag kommer att gå under, hur sorgligt det än låter.

Veronica, Gravid i v39 ♥ | 2010-07-17 @ 01:26:38 | | WEBSITE: http://veronicaodquist.webblogg.se/

Ja visst är den helt underbar? Har sett den flera gånger och skulle kunna se den hundra gånger till. Så himla underbar film.



READ BEFORE SENDING A COMMENT!
‣ I REPLY TO COMMENTS IN THE SAME BLOG-POST.
‣ ANONYMOUS COMMENTS + SPAM/LINKS/ADS GETS DELETED.
‣ RUDE COMMENTS GETS DELETED & THE SENDER IP GETS BLOCKED.
‣ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST GETS DELETED.

GDPRTHE INFORMATION YOU ENTER IN THE COMMENT FORM (NAME/EMAIL/WEBSITE) WILL BE SAVED & STORED IN MY BLOG ACCOUNT. THE PURPOSE OF INCLUDING YOUR EMAIL ADDRESS IS SO YOU CAN RECEIVE AN EMAIL NOTIFICATION WHEN I REPLY TO YOUR COMMENT. YOUR EMAIL ADDRESS WON’T BE USED FOR ANY OTHER PURPOSE, NOR WILL I SELL/SHARE IT WITH A THIRD PARTY. BY SENDING A COMMENT YOU AGREE TO THIS.

BLOG DESIGN IS MADE BY MALINBELLE.COM © BLOG DESIGN IS BEST SEEN IN CHROME + MOZILLA FIREFOX.

ABOUT MY BLOGMY BLOG POLICYMY LINKTREE.

© BLOG WEBSITE IS 100% COPYRIGHTED BY MALINBELLE.COM ©
EVERYTHING ON MY BLOG IS CREATED BY ME UNLESS STATED OTHERWISE.
NO PART OF MY BLOG OR MY CONTENT MAY BE COPIED, UPLOADED, USED
OR RE-USED IN ANY FORM OR MEDIA WITHOUT MY EXPRESSED PERMISSION.


» NAME:
SAVE?
» E-MAIL: [only seen by me!]

» WEBSITE:

» COMMENT




© COPYRIGHT BY・MALINBELLE.COM ©