Nattblogg.

Tja tja.
Jag kom hem lite innan klockan 01:00. Jag har nu suttit framför datorn sen dess och lyssnat på skivan som jag fick av Hyper Crush. Men nu börjar mina ögon stänga sig allt för mycket så jag ska gå och sova nu. Det ska bli fett skönt!
Har fortfarande ont i mina ben då jag har stått upp i 3 timmar (eller mer?) innan och under konserten med Lady GaGa.

SAMMANFATTNING AV DET SOM ÄR VÄRT ATT NÄMNAS FRÅN MIN SÖNDAGSKVÄLL;
◊ Lady GaGa var grym! Som väntat alltså. :) Den tjejen är verkligen speciell.
Jag funderade flera gånger under tiden då vi stod och väntade om jag skulle gå bak och sätta mig någonstans, men jag lyckades hålla mig på benen tills hon började spela och tills det tog slut, och som tur är så var det värt det. :)

Det första förbandet var Paula Lobos, som faktiskt var riktigt bra. :) En svensk artist som jag dock aldrig har hört talas om. Har ni?

Och det andra förbandet var Hyper Crush, och de har åkt med som förband till Lady GaGa på hela hennes turné vad jag förstod. De var hur som helst jätte bra! :) Jag älskade dem! Så nu har jag upptäckt ett nytt favoritband minsann.

◊ Holly (tjejen i Hyper Crush) sa att hon gillade min tröja! :) Och det gjorde mig jätte glad. Jag sa dock inte det som jag tänkte, vilket var att jag gillade hela henne. Hon hade snygg stil, och hon var snygg för övrigt också. ;) Haha. Hon var väldigt inspirerande måste jag säga. :) Så det är väl därför jag blev så glad för hennes komplimang! :)

Jag började prata med en mörkhårig kille som tydligen var där med Hyper Crush, och jag lyckades fråga honom om han kunde fråga dem om jag fick ta en bild med dem, men då sa han "Why?" och jag fattade att han inte förstod svenska och pratade engelska. Haha. :b Typiskt mig att skämma ut mig! Men han fixade iallafall så jag fick min skiva signad av alla tre i bandet, och sen tog Angelica kort på mig och dem tre tillsammans. :) Och korten blev ganska fina också. ♥

När vi åkte med bussen från Grönan så var det en rolig busschaufför som körde bussen! Han pratade hela tiden och alla i hela bussen skrattade. Jag tycker att alla busschaufförer runt om i landet borde gå en kurs hos honom och lära sig att bli lite trevligare. Det vore så mycket roligare att åka buss om fler var som honom. Det är ju deras jobb, och borde man inte göra sitt bästa på sitt jobb? Det är inte ovanligt med otrevliga busschaufförer när man åker buss. Det är nästan ovanligt med trevliga busschaufförer! Man kan nästan bli förvånad om någon busschaufför är trevligt mot en. Och det är ju ganska tråkigt.

Nu håller mina ögon på och faller ihop hela tiden så nu blir det sängen bums. Godnatt!



READ BEFORE SENDING A COMMENT!
‣ I REPLY TO COMMENTS IN THE SAME BLOG-POST.
‣ ANONYMOUS COMMENTS + SPAM/LINKS/ADS GETS DELETED.
‣ RUDE COMMENTS GETS DELETED & THE SENDER IP GETS BLOCKED.
‣ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST GETS DELETED.

GDPRTHE INFORMATION YOU ENTER IN THE COMMENT FORM (NAME/EMAIL/WEBSITE) WILL BE SAVED & STORED IN MY BLOG ACCOUNT. THE PURPOSE OF INCLUDING YOUR EMAIL ADDRESS IS SO YOU CAN RECEIVE AN EMAIL NOTIFICATION WHEN I REPLY TO YOUR COMMENT. YOUR EMAIL ADDRESS WON’T BE USED FOR ANY OTHER PURPOSE, NOR WILL I SELL/SHARE IT WITH A THIRD PARTY. BY SENDING A COMMENT YOU AGREE TO THIS.

BLOG DESIGN IS MADE BY MALINBELLE.COM © BLOG DESIGN IS BEST SEEN IN CHROME + MOZILLA FIREFOX.

ABOUT MY BLOGMY BLOG POLICYMY LINKTREE.

© BLOG WEBSITE IS 100% COPYRIGHTED BY MALINBELLE.COM ©
EVERYTHING ON MY BLOG IS CREATED BY ME UNLESS STATED OTHERWISE.
NO PART OF MY BLOG OR MY CONTENT MAY BE COPIED, UPLOADED, USED
OR RE-USED IN ANY FORM OR MEDIA WITHOUT MY EXPRESSED PERMISSION.


» NAME:
SAVE?
» E-MAIL: [only seen by me!]

» WEBSITE:

» COMMENT




© COPYRIGHT BY・MALINBELLE.COM ©