❝Linas kvällsbok❞

Jag har nyss sett klart på "Linas Kvällsbok" som gick på femman. Filmen är ju baserad på boken med samma namn och filmen spelades in år 2007. Men jag hade inte sett den innan så det var därför jag var tvungen att se på den nu ikväll när den ändå gick på tv'n.
Jag har läst boken hur många gånger som helst sen den kom ut så jag var ju tvungen att se på filmen någongång. :)
De hade missat en del från boken och så hade de gjort om lite grejer. Jag tycker det blev sämre när de hade gjort om det så att det inte var som i boken, men det var roligt att se på den ändå eftersom jag inte hade sett den innan. Själva filmen var väl okej, men jag hatar karaktärerna Thea och Danne. De är bara för mycket. Jag skulle aldrig stå ut med någon utav dem.
Det enda jag gillade extra mycket var slutet i filmen, när Carro kommer upp på taket(?) till Lina med Ivar och någon annan snubbe. Så jävla gulligt! :) Och killen som spelade Ivar ska vi inte tala om, haha. Viktor Axelsson heter han och han var ju bara för gullig. Och sen när filmen var slut så fick man se lite behind-the-scenes tagningar då något gått fel när de skulle ha filmat. Och då är det tydligen någon envis flug-liknande insekt som attackerade Viktor flera gånger när de ska filma. Han knäckte flera bra kommentarer om den där flugan också så det var ganska roligt att kolla på, haha. :)