❝The Secret Circle❞ - S01E01 + S01E02.

Inatt kollade jag på de två första avsnitten (det tredje sänds i USA idag) av den nya TV-serien “The Secret Circle”.

Jag kollade mest på den för att Phoebe Tonkin är med i serien (hon spelar Faye) och hon är med i “H2O - Just Add Water” som är en av mina favorit TV-serier (som tyvärr har slutat) så det är roligt att se henne i något annat än H2O. Och självklart verkade serien vara bra också, vilket den också visade sig vara. Om den hade varit dålig hade jag ju inte orkat kolla på två avsnitt av den. Ni kanske inte kan bedöma en hel TV-serie med bara ett avsnitt men jag brukar oftast märka direkt om en TV-serie är bra eller inte och det är samma sak med filmer. Början av TV-serier och filmer är det som avgör saken helt enkelt.

Hur som helst så såg jag alltså de två första avsnitten av serien inatt och de var både bra och spännande och jag kommer definitivt fortsätta att kolla på den här serien, och inte bara för att Phoebe är med i den.

(VARNING FÖR SPOILERS!)

Efter att ha sett de två första avsnitten så kan jag säga att jag tycker att Cassie och Adam borde bli tillsammans istället och de har ju redan någon slags koppling mellan varandra så det är inte helt omöjligt att de kommer att bli det snart, eller vad tror ni (om ni nu har sett avsnitten)? Förlåt Diana, men det som Adams pappa sa är sant, man ska inte utmana ödet!
Killen som spelar Adam (Thomas Dekker) kan förresten vara min och flera andras nya celeb crush, haha.

Förutom det så måste jag också säga att föräldrarna i serien är helt knäppa. Ni som har sett avsnitten förstår nog vad jag menar med det. Det avslöjades ju mer eller mindre att Dianas pappa dödade Cassies mamma och sen hotade han även att döda Adams pappa, och sen dödade Fayes mamma Fayes farfar för att han ville stoppa dem från att använda magi. Hur knäppt det än låter så verkar det som att föräldrarna skulle kunna döda sina egna barn? Det är helt klart läskiga i alla fall, så det återstår väl bara att se vad de gör i de kommande avsnitten…


My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you’ll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.
Don't touch my siteAFFILIATE + REFERRAL LINKS:

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website! RSS 2.0