Confessions of a Shopaholic.

Inatt kollade jag på filmen Confessions of a Shopaholic. Jag har såklart tänkt kolla på den tidigare (den kom ju ut redan år 2009) men det har helt enkelt inte blivit av. Men inatt så kollade jag på den som sagt.

Filmen är baserad på boken Confessions of a Shopaholic i Shopaholic bokserien som är skriven av Sophie Kinsella, och eftersom jag har läst alla böcker i Shopaholic bokserien förutom den sista boken så var det ett måste för mig att någon gång se på filmen också. Den bokserien är faktiskt en av mina favoriter! Det är en typisk så kallad chic-lit bokserie, vilket är en bok genre jag verkligen gillar.

Filmen handlar om Rebecca Bloomwood som handlar en massa modekläder, och kan inte sluta. Hon har alltid velat jobba på modetidningen "Alette", men hamnar istället på ekonomitidskriften "Succesful saving". Där blir hon en framgångsrik journalist med artikeln: The girl in the green scarf (flickan i den gröna scarfen). Men kommer hon någon gång att få komma in på Alette? Eller få alla sina skulder betalda?

Filmen var i alla fall bra och om ni har läst böckerna borde ni såklart se filmen också. Jag tycker inte att Krysten Ritter passade för rollen som Suze dock, för jag har av någon anledning föreställt mig Suze med ett mer vanligt utseende och inte alls lika vacker som Krysten Ritter är. Men det kanske bara är jag som har föreställt mig hennes utseende så, för jag minns inte hur hennes utseende beskrivs i böckerna eller om det beskrivs överhuvudtaget. Jag kan inte bestämma mig om Isla Fisher passade för rollen som Rebecca eller inte, men det lutar mot att hon passade som henne.

Jag undrar om det kommer att göras några fler filmer baserat på de andra böckerna i bokserien, för de skulle ju kunna göra en filmserie utav det eftersom det redan finns en bokserie att basera filmerna på. Enligt wikipedia så fick filmen många negativa recensioner så det kanske är en orsak till varför de inte gör några fler filmer då, för jag hittade ingen information om att de planerar att göra någon till film tyvärr.

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY NEGATIVE/RUDE COMMENTS. THOSE COMMENTS WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. My blog-design is made by me.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [It will only be seen by Malin!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you’ll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.
Don't touch my siteAFFILIATE + REFERRAL LINKS:

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website! RSS 2.0