Confessions of a Shopaholic.

Inatt kollade jag på filmen Confessions of a Shopaholic. Jag har såklart tänkt kolla på den tidigare (den kom ju ut redan år 2009) men det har helt enkelt inte blivit av. Men inatt så kollade jag på den som sagt.

Filmen är baserad på boken Confessions of a Shopaholic i Shopaholic bokserien som är skriven av Sophie Kinsella, och eftersom jag har läst alla böcker i Shopaholic bokserien förutom den sista boken så var det ett måste för mig att någon gång se på filmen också. Den bokserien är faktiskt en av mina favoriter! Det är en typisk så kallad chic-lit bokserie, vilket är en bok genre jag verkligen gillar.

Filmen handlar om Rebecca Bloomwood som handlar en massa modekläder, och kan inte sluta. Hon har alltid velat jobba på modetidningen "Alette", men hamnar istället på ekonomitidskriften "Succesful saving". Där blir hon en framgångsrik journalist med artikeln: The girl in the green scarf (flickan i den gröna scarfen). Men kommer hon någon gång att få komma in på Alette? Eller få alla sina skulder betalda?

Filmen var i alla fall bra och om ni har läst böckerna borde ni såklart se filmen också. Jag tycker inte att Krysten Ritter passade för rollen som Suze dock, för jag har av någon anledning föreställt mig Suze med ett mer vanligt utseende och inte alls lika vacker som Krysten Ritter är. Men det kanske bara är jag som har föreställt mig hennes utseende så, för jag minns inte hur hennes utseende beskrivs i böckerna eller om det beskrivs överhuvudtaget. Jag kan inte bestämma mig om Isla Fisher passade för rollen som Rebecca eller inte, men det lutar mot att hon passade som henne.

Jag undrar om det kommer att göras några fler filmer baserat på de andra böckerna i bokserien, för de skulle ju kunna göra en filmserie utav det eftersom det redan finns en bokserie att basera filmerna på. Enligt wikipedia så fick filmen många negativa recensioner så det kanske är en orsak till varför de inte gör några fler filmer då, för jag hittade ingen information om att de planerar att göra någon till film tyvärr.



READ BEFORE SENDING A COMMENT!
‣ I REPLY TO COMMENTS IN THE SAME BLOG-POST.
‣ ANONYMOUS COMMENTS + SPAM/LINKS/ADS GETS DELETED.
‣ RUDE COMMENTS GETS DELETED & THE SENDER IP GETS BLOCKED.
‣ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST GETS DELETED.

GDPRTHE INFORMATION YOU ENTER IN THE COMMENT FORM (NAME/EMAIL/WEBSITE) WILL BE SAVED & STORED IN MY BLOG ACCOUNT. THE PURPOSE OF INCLUDING YOUR EMAIL ADDRESS IS SO YOU CAN RECEIVE AN EMAIL NOTIFICATION WHEN I REPLY TO YOUR COMMENT. YOUR EMAIL ADDRESS WON’T BE USED FOR ANY OTHER PURPOSE, NOR WILL I SELL/SHARE IT WITH A THIRD PARTY. BY SENDING A COMMENT YOU AGREE TO THIS.

BLOG DESIGN IS MADE BY MALINBELLE.COM © BLOG DESIGN IS BEST SEEN IN CHROME + MOZILLA FIREFOX.

ABOUT MY BLOGMY BLOG POLICYMY LINKTREE.

© BLOG WEBSITE IS 100% COPYRIGHTED BY MALINBELLE.COM ©
EVERYTHING ON MY BLOG IS CREATED BY ME UNLESS STATED OTHERWISE.
NO PART OF MY BLOG OR MY CONTENT MAY BE COPIED, UPLOADED, USED
OR RE-USED IN ANY FORM OR MEDIA WITHOUT MY EXPRESSED PERMISSION.


» NAME:
SAVE?
» E-MAIL: [only seen by me!]

» WEBSITE:

» COMMENT




© COPYRIGHT BY・MALINBELLE.COM ©