Cambridgegalan 2011.

CLARION HOTEL SIGN DÄR GALAN HÖLLS:


MINGEL INNAN VI FICK KOMMA IN I SALEN DÄR GALAN SKULLE HÅLLAS
:


INNE I SALEN DÄR GALAN HÖLLS
:


MIDDAGEN:

1: FÖRRÄTT (Som jag dock inte kunde äta, men förrätten var redan serverad när vi kom in i salen så det var därför vi inte sa till om det). 2: MIN (VEGETARISKA) HUVUDRÄTT. 3: HUVUDRÄTTEN ALLA ANDRA FICK. 4+5: EFTERRÄTTEN.

UPPTRÄDANDE AV KINGS & QUEENS MED TINA LEIJONBERG:


ÅRETS CAMBRIDGE VINNARE 2011:


MODEVISNING:

Jag försökte ta fler kort på själva modevisningen men tjejerna gick så fort att jag inte hann ta fler bilder på dem. Om ni undrar varför Bobby var där så var det för att han ska lansera en träningsvideo tillsammans med Cambridge.

NÄR MODEVISNINGEN VAR ÖVER PACKADES SCENEN IHOP FÖR ATT DET SKULLE BLI DANSGOLV DÄR.

Efter modevisningen var slut var klockan redan över klockan 23:00 och mamma höll på att somna så då åkte vi hem. Så det vi missade var Tobias Karlsson från Lets Dance som skulle komma dit och dansa, ännu ett uppträdande med Kings & Queens och nattklubben, men vi ville ändå inte se det + att mamma som sagt var helt slut.

Det var en helt okej kväll men jag trodde faktiskt att galan skulle vara ännu större och mer påkostad om jag ska vara ärlig. Och att vi fick säga till servitören om att jag skulle ha vegetarisk mat när vi redan hade meddelat det innan galan tycker jag också var lite dåligt, men det är tydligen sådant man får ta om man äter någon speciell kost verkar det som. När jag kom hem så kollade jag på TV och var uppe halva natten innan jag gick och la mig, även fast jag faktiskt var trött när vi kom hem, haha. Men så kan det bli när man är en nattuggla.